Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 491
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Днес си купих шоколад Милка с Тук и на опаковката има промоционален стикер за игра, която започва на 01.09, доколкото си спомням наградите са флашки, телефони и таблети.

# 331
  • софия
Днес си купих шоколад Милка с Тук и на опаковката има промоционален стикер за игра, която започва на 01.09, доколкото си спомням наградите са флашки, телефони и таблети.
Айдееее, пак ще се дебелее с Милка. Crazy

# 332

То хубаво, поне вече да гледат по сериозно на доставките си. След голямо писане във фейсбук и неколкократно обаждане по телефоните, едва миналата седмица ми доставиха дъската, която спечелих на 8.03.2014  #Crazy, но не съм единствената.

Късмет в игрите  Flowers Four Leaf Clover

# 333
От къде?

# 334
И аз да се оплача от Каменица. Аз ли бъркам, или тези на първите места са с по 30-тина минути?! Омръзна ми от фрапиращи случаи в тези игри с класации.  Sick

Аз затова се отказах да играя на тази игра. А също и не играя на такива, където каниш приятели във фейса, че те ако приемат, и твоите шансове се увеличават.

Вчера спечелих страхотна зелена възглаваница от сутрешния блок на Канал 1,дано скоро да ми я донесат, много ми хареса поне на външен вид  Grinning

Да, от тези с поканите още не сме спечелили, неприятни са. Честито за възглавничката! Ние играхме за топка "Бразука" покрай световното, ама нищо. И не искахме голямата награда - оригинална, а само реплика за спомен. Изредих и другите игри с топки, ама пак нищо.

Значи наистина пак ще се дебелее  Mr. Green Иначе с тия награди - телефони, Мелефони, таблети... представям си какъв наплив ще е. Че и на всичкото отгоре играта е на Милка.

Шоколадът поне хубав ли е? Че като знам бисквитките какъв са соленяш - изяждам една и изпивам цяла чаша вода.  Laughing

# 335
1 код за юсб и по 4 кода за телефон или таблет .

# 336
Аз съм на първите места и се правят тези времена. В четвъртък ще споделя. Нито е бъг, нито някой мами. Така е направена играта

# 337
На Каменица съм на 725 място.  Joy

# 338
  • София
имам няколко кода от кремчетата Оле на д-р Йоткер та да питам има ли някаква тактика при регистрирането, да не ги гърмя напразно ако има, че и без това едвам ги намерих

# 339
имам няколко кода от кремчетата Оле на д-р Йоткер та да питам има ли някаква тактика при регистрирането, да не ги гърмя напразно ако има, че и без това едвам ги намерих
Аз регистрирах вече 7 кода и нищо SadКупувам ги от фантастико

# 340
  • София
то и аз само във Фантастико намерих, но не смея още да ги регистрирвам с надеждата някой да каже ако има тактика  Grinning

# 341
Момичета, имам питане към вас. Преди почти месец участвах в играта на Синоптик.бг, в която наградите са 20 пакета бисквитки ТУК. Имах късмет и съм между спечелилите. Да, обаче месец по-късно никой не се свързва с мен, както е посочено в правилата на играта. Писах мейл, на който никой не ми отговаря. Мейлът е до екипа на Синоптик. Случвало ли се е нещо подобно на някоя от вас и ако да - как процедирахте в този случай?

# 342
За награда - парфюм Долче и Габана: http://luckystar.bg/index.php?frid=NjY3MQ==

# 343
Линекс са пуснали игра в аптечната мрежа. Купувайки техен продукт, дават скреч карта, от която може да спечелиш туристическа карта или още нещо, но не помня какво.  Mr. Green Спечелих туристическа карта. Laughing

# 344
Днес получих мейл че печеля електронна цигара от LuckyStar Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт