Нещо много мило... -?

• 45 251
  • 332
  •   1
Отговори
# 195
 Всеки път, когато пресичаме, ММ ме хваща нежно за ръката, за да ме преведе на отсрещния тротоар (винаги се оглеждам в посоката, от която няма как да дойде кола).

# 196
Sokericata dobra, подсети ме за случка от преди няколко месеца.

На гости сме на моите родители, през ноща малката ми направи пристъп. 40 мин почти не можеше да диша. Не й е за първи път и знам, че след като взема нужните мерки просто трябва да изчакам известно време докато всичко се успокои. След като пристъпа приключи, изпратих майка и татко да спят, силите ми рухнаха и ревнах. Тогавя тя ме гушна и каза - "мамо, не плачи, аз вече дишам, всичко е наред. Не беше страшно".
HugТова са незаменими моменти , пълни с най- голямата любов и нежност на света . Да са ни живи и здрави дечицата и Господ да ни пази ги пази винаги .

# 197
  • Бургас
Снощи се разревах на терасата докато простирах  Mr. Green
Живеем на първия етаж в кооперация, а до нас има семейна къща. Семейството имат малко куче, което е голям сладур. Преди години и ние гледахме куче. Взехме го, когато бях едва на 9г. и почина, когато бях на 22-23г., т.е целия ми съзнателен живот премина с кучето ми, което беше точно като член на семейството. Беше много умен и сладък. Кучето ми много обичаше майка ми и я чакаше всеки ден да се прибере от работа. Все едно познаваше часовника. Всеки ден като стане време майка да се прибира заставаше до вратата и се ослушваше за асансьора. Майка ми като се прибереше започваше да му се радва и да му вика "На мама детето. Мама се прибра" и пр, докато той скимтеше от радост и скачаше около нея. Това малко предистория. Та вчера докато простирах гледам, че съседката се прибира. В този момент кучето излиза и започва да й се радва, а тя започва да му вика "Какво правиш на мама хубавия". Сетих се за кучето ми. Сега като пиша пак рева. Който е нямал куче сигурно ме мисли за откачалка, но много мъчно ми стана, като видях снощи жената как се радва на кучето си точно по начина, който и моето куче се радваше на майка ми.

# 198
  • София
Аз много добре те разбирам - 17 години с моето братче.
Ужасно много ми липсва и често плача:(
Покрай твоята история се сетих една друга, кучешка.
И моето кученце винаги чакаше мама, по-скоро усещаше кога се прибира и тичаше пред вратата.
Най-любом спомен обаче ми е, че когато съм била болна или тъжна, той винаги идваше, сгушваше се в мен, гледаше ме право в очите и се успокоявах за миг. Дори, когато съм била болна и болежките ми минаваха и всичко.

# 199
 miss july и ние цял живот кучета сме гледали,болонка ,та тя всеки ден в 17,30 се качваше на бюрото за да е до прозореца и да види майка ми като се прибира.Наставеше голяма радост щом видеше някой от нас  ,че се прибира

# 200
С ММ решихме да се женим следващата година. Снощи бяхме на гости на нашите и им споделихме, че вече сме събрали пари за халките. Мама стана и ми донесе техните халки и ми каза, че много ще се радва ако искаме да ги вземем. На мен ми се доплака от умиление, понеже нашите са ми примера за здраво семейство и хармоничен брак. Стана ми мило, понеже те виждат в нашето семейство надеждата за същото. Жестът ме трогна безкрайно  Heart Eyes

# 201
  • Бургас
miss july и ние цял живот кучета сме гледали,болонка ,та тя всеки ден в 17,30 се качваше на бюрото за да е до прозореца и да види майка ми като се прибира.Наставеше голяма радост щом видеше някой от нас  ,че се прибира

И моето куче беше болонка. Почина няколко години преди да се роди племенницата ми. Тя много обича сестра ми да й разказва случки с Бобчо /така се казваше кучето ми. Роден е през 1994г. и го кръстихме Боби на Боби Михайлов  Laughing/ и после идва да ни ги преразказва. Последния път ми разказва и се смее "Лельо, а пък Бобчо, като си била малка ти е изял куклата Барби-русалка".

РоЗи, много обичах да му викам "Хайде да проверим дали мама идва" и излизах на терасата да гледам дали тя се задава, а той се качваше на дивана и ме гледаше ококорено. Аз се подавам през терасата, а той стои на дивана и ме гледа с един въпросителен и нетърпелив поглед все едно казваше "Хайде, какво стана, идва ли мама", при което аз се обръщах и тъжно клатех глава, а той правеше такава тъжна физиономия. Само с поглед се разбирахме. Толкова случки имахме с него. Веднъж дори спаси баща ми. Щеше жив да изгори. Метнал едни дрехи на радиатора и легнал да спи точно до него, а дрехите се подпалили. Той спи ужасно дълбоко. Бобчо започнал да вие и лае, баща ми спи. Качил се върху гърдите му и започнал да го драска по гърдите и врата, за да се събуди.
Друго за което се сещам е, че Бобчо беше върл фен на Кайли Миноуг и като чуеше песента й Can't get out of my head дори да беше в друга стая, веднага пристигаше, наместваше се пред телевизора, изкашляше се два пъти /все едно да си прочисти гърлото/ и започваше да вие.
Много е хубаво човек да гледа куче. Просто цялата негативна енергия изчезва. Носят много радост в къщи.

# 202
Алечка, прекрасно, пожелавам ви разбирателство, хармония и любов, цял живот!

За кучетата прекрасно ви разбирам, имах на два пъти дакел - за съжаление първия път умря при ужасно нелеп инцидент пред очите ми от влакова композиция, а второто ми дакелче живя 13 години, но почина отново нелепо, ухапване от змия в невероятни мъки, добре че не съм си била вкъщи, нашите са се поболяли от гледката Confused Имам прекрасни спомени от моята Вики, спеше с нас, ядеше с нас, също мама и говореше на ''Мами'', много беше миличка, лакома и любвеобилна Simple Smile

Един от най-сладките ми спомени с нея е, че я бях тренирала да ме издирва из целия апартамент. Някой от вкъщи я питаше: ''Къде е Мая''? и издирването започваше. Аз винаги заставах на място, от където да имам видимост и да се забавлявам на нейното старание да ме открие, което се случваше винаги и ''засечеше'' ли ме, почваше да лае настоятелно, с радостен лай. Най-смешното й търсене, което ме е карало да прихна под приктитието ми неведнъж беше, че редовно ме търсеше и надничаше в ....тоалетната чиния Grinning

# 203
  • Бургас

Един от най-сладките ми спомени с нея е, че я бях тренирала да ме издирва из целия апартамент. Някой от вкъщи я питаше: ''Къде е Мая''? и издирването започваше. Аз винаги заставах на място, от където да имам видимост и да се забавлявам на нейното старание да ме открие, което се случваше винаги и ''засечеше'' ли ме, почваше да лае настоятелно, с радостен лай. Най-смешното й търсене, което ме е карало да прихна под приктитието ми неведнъж беше, че редовно ме търсеше и надничаше в ....тоалетната чиния Grinning

Миличкото сладурче. Представих си го как наднича в тоалетната чиния  Heart Eyes. Да почиват в мир тези чисти същества.

Алечка, много мил жест. Дано и вие сте щастливо и здраво семейство като това на родителите ти.

# 204
Страхотна темичка.
Тъкмо я открих и взех да чета и да си спомням за милите моменти които съм имала и бих искала да споделя с вас и телефона ми звънна. Отсреща децата, които почти цялото лято прекараха на село при баба си /ще ги приберем другата седмица/, говорих и накрая малкия ми казва, мамо на мен много ми е мъчно вече за вас, но аз като се натъжа отивам при рисунката на която ви нарисувах теб и тате и така все едно съм при вас и ми става по леко. Е повярвайте ми толко мило и мъчно ми стана едновременно, че на секундата забравих за всичко онова което исках да ви споделя. Като ми размине и се сета, пак ще се включа. Hug

# 205
Страхотни сте  Hug

# 206
  • София
Отидох да гушна Лъки, като ви прочетох. А той ме погледна влюбено и ме цунка.  Heart Eyes

# 207
  • Бургас
Много хубава темичка, всеки път плача като чета...Прекрасни сте Heart

# 208
Отидох да гушна Лъки, като ви прочетох. А той ме погледна влюбено и ме цунка.  Heart Eyes

И аз като четох, отидох и си целунах кучешкото детенце по муцунката.

# 209
Олеле....как можах да отворя тази тема...
Преди 11дни загубих моето кученце....
След 12 год. заедно....сълзите не спират,у дома е празно...

Общи условия

Активация на акаунт