Свети Влас - мнения и препоръки

• 7 188
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Моля за мнение хотел близо до плажа, да няма много изкачване, че сме малко дете. Желателно е да има къде да се хапва по същата причина.
Желанието ни е за апартамент в който освен спалня има и бокс, холни мебели с ТВ. Благодаря предварително.

# 16
П@нди на лично мога да ти пратя ако желаеш няколко които последните дни разглеждам. И ние за първи път се насочихме натам , досега не сме били във Влас. Някой ако може да сподели мнение за заведения на прилични цени за похапване и на ниво все пак де.

# 17
П@нди на лично мога да ти пратя ако желаеш няколко които последните дни разглеждам. И ние за първи път се насочихме натам , досега не сме били във Влас. Някой ако може да сподели мнение за заведения на прилични цени за похапване и на ниво все пак де.

kiksi23, изпрати ми, ако можеш. Искам задължително да са 2 отделни стаи, за да може детето да играе и да спи отделно.

# 18
Всички заведения в центъра на селото са на приемливи цени /сещам  се за бисто Бисер и р-т Чевермето /,хубавото е, че има и доста супермаркети с готова храна  Peace Хубавите заведения са в района на Марина Диневи,но там е доста по-скъпо  newsm78

# 19
В Свети Влас си харесах хотел "Джулия", но все още не съм решила.И ние никога не сме почивали там.

# 20
dussie благодаря за инфото. Наши познати ме уплашиха казаха ни че било много скъпо навсякъде. Ще пробваме на тези които казваш.

Общи условия

Активация на акаунт