Нещо много мило... -?

• 45 243
  • 332
  •   1
Отговори
# 225
  • Ланкър, планините Овнерог
O, тя ми беше приятелка от началното, и дружеше единствено с мен. Беше пришълец от Русе, много свитичка и мъничка, странеше от всички и те от нея и аз я взех под крилото си Mr. Green След 3 години си замина за Русе, писахме си писма до към 6 - 7 клас, после ни удари пубертета и до там беше Rolling Eyes

В Русенския Универститет има момиче с такова име, учещо маркетинг. Гугъл всичко знае

# 226
През цялата ми бременност бъдещият батко целуваше корема ми с думите: "Обичам те, бебе."  Heart Eyes
Изписват ни с малката от РО. Баткото щастлив до немай-къде. Стои плътно до мен и нея; не изпуска нищо от поглед. Забелязвам, че когато малката плаче, баткото зачезва - един, два, три пъти...Всеки път. В един от пътите го мервам да се скрива зад вратата, хлипайки. Лекичко отварям вратата и го питам какво има. Отговорът: "Мамо, моля те, помогни на сестра ми. Нещо й има и затова плаче."

Сега са като куче и котка, ама това е една друга тема  Mr. Green

# 227
През цялата ми бременност бъдещият батко целуваше корема ми с думите: "Обичам те, бебе."  Heart Eyes
Изписват ни с малката от РО. Баткото щастлив до немай-къде. Стои плътно до мен и нея; не изпуска нищо от поглед. Забелязвам, че когато малката плаче, баткото зачезва - един, два, три пъти...Всеки път. В един от пътите го мервам да се скрива зад вратата, хлипайки. Лекичко отварям вратата и го питам какво има. Отговорът: "Мамо, моля те, помогни на сестра ми. Нещо й има и затова плаче."

Сега са като куче и котка, ама това е една друга тема  Mr. Green
Това ме подсети за големия син...Бременна съм и той ме кара да си отворя устата.Приближава се до устата ми и казва - "Бебеее, аз съм твоя батко!"

# 228
Благодаря, Гита Ог. И аз съм попадала на това, като я търсех, но за жалост с нищо не ми помага информацията - от Университета няма как да ми дадат номера й, например. А и от файла не мога да разбера дали не е стара информацията, не вярвам още да е с бащината си фамилия.

# 229
  • Ланкър, планините Овнерог
За фамилията - аз съм си с моята. То и брак нямаме, де, но и да имаме, не смятам някога да я сменям. Със сигурност не съм само аз.
Не мисля, че е старо инфото, щом си го има на сайта - http://www.uni-ruse.bg/education/students/groupList/RegularList/ … D82387C24C4F64B40 -    задочно_курс4_група12.

# 230
За рождения си ден получих картичка от дъщеря ми (6 г.), тъкмо учеща се да пише:
"Мамо, ти си най-топрата майка в церия сфият. Обичам те. ИЯНА" Правописът е автентичен, каквито са и моите сълзи всеки път, когато я прочета. (Казва се Яна, но постоянно прибавя това И пред името Simple Smile

# 231
 Има нова група създадена специално в помощ на търсещите, изгубили другарче. Групата е създадена от администраторите на "Търсим се", "Петя, детето, което не прегърнах"..., та защо не ги потърсите чрез тях. Ето я https://www.facebook.com/groups/1545033635725119/

# 232
Всичко вече ми изглежда като игла в купа сено, но ще се възползвам leprikon, веднага поисках присъединяване Simple Smile Каквото ни е писано, в крайна сметка, поне  си кътам спомените ( като някоя баба прозвучах )  Grinning

# 233
Онзи ден спрях под едно дърво на сянка, да извадя син ми от количката и да го сложа в ерго раницата, както всеки път. Една жена мина покрай мен с два големи тежки плика и ме пита искам ли помощ за закопчаване на кенгурото?
Беше много красива Embarassed

Знаам, знам че е дреболия, в сравнение с горните истории, ама много много мило ми стана. Правя това упражнение по 10 пъти на ден навън и никой до сега не ми е предлагал помощ, за каквото и да било.
  bouquet

# 234
  • Варна
Julia, работя в нещо като учебен отдел на университет. Наистина не можем да давам телефонните номера на студентите, но можем да им предаваме съобщения (стига да искаме). Например, когато някой си изгубил документите, записваме телефона на намерилия ги и звъним на студента, за да ги свържем. Ако не го открием, пишем забележка в базата данни. Все по някое време студентите се появяват (я да заверят книжка, я да извадят протокол или пуснат заявление) и им казваме.

От опит глава не боли. Можеш да звъннеш на инспекторката, да си кажеш че търсиш приятелка от детството и да я помолиш, ако М.Г.М. с факултетен номер 105599 е еди кой си набор, да и предаде да ти звънне.
Все пак, най-лошото, което може да се случи е да те навика, че не и влиза в задълженията. От друга страна, може пък да ти влезе в положението и да имаш още един повод да пишеш в темата Simple Smile

# 235
Срам не срам, може и да звънна. Но нещо ми подсказва, че отново ще се разочаровам. Ще видим.

# 236
Julia_21, oпитай, едва ли ще съжаляваш! Поне ще знаеш, че си направила всичко по силите си...
П.С.: а бонбонът на аватара ти е невероятен (четох и другата ти тема), пожелавам ви само щастие и мили неща : )!

# 237
Благодаря от сърце за хубавите думи, момичета! За съжаление стана точно така, както очаквах: обадих се във факултета и ме насмотаха, че имат 2000 хил студенти и няма как да се занимава да осъществява лични връзки......Но поне разбрах, че ще е студентка 5-ти курс от 7 - ми септември, ако разбира се става дума за същото лице.... Tired

# 238
  • Бургас
Благодаря от сърце за хубавите думи, момичета! За съжаление стана точно така, както очаквах: обадих се във факултета и ме насмотаха, че имат 2000 хил студенти и няма как да се занимава да осъществява лични връзки......Но поне разбрах, че ще е студентка 5-ти курс от 7 - ми септември, ако разбира се става дума за същото лице.... Tired

Пробвай пак по някое време.
Извинявам се на Пунчик, но масово в учебните отдели работят разни озлобени и груби лелки, които се държат отвратително. Аз съм завършила Софийският университет и в учебен отдел служителките са ужасни. Крещят, обиждат, гонят. Пълни простачки. Явно са с доста яки връзки, че си позволяват такова поведение. Няма да забравя как едно момиче се записваше в университета и го питаха къде му е студентската книжка, а тя не си беше взела такава. И онези като почнаха да я нареждат на опашката пред 50 човека "Значи ти си с връзки щом нямаш книжка" /егати логиката/. Момичето беше шашардисано отвсякъде и не знаеше какво да каже. Идеше ми да я цапна с нещо тази патка.

# 239
Пуснах тема Peace

И аз съм завършила СУ - нашата канцеларка Джуджева беше '' популярна '' из целия Факултет и не само с '' любезността '' си. Случвало ми се е докато се намирам там да идва на място уличен търговец да продава панталони и други дрехи. Едва ли е попаднал случайно в канцеларията... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт