Да преправим старите мебели с любов - тема 27

• 130 436
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Е няма за какво да се извиняваш Simple Smile

# 361
Stef4o  bouquet.
Не знам какво става с тази тема! Три пъти пиша вече отговор, виждам го, че е публикуван и след това не излиза!!! Преди това три пъти най-малко се записвах, за да следя темата.

# 362
 Peace   не си само ти  dafinov list   Hug
Аз бях с такъв проблем и се оказа, че изУПщЕ не са ме отразили ...
публикувано и отчетено като брой  Shocked  мнение липсва,  след което броя се намалява и няма и помен от това, което си писал!
Имаше и съмнение, че са ме изтрили поради нарушаване на правилата  Crossing Arms

# 363
 Трънка Бодливкова Hug. Какви нарушения, като съм написала само "Благодаря за темата"???

# 364
е и аз това  бях писала  Joy
А преди малко не ме "пускаха да изляза" - не съм била оторизирана  Sick

# 365
имам стара соц секция, която искам да променя, ще я разглабям ли какво ще правя, ще видим, но засега ме смущава, че на места фурнирът е започнал да се бели от влага явно

Ако в ПДЧ-то е влязла влага, просто го отпиши. Влагата го превръща в "трици" или най малко го раздува. Ако обаче има отчекнато от фурнира или нараняване, може да се коригира с кит.

# 366
имам стара соц секция, която искам да променя, ще я разглабям ли какво ще правя, ще видим, но засега ме смущава, че на места фурнирът е започнал да се бели от влага явно

Ако в ПДЧ-то е влязла влага, просто го отпиши. Влагата го превръща в "трици" или най малко го раздува. Ако обаче има отчекнато от фурнира или нараняване, може да се коригира с кит.

само на фурнира, той е засегнат и е паднал на места

как се поправя с кит, може ли помощ Praynig

# 367
  • София

Слагаш на пукнатините и неравностите с шпакла, а след изсъхване на кита шкуриш до гладкост.

# 368
  bouquet
нови приемате ли ?
Радвам се че открих темата .. за мен това е хоби Wink
ето един полезен сайтове за идейки
 http://tot-home.com/
http://romantichome.blogspot.gr/2007/08/painting-furniture-step-by-step.html

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 21:09 от fifi9

# 369
Някой питаше за такава закачалка http://www.vivre.bg/p-200409/%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B … B0_cafe_dark_blue, но тази е нова.

# 370

Слагаш на пукнатините и неравностите с шпакла, а след изсъхване на кита шкуриш до гладкост.

Китът може да бъде за дърво, автокит или сама да си го направиш. Аз съм правила от смола и дървесен прах /от циклене на паркет/. Смолата пак я ползваха за паркета. Напред в темата, момичетата ползват автокит, той е доста здрав.

# 371
много ви благодаря, ще прочета още и ако има нещо неясно, пак ще ви питам, благодаря ви отново Peace

# 372
   Здравейте! Вчера рано-рано купихме от лентовия шлайф в Лидл, но не виждам други тук да се хвалят, преди време бяхте писали за такива. До месец няма да мога сигурно да го пробвам, та да попитам - да не би да съм сбъркала, да е било за друг вид шлайф или от друг магазин?

# 373
 reverance фръц
купих си шлайфа, изкарах 2-3 дълги деруги на кухненската маса,
довечера или утре го чака доста работа. Ще докладвам  thumbsup

# 374
   Здравейте! Вчера рано-рано купихме от лентовия шлайф в Лидл, но не виждам други тук да се хвалят, преди време бяхте писали за такива. До месец няма да мога сигурно да го пробвам, та да попитам - да не би да съм сбъркала, да е било за друг вид шлайф или от друг магазин?
Точно това и аз се мислех да попитам тук - по-опитните момичета да ми препоръчат шлайф. Моля, споделете от кой модел сте доволни, защото мога да дам повече пари, но да ми върши работа, а не да се ядосвам. Имам насъбрани стари мебели и столове и мислех да се заема с тях. Hug

Общи условия

Активация на акаунт