Отговори
# 615
Здравейте, момичета! На мен ми предстои реконизация.  Confused Притеснена съм, въпреки че вече съм го преживявала това, в повече обаче, е страхът, който ме е обзел..

здравей,съжалявам,че пак ще ти правят конизация...след самата операция болеше ли те...след упойката?питам,защото в петък влизам и аз

# 616
  • в Низината
papilotka87, болката след операцията е слаба. За нея не се тревожи! Желая ти успех!   bouquet

Nefertarri, ами то е дълго за обясняване. Накратко - и колпоскопията, и цитонамазката са лоши. Ще я правят в Онкологията.

# 617
.... ами то е дълго за обясняване. Накратко - и колпоскопията, и цитонамазката са лоши. Ще я правят в Онкологията.
Успех! Hug

# 618
Слънце в джоба...успех ,мила..всичко ще е ок!!! Hug Praynig

# 619
  • София
Слънце, дано този път всичко е наред.

# 620
Стиснати палци за Слънце и от мен  Praynig

# 621
  • София

Слънце в джоба, успех и от мен! стискам палци!

# 622
  • в Низината
Благодаря на всички ви за подкрепящите думи!
Желая ви хубав ден и успешна седмица!   bouquet

# 623
  • София
Слънце, късмет и от мен! Това да е за последно!

# 624
  • София
Здравейте момичета. Нямам време да изчета всички теми и затова ви моля за помощ. Току що разбрах, че трябва да направя конизация. На 14.11.2014 г. ми направиха пробно абразио и биопсия. Резултата излезе и ми препоръчват конизация. Колко време трябва да мине между абразиото и конизацията. Искам да я направя възможно най-скоро и да приключа с тази сага.
Моля ви отговорете ми. Пожелавам ви щастлив и усмихнат ден.

# 625
  • София
Няма ли кой да ми отговори? Моля.

# 626
  • София
Вероятно може да се направи в първите дни след следващата менструация. Лекарят, който ще те оперира, ще ти каже най-точно.
Какво излезе от биопсията и абразиото?

# 627
Първите дни след цикъл.Успех!  bouquet Hug

# 628
Първите дни след цикъл.Успех!  bouquet Hug

на мен ми казаха,че между биопсията и конизацията трябва да е минал месец,иначе болницата търпи голяма глоба..на мен конизацията трябваше да ми е днес,но я отложиха за петък поради тази причина!!!

# 629
  • София
Извинявайте за забавянето на отговора ми.
1. Взех епикризата, резултат дисплазия втора степен.
2. Цикъл за съжаление много, много нередовен - пременопауза, 48 годишна съм.
3. И на мен ми казаха, че трябва да мине един месец заради здравната каса. Не поемали две интервенции за едно и също нещо.
И това, ако не е безобразие па на.
Защо да чакаме месец, за да може разбутаните клетки да се размножат повече и проблема да порасне ли. Бясна съм момичета. Иде ми да гърмя наред.

Общи условия

Активация на акаунт