Нещо много мило... -?

• 45 245
  • 332
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мила, искрени съболезнования.
Болката е голяма, знам, но се успокоявай с това, че сте го гледали добре и сте му давали всичката обич на земята.

# 211
  • Бургас
Олеле....как можах да отворя тази тема...
Преди 11дни загубих моето кученце....
След 12 год. заедно....сълзите не спират,у дома е празно...

Cry Мила, имаш много  Hug Hug Hug Hug от мен.
Ужасно боли. Моето се мъчи няколко часа преди да почине и аз бях там. Дори му затворих очите накрая  Cry. И ние бяхме 12-13г. заедно. Всички в къщи бяхме съсипани и много плакахме. Баща ми плака като малко дете. Никога не го бях виждала толкова разстроен. И да ти кажа след години като се присетиш пак ти става мъчно. Моето почина преди 7г., а ето че онзи ден се разплаках като видях съседката да се радва на кучето си. Миналият месец пак се разплаках докато показвах на племенницата ми снимки на кучето. И детето стои и се радва "Ах, колко е бил сладък Бобчо". Добре, че не ме видя да плача, че какво да му обяснявам на детето.
Да ви кажа момичета - ние сме късметлийки, че сме имали късмета и щастието да имаме до себе си тези прекрасни, обичащи безрезервно сладки същества. Ще си пазим хубавите спомени и ще се надяваме, че са на по-добро място душичките.

# 212
Благодаря ви Рози  и мис Джули......чакам времето да ми излекува поне  малко болката от загубата...

# 213
Имам си най-добър приятел, с който винаги сме били като брат и сестра. Израснали сме заедно и винаги сме се виждали много често (почти всеки ден). През септември замина да живее в Холандия и от тогава си е идвал само 1 път за 2 дни, тъй като брат му почина в нелепа катастрофа... С родителите му също съм много близка и ми е много мъчно за тях като знам как едното им дете е далече, а другото вече го няма. На рожденият ден на приятелят ми цял ден се побърках да си мисля за него. От както се помним винаги сме си празнували рождените дни заедно (до сега). Даже веднъж като бях малка баща му ме видя да плача, защото рожденият ми ден е лятото и всички деца са си на село и аз нямам кой да поканя. Човекът отиде след работа една вечер до селото им за да го доведе за рожденият ми ден и после пак го върна  Heart Eyes.
Тази година на рожденият му ден- него го няма, а на мен ми е едно криво колко много ми липсва и реших да изненадам майка му. Имах около 20-30 лв в мен и минах след работа да й взема нещо. Намерих един страхотен букет с някакво странно екстравагантно цвете, точно в неин стил, което бях сигурна, че ще й хареса-. Отидох до тях, но нямаше никой и реших да го оставя пред вратата с бележка от кого е. След 1-2 часа ми звънна жената и плачеше. Нищо не й разбрах, но се зарадвах, че съм я зарадвала поне малко, тя заслужава Simple Smile

# 214
  • Бургас
Прекрасен жест си направила за жената. Горката, какъв ужас е преживяла.
И аз като теб имах приятел от детинство. Израстнахме заедно (родени сме в един несец и година), но в гимназията се скарахме за една глупост и от тогава дори не съм го виждала. Има, няма 16 години. Мъчно ми е, че така се развиха нещата.

# 215
Джули, намери го!

# 216
Имам си най-добър приятел, с който винаги сме били като брат и сестра. Израснали сме заедно и винаги сме се виждали много често (почти всеки ден). През септември замина да живее в Холандия и от тогава си е идвал само 1 път за 2 дни, тъй като брат му почина в нелепа катастрофа... С родителите му също съм много близка и ми е много мъчно за тях като знам как едното им дете е далече, а другото вече го няма. На рожденият ден на приятелят ми цял ден се побърках да си мисля за него. От както се помним винаги сме си празнували рождените дни заедно (до сега). Даже веднъж като бях малка баща му ме видя да плача, защото рожденият ми ден е лятото и всички деца са си на село и аз нямам кой да поканя. Човекът отиде след работа една вечер до селото им за да го доведе за рожденият ми ден и после пак го върна  Heart Eyes.
Тази година на рожденият му ден- него го няма, а на мен ми е едно криво колко много ми липсва и реших да изненадам майка му. Имах около 20-30 лв в мен и минах след работа да й взема нещо. Намерих един страхотен букет с някакво странно екстравагантно цвете, точно в неин стил, което бях сигурна, че ще й хареса-. Отидох до тях, но нямаше никой и реших да го оставя пред вратата с бележка от кого е. След 1-2 часа ми звънна жената и плачеше. Нищо не й разбрах, но се зарадвах, че съм я зарадвала поне малко, тя заслужава Simple Smile

Браво.  bouquet

# 217
  • Бургас

Търсила съм го във Фейсбук, но не го намирам. Може да няма въобще профил. Майка ми беше видяла веднъж баба му и тя споменала, че живеел в Дания.
Какво да правиш - такъв в живота.

# 218
И аз така загубих връзка с една свидна  приятелка, ама и тя извъди едно '' рядко '' име -  Михаела Михайлова Crazy Айде, че я намери Crossing Arms А и сигурно вече не е Михайлова.

# 219
  • Бургас
И аз така загубих връзка с една свидна  приятелка, ама и тя извъди едно '' рядко '' име -  Михаела Михайлова Crazy Айде, че я намери Crossing Arms А и сигурно вече не е Михайлова.

Разгледай дали някой ваш общ приятел не я е аднал сред приятелите си.

# 220
O, тя ми беше приятелка от началното, и дружеше единствено с мен. Беше пришълец от Русе, много свитичка и мъничка, странеше от всички и те от нея и аз я взех под крилото си Mr. Green След 3 години си замина за Русе, писахме си писма до към 6 - 7 клас, после ни удари пубертета и до там беше Rolling Eyes

# 221
  • Бургас
O, тя ми беше приятелка от началното, и дружеше единствено с мен. Беше пришълец от Русе, много свитичка и мъничка, странеше от всички и те от нея и аз я взех под крилото си Mr. Green След 3 години си замина за Русе, писахме си писма до към 6 - 7 клас, после ни удари пубертета и до там беше Rolling Eyes

Може да пуснеш тема "Да намерим Михаела Михайлова". Не подценявай властта на форума и детективските способности на някои мамчета  Laughing

# 222
 JoyМежду другото презимето й е по-особено: Горанова и летата изкарваше в Червена вода, там и пращах писмата, та може и да се окажеш права Thinking

В кой ли раздел да пусна тема? Crazy Има ли такава практика, да не стана за смях EmbarassedНе че ще ми е за сефте, де.

# 223
  • Бургас
JoyМежду другото презимето й е по-особено: Горанова и летата изкарваше в Червена вода, там и пращах писмата, та може и да се окажеш права Thinking

В кой ли раздел да пусна тема? Crazy Има ли такава практика, да не стана за смях EmbarassedНе че ще ми е за сефте, де.

Знам ли. Сигурно в Клюкарника. Ако искаш пробвай. Представяш ли си как няколко десетки мами са зарязали домакинство, деца и работа и трескаво търсят Михаела Михайлова в що търсачка видят.
Между другото има един сайт за търсене точно на съученици по градове и училища, но не се сещам за името.

П.П. Ако пуснеш тема и благодарение на нея я намериш, би било наистина много мило. Поне на мен би ми станало мило, че някой се е потрудил толкова, за да ме открие.

# 224
Атол се казваше Peace

Знам ли, така открих друга моя детска дружка, сестра й е с по-особено име и стана лесно, но за съжаление се разочаровах. Нищо общо с веселото и приказливо момиченце, с което не спирахме да се надхихикваме и надбъбряме. Разменихме си няколко реплики, каза, че като се прибере в България ще опита да се видим - живее в Англия и всичко стопира до там.

Та, опасявам се да не стане същото и с Михито, май ще съм си по-добре с пазенето на хубавите детски спомени Confused

Общи условия

Активация на акаунт