Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 454
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Едва успях да намеря шоколади с промоцията в Пикадили ooooh! всичко беше разграбено.

# 421
  • Под Слънцето
Хей,  освен  по  шоколадите, стикери за новата игра на милка има и по бисквитите  .

А  някакво  инфо за  турнето на  Милка  с  дати  по градове?

Преди няколко дни  открих в сайта  им ,че датата за Варна  е 14ти .09. Сега  не мога да намеря това.
А в нета  попаднах  на  инфо  в страницата  на бтв с дата   за Варна 12ти.. Но на бтв  не вярвам   animal085
http://btvnews.bg/article/1858978974-Alpiyskiyat_svyat_na_Milka_ … i_v_Bulgaria.html
Това ли си гледала? Инфото е от 2010 ...
Още нищо не са казали за турне ...

Мда,  точно същият линк се е отворил, нищо  че търсех "алпийският свят на милка турне 2014"

но ето инфо-  вече актуално

http://www.milka.bg/milka2/page?siteid=milka2-prd&locale=bgb … &PagecRef=778

# 422
Мда,  точно същият линк се е отворил, нищо  че търсех "алпийският свят на милка турне 2014"

но ето инфо-  вече актуално

http://www.milka.bg/milka2/page?siteid=milka2-prd&locale=bgb … &PagecRef=778

Не е актуална и тази иформация, това е турнето от миналата година, виж че има качени снимки, линка "Най-нежният град" води към игра, която е приключила и т.н. За тази година още не са дали информация дали ще има турне.

# 423
  • Под Слънцето
Алекс, това не работеше  2 дена и реших,че инфото е ново и актуално.. Надявам се  да е така, че съм се запасила с над 100 опаковки от шоколади .. Ще им обера чашите супници . Те пък са ми нужни да ги отнеса в една клиника , в която страдат от липса на посуда..

# 424
Тази година няма да има турне!

# 425
  • София
Здравейте на всички, ето още един линк към сайт с игри
 http://www.igraiteispechelete.com/
За да се запиша, аз също съм се пробвала в този сайт и в още един, но досега не съм печелила нищо Sad
Успех на всички Hug

# 426
Защо когато Влезна в печеливши от играта на милка и цъкнах върху период три ми показва че вече има регистриран код от телефон и е спечелена флашка .. играта нали е от 1-ви????  

# 427
Последно-играта на COca Cola sparx,приключи ли?С кодовете?

# 428
Във Фантастико от днес Милка е на промоция-1,39, тук там има  и шоколади с кодове.
Кока Кола Спаркс още не е свършила, но незнам до кога е.

# 429
Защо когато Влезна в печеливши от играта на милка и цъкнах върху период три ми показва че вече има регистриран код от телефон и е спечелена флашка .. играта нали е от 1-ви???? 

Явно е било нещо временно, в момента няма "Печеливши от игри".

Здравейте на всички, ето още един линк към сайт с игри
igraiteispechelete.com/
За да се запиша, аз също съм се пробвала в този сайт и в още един, но досега не съм печелила нищо Sad
Успех на всички Hug

Сайтът отдавна е добавен на първа страница на темата, видно е, че се опитва да му се прави реклама, преди няколко дена пак пускахте линка.  Rolling Eyes
Успех в игрите и на теб.

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 07:56 от alex99

# 430
Едва успях да намеря шоколади с промоцията в Пикадили ooooh! всичко беше разграбено.
В Билла-та въобще днес нямаше и 1 шоколад със стикер Shocked

# 431
Още се регистрират кодове. Мен ме интересува кодовете от капачките на кола250мл къде се регистрират???

# 432
# 433
  • София
В Кауфланд няма Милка с нови стикери. Има с магнитните дъски още. Много са бавни там

# 434
Обявили са правилата на Милка. Очаквах телефоните и таблетите да са с томбола.  Shocked
От един номер ще може само 1 флашка да се печели. Адресите ще се дават като се обаждаме (надявам се да имам повод да се обадя  Mr. Green Mr. Green) на телефонен номер, а не веднага след печалбата да ти излезе прозорче да си го напишеш.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 50 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка. Преди доставка куриера ще прозвъни спечелелите.
50 работни дни са доста време, за следващата игра може и 100 да напишат, ама така е като работят само с професионалистите Тип топ.  Sick Да не говорим, че куриерката на мен никога не ми звъни, а си идва директно, но поне знам, че в петък само е в нашия град и имам представа кога горе долу се очаква да ме посети.  Crossing Arms
От сега усещам как ще се затрупа страницата на Милка скоро с безумни въпроси от хора, които не са си направили труда дори условията върху опаковките да прочетат и ще има неполучени награди заради незапазени опаковки.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт