Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 475
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Играта на Милка за хладилните чанти има ли я още?
Провери в магазини Дар.Днес разбрах,че вече ги дават срещу купени бисквити милка,като не е нужно да са за 9 лв.Естествено се възползвах  Flutter

Благодаря ти, днес ще отида  Grinning

# 256
  • София
изпуснах ви  Laughing
при мен-суша

# 257
  • Русе
Днес май е тегленето на кока-кола спаркс...иска ми се една кърпа!

# 258
в кока-кола спаркс няма кърпи. Тегленията са в края на всеки месец и за Август наградите са слушалки...

# 259
  • Под кривата круша
Някой получи ли си топките или чашите от Кока-Кола? С кой куриер ги носят?
 При мен минаха тия 30 дни и още никой нищо не ми е носил.

# 260
в кока-кола спаркс няма кърпи. Тегленията са в края на всеки месец и за Август наградите са слушалки...

Недей така категорично. Имаше кърпи и слушалки. Тегленето за кърпите е днес.

# 261
Ами защото регистрирам кодове и не съм видяла да има кърпи. Ако е имало грешката е моя.

# 262
Ами защото регистрирам кодове и не съм видяла да има кърпи. Ако е имало грешката е моя.

И аз регистрирам кодове, но и влизам през ден - два, та скивах и кърпите, че даже и участвах Flutter

# 263
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
като цъкнеш да купиш билет в спаркс излиза това съобщение:
"Август 2014 - Време за плаж и музика!

Сега с кредитите в My SPARX можеш да играеш за:
40 броя Beats Solo® HD On Ear Headphone - Monochromatic Red new.
50 броя Плажни кърпи My SPARX
А напредването в нивата на Мy SPARX прави играта по-лесна - колкото си по-нагоре в нивата, толкова по-малко кредити са ти нужни, за да вземеш билет за награда.

1.   Период за заявяване на билет:
a.   40 броя Beats Solo® HD On Ear Headphone - Monochromatic Red new – до 23:59 ч. на 31 август 2014 г.;
b.   50 броя Плажни кърпи My SPARX – до 23:59 ч. на 7 август 2014 г.;
c.   Задължително трябва да попълниш, име и фамилия, актуален мобилен номер, имейл за връзка и адрес за получаване на награда.

2.   Теглене на наградите:
a.   40 броя Beats Solo® HD On Ear Headphone - Monochromatic Red new – на 1 септември 2014 г.;
b.   50 броя Плажни кърпи My SPARX – до 23:59 ч. на 08 август 2014 г.;
c.   Информиране на печелившите: със съобщение в профила на спечелилите в My SPARX (или на оставения при заявяването на билет имейл адрес) , до 2 работни дни след тегленето на наградите;
d.   Списък със спечелилите участници ще бъде публикуван до 7 работни дни след теглене на наградите.

3.   Получаване на наградите:
a.   Наградите се доставят с куриер на посочения при заявяването на билета адрес, за сметка за Организатора, до 30 дни след тегленето на наградите;
b.   За да получиш своята награда, трябва да предоставиш кодовете, с които си заявил билета/ите си на куриера;
c.   Наградите се изпращат само след потвърждаване на детайлите на оставения имейл адрес или номер на мобилен телефон, в рамките на 5 работни дни след изтеглянето на печелившите;
d.   В случай че до 5 работни дни след изтеглянето на наградите Организаторът не може да установи връзка с печеливш участник (поради грешен, непълен или недостъпен телефонен номер за контакт и/или е-мейл адрес), той губи правото си на награда и не му се дължат компенсации;
e.   В случай, че спечелил участник е под 18г. към момента на получаване на награда, тя се приема със съгласието на Родител/настойник;

4. Всички участници в My SPARX се съгласяват с пълните правила за ползване на платформата, налични тук."

# 264

интайм ги носят, сега започват да ги разнасят

# 265

Във вторник доставиха моите чаши от Кока-Кола. Peace

# 266
  • Под кривата круша

Цитат

Във вторник доставиха моите чаши от Кока-Кола. Peace

Благодаря!  Hug Ще чакаме значи. Wink

# 267
http://www.igraiteispechelete.com/2014/08/1-000-kit-kat-chunky.html#.U-TufaPWU1k запрятайте крачолите Flutter

https://www.facebook.com/GradusChicken/app_1422742964679645 ще умра hahaha

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 18:47 от синя птичка

# 268
Днес си взех футболната топка от ТУК, от офис на Тип-топ куриер. Спечелена беше на 9 юни. Не ми искаха опаковка с код, нито на товарителницата го пишеше печелившия код за сверяване. Топката е съвсем обикновена; не е надута.

# 269
Днес си взех футболната топка от ТУК, от офис на Тип-топ куриер. Спечелена беше на 9 юни. Не ми искаха опаковка с код, нито на товарителницата го пишеше печелившия код за сверяване. Топката е съвсем обикновена; не е надута.

Представям си какъв купон щеше да се вихри в офисите на Тип-Топ, ако топките идваха надути hahaha  Hug

Общи условия

Активация на акаунт