Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 66 023
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Имах проблем с компютъра тези дни и не бях влизала в Кока кола спаркс и днес един куриер ме изненада, че имам скейтборд.  Party Не съм в София и не можах да го взема, но ще ме чака.
Имам въпрос към вече получилите награди от тях- искаха ли ви капачките и как разбрахте кои?

# 286
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Днес спечелих 3 награди. newsm09
уау БРАВО!   bouquet от къде?
От Кока Кола sparx 1 от 50 плажни кърпи, кутия вафли Споко от играта им във фейсбук ии ножче от Градус, пак във фейсбук ..  Peace
честито!

# 287
Да се похваля спечелих два билета за филма Херкулес и рекламен фитнис кит!!! Grinning

# 288
На мен не ми искаха капачките за тениската от Спаркс която бях спечелила

# 289
  • София
Играта на Милка за хладилните чанти има ли я още?
Провери в магазини Дар.Днес разбрах,че вече ги дават срещу купени бисквити милка,като не е нужно да са за 9 лв.Естествено се възползвах  Flutter

Ти в кой Дар беше?

Младост 3  Peace

# 290
  • I want it all and I want it now.
Има ли някой спечелил от Авон ?
Една позната я има в списъка ,но не се се обадили тя им е писала.
До момента не си е получила наградата. 

# 291
исках хавлия от спаркс ама нямам късмет, а имах няколко билета Sad голяма суша напоследък

# 292
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
аз играя за слушалки от спаркс, томболата ще се тегли на 31,08, но иначе от 3 месеца нищо не съм печелила след чашата на кола

# 293
Днес спечелих 3 награди. newsm09
уау БРАВО!   bouquet от къде?
От Кока Кола sparx 1 от 50 плажни кърпи, кутия вафли Споко от играта им във фейсбук ии ножче от Градус, пак във фейсбук ..  Peace
честито!
Благодаря!  Hug
Вече има човек, получил наградата си от Survival Kit, има светлина в тунела значи. Mr. Green

Между другото .. предлагам за размяна пъзел от Барни и игра Туистър (отворена е, но не е играно на нея), спечелена от играта на Престиж миналата година.  Flutter Flutter Бих дала двете срещу възглавницата-играчка на Милка примерно.  Whistling

# 294
С туистъра ме заинтригува, но за съжаление нямам възглавничка. Хихи. Момичета играта в фейсбук на самсунг нова ли е? Днес почнах да играя за смарт тв и самсунг телефон. "Животът е лесен, когато е смарт." се казва играта.

# 295
С туистъра ме заинтригува, но за съжаление нямам възглавничка. Хихи. Момичета играта в фейсбук на самсунг нова ли е? Днес почнах да играя за смарт тв и самсунг телефон. "Животът е лесен, когато е смарт." се казва играта.

Не е нова, приключва на 16-ти август. Освен това е с класация и канене на приятели, което за мен е изгубена кауза.

# 296
  • Пловдив
Някой получи ли си топките или чашите от Кока-Кола? С кой куриер ги носят?
 При мен минаха тия 30 дни и още никой нищо не ми е носил.

интайм ги носят, сега започват да ги разнасят

Във вторник доставиха моите чаши от Кока-Кола. Peace

Благодаря за инфото. Какво става с наградите ако те няма в момента. предстои ни почивка една седмица точно сега, а очаквам чаши и топка?

# 297
  • Телиш/Плевен
Преди малко пристигна и хавлията от Активиа. Много е хубава!!! Heart Eyes
Скрит текст:
Донесе ми я същата жена, която донесе и таблета. И горе-долу по същото време. Joy Защо все така по нощите? newsm78 Не се оплаквам, де, поне ми ги носят, а не оставят бележки както обикновено. #2gunfire

Получих SMS от Speedy да очаквам пратка в четвъртък. Това ще да са соковете Cappy. Heart Eyes

Друго не чакам. Пратих SMS за играта с раниците на Нова Бразилия и Якобс, да видим. Praynig Също играя и на играта с кренвиршите Градус (във Фейсбук) и успях да се "издигна" в класацията, ще видим в понеделник какво ще стане. Praynig

# 298
И аз вися в Капи на 3то ниво, но никой не ме отрази  Crossing Arms

На Нова Бразилия мислех, че наградите са моментни, пък те томбола  Crossing Arms

Суша, сърдита съм. Иначе имам комплект чаши на Кока Кола без да им пих колата  Whistling и един код от малките коли за спаркс, но незнам какво трябва да го правя. В сайта ли да го регистрирам? Колко точки носи и каква ще ми е далаверата  Mr. Green

# 299
  • София
един код от малките коли за спаркс, но незнам какво трябва да го правя. В сайта ли да го регистрирам? Колко точки носи и каква ще ми е далаверата  Mr. Green

Носи 100 точки, които почти за нищо не стигат. За да си купиш лотариен билет за слушалки трябват 400 т, за кърпите бяха 200, а преди това за колело 500.  Wink До края на август наградата е само червени слушалки, т.е. трябват 4 капачки. През септември не се знае каква ще е наградата.

Общи условия

Активация на акаунт