Нещо много мило... -?

• 45 235
  • 332
  •   1
Отговори
# 240
  • Сф
По повод на историята на Юлия, реших да потърся връзка с приятелка, с която бяхме много близки преди години, но след това се скарахме. Знам, че от известно време е питала за мен, дори ми е взела номера от обща позната., но така и не ми се обади. Е, май доста ми се зарадва на фейсбук поканата за приятелство и се разбрахме да се видим таиз седмица да наваксаме с историите за последните няколко години.  Flutter Flutter Grinning
Понякога много малко е нужно за да потръгнат нещата наново....

# 241
  • София
Човек трябва да вярва на интуицията си!  Peace

# 242
И в мен изниквам много мили мисли, само като си помися за моята баба, която винаги се стреми да ме изненада с каквото може. Сега няма големи възможности (финансови), но става много мило, когато имам повод и винаги измисля някакви малки подаръчета, за да ме зарадва. Вианги са ме радвали малките неща от скъпи хора. Като цяло тя е човека, който е правел изкючително много мили неща Simple Smile

# 243
Вчера разхождам се из голям мол..адски тъпо ми е поради ред причини, чувствам се супер шит...депресия жестока...приближава се към мен момиченце на около 10-12г и ме гледа така Shocked и ме пита: Ти модел ли си??,,,Аз: ЪЪ...не...и Тя: Уау изглеждаш като такава...И аз - благодаря ти!!

И толкова ми стана мило..Много сладко..Усмихна ме !!

# 244
  • Бургас
Вчера разхождам се из голям мол..адски тъпо ми е поради ред причини, чувствам се супер шит...депресия жестока...приближава се към мен момиченце на около 10-12г и ме гледа така Shocked и ме пита: Ти модел ли си??,,,Аз: ЪЪ...не...и Тя: Уау изглеждаш като такава...И аз - благодаря ти!!

И толкова ми стана мило..Много сладко..Усмихна ме !!

Да, достатъчно да ти усмихне деня. Спомням си миналата година съм се наредила в данъчното, тегля си номер, а отстрани до апарата за номера застанало едно 6-7г. момиченце, гледа ме и ми вика "Много си красива"  Laughing Много мило ми стана.

# 245
Мъжът ми днес е извън Сф..поръчва  храна за обяд за служителите си и ми се обажда да ми каже, че ще вземе и  мусака за вечерта за сина ми..
Много мило ми стана, аз изобщо още не бях стигнала до мисълта за храна, камо ли за довечера да го мисля..А той - от друг град ще я докара вечерята.. Heart Eyes

# 246
тази сутрин на бул. бъкстон пуснах един възрастен господин, който се опитваше безуспешно да се включи в движението от една квартална пряка. той се усмихна и ми изпрати въздушна целувка, много ме развесели  Laughing

# 247
Моят баща е бил много беден, а майка не... но въпреки всичко много са се обичали. След около 5-6 години след брака им, баща ми започнал успешен собствен бизнес и нещата са се променили тотално.  Вече иммат 30 годишен брак и все още много се обичат. Ето защо парите не са всичко, те винаги могат да се печелят, стига хората да се обичат.

# 248
Онзи ден помолих едно момче да ми помогне да пресека, понеже бях с двете деца. Баткото нещо се закучи и не щя да върви и го возех в количката, а дребната вървеше. Веднага ми помогна.   bouquet

# 249
  • София
Преди няколко дни разхождахме кучето и то се сблъска с вързан зад едно дърво питбул (не го видяхме). Питбулът нападна нашето куче (голдън ретривър), след което двете кучета станаха "на кълбо". 11-годишният ми син се хвърли върху питбула, дори го хвана за челюстта, за да си спаси кучето.  Heart Eyes Той ми беше казал, че ако някой нападне кучето, докато го разхожда, ще се бие, каквото ще да стане, а сега го видях с очите си.
Добре, че случката завърши бързо с появяването на собственика на кучето от магазина, където беше влязъл да пазарува.
И дете, и куче са добре.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2014, 21:42 от *Ирина*

# 250
  • Бургас
Ах, Ирина кучето ти е прекрасно, а сина ти е едно много смело момче  Heart Eyes
Така си мечтая и аз за едно голдънче. Да ти кажа и аз бих скочила да я спася тази прелест.

# 251
Сетих се как веднъж при рутинно посещение при гинеколог, в съседния кабинет преслушваха сърдечните тонове на бебенце и, нарочно или не, бяха оставили вратата отворена. Simple Smile В коридора изчаквахме няколко жени, но аз бях най-близо и чувах толкова ясно тупкането на сърчицето му, че и до ден днешен смятам това за едно от най-красивите и умиляващи изживявания в живота ми. Не съм майка, не съм имала и близки бременни приятелки и за първи път чувах това наживо -- за мен беше чудо Heart Eyes

# 252
Преди време си бях изкарала акъла с моето куче - Руфъс (пинчер).
Разхождах го и го изпуснах, дръпна се и отиде на улицата, всичко стана за секунди. Веднага скочих след него и аз на шосето, сграбчих го за козината, а една кола спря на крачка от нас.
Имахме късмет, че не ни блъсна. После го носих на ръце и плаках до нас.
Толкова го обичам.

# 253
  • Бургас
Преди време си бях изкарала акъла с моето куче - Руфъс (пинчер).
Разхождах го и го изпуснах, дръпна се и отиде на улицата, всичко стана за секунди. Веднага скочих след него и аз на шосето, сграбчих го за козината, а една кола спря на крачка от нас.
Имахме късмет, че не ни блъсна. После го носих на ръце и плаках до нас.
Толкова го обичам.

Спомням си преди време живеехме на последния етаж. Парапетът на терасата започваше 15-20 см от земята и кучето ми си промушваше главата да гледа какво става долу /голям клюкар беше  Laughing/. Веднъж съм се подпряла на касата на врата и го гледам как гледа изпод парапета и изведнъж го виждам как е пристъпил малко по-напред да види нещо........и предните му крака са вече във въздуха и полита надолу. Паднах на земята по колена и успях да го хванах за задните крака в последния момент. Едва не си потроших колената. И аз после ревах дълго време, а той ме гледаше опулен.

# 254
  • София
Ах, Ирина кучето ти е прекрасно, а сина ти е едно много смело момче  Heart Eyes
Така си мечтая и аз за едно голдънче. Да ти кажа и аз бих скочила да я спася тази прелест.
Благодаря ти за милите думи!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт