Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 361
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Получих си хавлията от Активия-зелена,голяма,хубава  Peace Днес спечелих от Крем Оле - ваучер 33 лв. за покупка - може да се избира от 5 сайта,аз избрах от сайт за козметика.Ваучера го пращат на адрес до 45 работни дни.Ще има да си почакам  Laughing

# 226
Добър вечер!
Има ли други като мен, които все още не са получили прословутите пъзели на Барни? Спечелихме края на май, лятото ще свърши, а още ги няма. Омръзна ми и да им звъня вече. Лошото е, че споменах и на детето и то си го търси разбира се.
Приятна вечер и късмет в игрите!

Моят е от началото на май и още го няма. Звънях няколко пъти, последно преди два дни. Казаха, че подават информация че е забавена доставката, защото са минали 45 дни и да го чакам. Звъни пак.

SvetliS, къде намери крем Оле с промоцията?

# 227
  • при късмета
Във фейса на страницата на Йоткер има много въпроси "къде да намеря промоционални опаковки". На всички до един е отговорено "пишете ни на лични, за да ви отговорим"  ooooh! Егати играта, тайна е къде са опаковките и явно да спечелиш случайно, наистина е чиста случайност.
Ще я пропусна, че нещо не ми се вижда читаво всичко. Месец след началото на играта няма промо опаковки и инфото се раздава на лични  Thinking Шанса на тези без фейс в такъв случай е нулев

От Капи и тази седмица ме няма, отказвам се

Още чакам един пъзел и една топка от ТУК

Вярно няма игри напоследък. Пък и не печеля нищо след таблета, мрън

# 228
  • I want it all and I want it now.
От Капи и Морени нямам нищо  Crossing Arms
Направо съм им сърдита  Laughing

# 229
  • София
В магазините в Нови Искър ги има кремовете Оле. Peace Ама тези от София едва ли ще дойдат да си купят  Grinning

# 230
Във фейса на страницата на Йоткер има много въпроси "къде да намеря промоционални опаковки". На всички до един е отговорено "пишете ни на лични, за да ви отговорим"  ooooh! Егати играта, тайна е къде са опаковките и явно да спечелиш случайно, наистина е чиста случайност.
Ще я пропусна, че нещо не ми се вижда читаво всичко. Месец след началото на играта няма промо опаковки и инфото се раздава на лични  Thinking Шанса на тези без фейс в такъв случай е нулев
quote]
Искат да им се пише на лично, защото питат за кой град те интересува и те ти изброяват списък с магазините, но в големите магазини като Кауфланд - няма, явно защото могат да се отлепят и да не се злоупотребява има само в малките квартални, там няма как да отлепиш........

# 231
  • София
Във Фантастико има нови опаковки на крем Оле , обаче аз до колкото разбрах , не си избираш ти категорията , а те ти казват в коя си спечелила и аз затова се и отказах Simple Smile

Донесоха ми пъзела от БАрни и не ми искаха опаковката , хубав е Simple Smile

# 232
  • при късмета
Като ще е за определени обекти да го обявят. Както бяха списъците на Шуменско и Ариана например. Или с кутиите на кафето или всички подобни. Като ще е за определени обекти е редно да се обяви в правилата или направо там да се сложи списък. Ако нямаш фейс как ще разбереш кои са обектите? Къде ще ти ги пратят?
Във Фантастико бях вчера, търсих изрично нямаше. Бях само в едно де
Както и да е, по този начин играта не ми вдъхва доверие и това е. Няма да се хукнеш до другия край на града за кремове

# 233
Все още ми я няма чантата от Банкя,дайте ми линк на фейс страницата им ,че не я намирам нещо Wink

# 234
  • София
Във Фантастико има нови опаковки на крем Оле , обаче аз до колкото разбрах , не си избираш ти категорията , а те ти казват в коя си спечелила и аз затова се и отказах Simple Smile

Аз като се обадих да заявя печелбата ми казаха,че печеля от категория Музика,но може да си я сменя-и аз избрах козметика.
Относно това,че може да се отлепят кодовете в магазините,файда никаква,защото за да ти дадът ваучера,трябва да представиш опаковката със стикера.  Peace

# 235
Все още ми я няма чантата от Банкя,дайте ми линк на фейс страницата им ,че не я намирам нещо Wink

заповядай https://www.facebook.com/pages/Bankia-Bulgaria/138189129673344?fref=ts

# 236

заповядай https://www.facebook.com/pages/Bankia-Bulgaria/138189129673344?fref=ts
благодаря!

# 237
Спечелихме билет за тестамент, но сме в Русе и би ни излязло солено да отидем до София. Simple Smile Продаваме го, ако има желаещи, моля да пишат на ЛС!

# 238
Днес между 2,30-3 часа ми звъняха от скрит номер и като вдигнах затвориха.
Преди малко ми звънна пак телефона,номера от който ме търсиха е 0879819111 и докато вдигна затвориха.Набрах ги и познайте кол център "Здрав дом",това пък какво е?! #2gunfire #Cussing out
Омръзна ми от досадници,вече не знам.................. #Cussing out

Здравей и аз имам същия проблем, същия номер ми звъни 0879819111 и ако се опитам да ги намера "кол център "Здрав дом - моля изчакайте свързване с оператор".
Естесвено един път ги набрах, не видях някакъв скок в сметката си.
Според мен са поредните измамници, някой ако има повече инфо да пише. Или поне какво да направя, да не ме притесняват, от къде може да ми имат номера

# 239
Здравейте, има ли някой друг, който още да не си е получил наградата от Nivea Men? Получих мейл на 23 юли и след това ни вест, ни кост.

вчера по еконт я получих и друга дама каза,че и е пристигнала.

Да, видях и затова се зачудих дали няма някакъв проблем. То почти изтекоха двете седмици, кой знае дали изобщо ще я получа. Здраве да е... Simple Smile

ще я получиш,ако има офис на Еконт при вас ще е скоро,ако ли пък не може да се забави,пиши като я получиш Simple Smile

Днес пристигна - точно преди изтичането на двете седмици Laughing Само че нямаше никакво предварително обаждане, та съответно си имах разправии с Еконт, понеже нямаше никого вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт