Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 041
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Днес още 4 кода и нищо #Cussing out
Направо....вече много се ядосвам с тая игра #Cussing out

# 631
има ли някой от темата, спечелил таблет?

до сега май само флашки...

записвам се с два кода и нищо

# 632
  • Телиш/Плевен
има ли някой от темата, спечелил таблет?

до сега май само флашки...

записвам се с два кода и нищо
Мисля, че и смартфон имаше. И аз на него се точа или поне на флашката, ама дотук - нищичко. Sad

# 633
  • Русе
Аз да питам...в момента са дадени 441 таблета...днес е петък, 5 дена по 11 таблета са 55,като извадим от 500 общо, остават 445 ...къде греша????

отдолу пише остават още 441 бр......
Мислех,чедават по 11 на ден newsm78Та значи в 17 часа са приключили с наградите за деня, явно рано почват да ги дават #Crazy

# 634
  • София
И аз печеля раница  Flutter напълно бях забравила за тях.Участвах с 1 касова бележка само и не съм получила смс,та смятам да се обадя на телефона да си дам адреса.
За Милка за момента само един код регистрирах и естествено не печеля,та мисля да почакам малкo.
На регистриращите кодове през телефона пращат ли ви комплименти от Милка?

# 635
Аз спечелих телефон от 12-тия код. Счупих каръка...  Simple Smile

# 636
Някой участвал в играта на ДЗП? Днес в магазина имаше продукти с етикет за играта и имаше и такива без, но нали пък се регистрира датата на производство?! Не посмях да купя да не се мина случайно Grinning

# 637
Аз спечелих телефон от 12-тия код. Счупих каръка...  Simple Smile
Браво и честито. Доста шоколади пак ще трябва да хапнем, за да спечелим нещо.  Wink

Последна редакция: сб, 06 сеп 2014, 11:35 от chibi

# 638
И аз да се похваля с раница от Нова Бразилия... бях забравила даже къде е бележката добре че не изхвърлям найлоновите чантички та я намерих в една от тях  Laughing

# 639
Аз спечелих телефон от 12-тия код. Счупих каръка...  Simple Smile
Браво и честито. Доста шоколади пак ще трябва да хапнем, за да спечелим нещо.  Wink

Късмет и на теб и на другите играещи!  newsm10 Определено бе доста изнервящо и си признавам, че вече почти се бях отказала да играя. Но Милка в крайна сметка реши да ме ощастливи.
Сега обаче забелязвам, че все по-трудно се влиза в сайта за регистрация на код и таблетите намаляват на периоди - напр. доста време няма спечелил и изведнъж за 1 час "падат" по 2-3.

# 640
И аз да питам нещо спечелилите от Милка смартфон и таблет:  Тези 12-13 кода, които сте въвели наведнъж или общо от началото до спечелването са? И чрез сайта им или с смси сте спечелили? Thinking

# 641
При мен тези 12 кода са общо от началото до спечелването. Въвеждани са през сайта.

# 642
  • на 4-ия етаж до асансьора
И аз имам раница от Нова бразилия...  newsm68 Нямам смс и мисля да звънна в понеделник...

# 643
  • Варна
Баща ми купил шоколади на Милка и два от кодовете леко разлепени, но нашия хич не му направило впечатление. Въвеждам ги сега и излиза, че са използвани #Cussing out сигурно ги въвеждат и като видят, че не печелят, не ги купуват. Много грозна работа, чак ме хваща яд вече.

# 644
  • София
Баща ми купил шоколади на Милка и два от кодовете леко разлепени, но нашия хич не му направило впечатление. Въвеждам ги сега и излиза, че са използвани #Cussing out сигурно ги въвеждат и като видят, че не печелят, не ги купуват. Много грозна работа, чак ме хваща яд вече.

Сега и за това ли да гледаме?  ooooh! Този път лепенките са с много лесно падащи "капачета". На мен ми се разлепи още преди да стигна до касата. При предишните стикери поне се виждаше ясно ако някой е скъсал етикета. Току-що се загледах, че всъщност капачето е стикер - "Да на шоколада!".  #Crazy

А имате ли представа какво представляват шоколадите с бисквити ЛУ? Бисквитите сладки ли са или са солени като ТУК?

Общи условия

Активация на акаунт