Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 002
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Аз в 1 часа тази нощ, и нищо.

# 661
  • София
да попитам за играта на цигарите Ева - с смс ли ги регистрирате

# 662
да попитам за играта на цигарите Ева - с смс ли ги регистрирате

да с смс, но то май и няма друг начин Simple Smile, има на виктори пак по същия начин игра с кодове, а за милка и аз нищо, отказвам се

# 663
  • Sofia, Младост 3
11:1 за Милка при мен, само флашката от първите дни си остана  Laughing
Иначе спечелих готварска книга от Белла за играта им в Инстаграм.
Хайде дано поне на нас тук в темата ни отпусне Милка по един телефон или таблет, толкова кодове  Crossing Arms , пожелавам късмет на играещите все още   bouquet

# 664
  • София
И аз да се похваля с раница на Нова Бразилия. От Милка нищо от 12 кода,още малко ще поиграя и ще спирам,че после диета ще трябва да пазя.
От ДЗП имам 3 кода,но още не съм ги регистрирала.

Не видях дали сте писали за раниците на Барни-не е с регистриране на кодове,продават ги по магазините раница /средна големина/ с 4 кутий барнита х 5 бр. различни вкусове.В нашия магазин се продава за 8,65лв.,което е доста изгодно.По-добре така,отколкото да се регистрират кодове.

# 665
И аз да се похваля с флашка от преди малко. С 6 регнати кода един след друг, последният спечели.

# 666
Не мога да счупя каръка в Милка... цели 30 минути не теглиха, вкарах си кода, но не стана нищо. И сега след 2-3 минути ще изтеглят някого - винаги така става.

# 667
  • София
Не видях дали сте писали за раниците на Барни-не е с регистриране на кодове,продават ги по магазините раница /средна големина/ с 4 кутии барнита х 5 бр. различни вкусове.В нашия магазин се продава за 8,65лв.,което е доста изгодно.По-добре така,отколкото да се регистрират кодове.

В Била са на промоция. Мисля, че са за 7 и нещо при редовна цена от 9 лева.

# 668
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
днес регистрирах още 4 кода на Милка и пак нищо  Crossing Arms
вече резултата е 8:0 за Милка  ooooh!

# 669
9:0 при мен  #Cussing out

# 670
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
аз мисля да не регистрирам повече от още 2-3 кода, че тази флашка ако я спечеля ще бъде златна ooooh!

# 671
Днес между 2,30-3 часа ми звъняха от скрит номер и като вдигнах затвориха.
Преди малко ми звънна пак телефона,номера от който ме търсиха е 0879819111 и докато вдигна затвориха.Набрах ги и познайте кол център "Здрав дом",това пък какво е?! #2gunfire #Cussing out
Омръзна ми от досадници,вече не знам.................. #Cussing out

Здравей и аз имам същия проблем, същия номер ми звъни 0879819111 и ако се опитам да ги намера "кол център "Здрав дом - моля изчакайте свързване с оператор".
Естесвено един път ги набрах, не видях някакъв скок в сметката си.
Според мен са поредните измамници, някой ако има повече инфо да пише. Или поне какво да направя, да не ме притесняват, от къде може да ми имат номера

Аз се свързах с тях.Казаха,че правят проучване и им затворих.Не знам от коя игра са ни взели номерата. Звъняли са и на майка ми,а с нейния номер играя рядко. Thinking #2gunfire
Късметът ми изневерява,от никъде нищо............... Confused

извинявай, а как точно успя да се свържеш с тях. Аз ако върна обаждането се включва "машинка".  Какво да направя за да спрат да ми звънят, те звънят по всяко време и в крайна сметка и да вдигна никой не ми отговаря

# 672
  • Велико Търново
Момичета, някой да има тел. на Барни за играта им с 3D пъзелите?

# 673
mimsim,след като казват вие се свързахте с.............. ,изчаках малко и ми вдигна една жена и така се свързах. #2gunfire #2gunfire

# 674
Нали уж данните ни нямало да бъдат предоставяни на трети лица, а то какво стана. Че и карат хората да си чакат наградите с месеци.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт