Италия, 146

• 50 997
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • в едно миланско село
Десита, и от мен стиснати палци, знам какво е като се навържат проблеми един след друг  Hug

за нас с щерката подаръкът за следващите 2 Коледи и рождени дни е Маями, а за мъж ми - че ще му се махнем от главата за 10 дена  Mr. Green

аах, аз за КМ знаех, то няма нужда да следиш клюкарските новини, Корриере делла сера се грижи И за този вид култура  Joy
Тралала, бих казала, че мнението на мъж ти е по-скоро успокояващо  Sunglasses

# 691
  • Италия
Деси, на Коледа стават чудеса, ще се наредят нещата  Hug  Тази сутрин мм опита да се одума, че в края на година му изпадала голяма оферта. Няква си мнооого специална фотокамера само за 300 евро-супер изгодно, твърди. Порязах го още на второто изречение, щот то :й си има супер професионален фотоапарат и не му трябва друг. В същото време аз от три години мрънкам за нова кухня, защото просто имаме нужда и няма кой да ме чуе   . Ми така де, да се сети, че иначе не му идва от вътре

# 692
Момичета ,знае ли някой от вас  къде да отворя ,че да спра известяването за лични съобщения в ел. поща ?  newsm78

Днес е Санта Лучия и в някой райни се раздават подаръци.
За пръв път и аз го получих именно преди малко .....мъжът ми го е оставил под елхата и отишъл на работа... Thinking Heart Eyes Wink

п.с. явно щото не спрях да мрънкам тези дни.... Mr. Green Mr. Green

п.п.с. Това за Барбата ,може и да не го знае ,пък е интересно.. Peace
http://milano.repubblica.it/cronaca/2014/12/13/foto/natale_una_s … 3/1/?ref=fbplmi#1

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 20:44 от fio'

# 693
  • в едно миланско село
Добър ден.
да ви разкажа майтап. редя се вчера на опашката на имбарко-то, полу-заспала, че много рано и по едно време се приближава едно момиче и ми се извинява много "ама вие дали не сте фейам от беге-мама?  Shocked Joy
та изкарах един забавен полет с Калатеа  Laughing(много готина мацка, между другото, снимката, която беше публикувала не и ренде джустиция)
та, оглеждайте се на летището  Wink

сутринта за малко да си изпусна самолета - никога повече толкова ранен полет, заспахме в 3 с приятелката ми след 20 часа безсъние и таксито взе, че не дойде, а на мен не ми звънна будилника  ooooh!

прибрах се и спах досега, а щерка ми направила коледната украса и елхата, които мислех да прескоча тази година. при това, се е справила повече от чудесно!  Heart Eyes

приятна неделя на всички!

# 694
  • UK
Еее, каква хубава среща! Трябваше да си щракнете една снимка да ви се порадваме (пък макар и фейамката да е имала нужда от слънчеви очила след безсънната нощ  Hug Grinning)

Ние предишната седмица напазарувахме за смешни пари самолетни билети за Дъблин и Берлин. Барбича, ако не греша, ходи в Берлин, така че като наближи ще я нападна с въпроси. Мисля да пробваме и Airbnb вече, на Берлин според мен ще му отива много!  Wink

Деси, стискам палци всичко да се подреди!  Hug

# 695
Привет и от мен от родна земя! Моето коледно пътуване до България започна много интересно, както вече е станало ясно от поста на наборката.  Laughing
За тези, които не познават лично Феиам, ще кажа, че на живо е същата свежарка, каквато си я представях, четейки я тук. Изключително приятен събеседник е, просто не усетих как мина времето (при това била полу-заспала, мога да си представя ако я бях засякла в не толкова ранен полет!!  Wink ).
Фей, при първа възможност имаш едно питие от мен по повод на една определена част от поста ти.  Sunglasses  bouquet
Надявам се, че независимо от притесненията около обратния полет, си се заредила приятно, пък и да намериш дома коледно украсен си е супер изненада. Браво на щерката!!

Льоли, права си за снимката, ама хич не ми мина през ума... явно и аз не съм била достатъчно разсънена, та да се сетя да документирам момента!  Joy

Десита, след серия проблеми обикновено изгрява слънце, така че аз ти пожелавам това да се случи скоро и да изкарате спокойно предстоящите празници!

Фио, потърси някъде из настройките на профила дали не можеш да откажеш известяванията в ел. поща. Пиша от телефона и ми е трудно да проверя в момента, но мисля, че би трябвало да има такава опция.

# 696
"ама вие дали не сте фейам от беге-мама?  Shocked Joy
Хахаха Joy Това верно е голям майтап! На мен не ми се е случвало, но като си знам социалната адекватност, може и да започна да отричам. Laughing
Браво за срещата, готино! Simple Smile

п.п.с. Това за Барбата ,може и да не го знае ,пък е интересно.. Peace
http://milano.repubblica.it/cronaca/2014/12/13/foto/natale_una_s … 3/1/?ref=fbplmi#1
Фио, не знаех. Мерси! Simple Smile Колико е в горния край на езерото, към Сондрио, където ходя изключително рядко, така че не знам дали ще имам повод да я видя. Но, ако минавам, ще знам да спра. Wink

Льоли, да, бях в Берлин в средата на март. Сигурно помниш, че не се прибрах кипяща от ентусиазъм, но с радост ще ти отговоря, ако мога да съм полезна с нещо. В Берлин спахме на хотел, не бяхме аирбнб. Бяхме в този, ако искаш да го провериш http://www.artotels.com/ (art'otel berlin-mitte). Не е лош. Peace  Има метро отпред; няма включена закуска, но на ъгъла има закусвалня с кроасани и бюреци Mr. Green; доста е близо до кварталчето Nikolaiviertel (точно две улички на кръст, не е квартал в истинския смисъл), която е единствената оцеляла по-стара част от града и има приятни ресторантчета.

# 697
Аз много харесвам Пикасо, а относно изложбата на Шагал с Матео вече се шегуваме, че ще ходим да я видим, понеже всеки уикенд си викаме айде да ходим на изложбата и никога не отиваме.

Много са готини такива срещи по летищата, на мен са ми се случвали няколко пъти от които само един беше с една съфорумка, а понякога ми се е случвало да засека колежки от университета, а един път дори учителката си от гимназията  Shocked

# 698
  • UK
Барбич, супер изглежда хотелчето - благодаря ти много! И бюреците ме устройват идеално, но това нека не се разчува из други теми  Mr. Green
Аз броя дните до ваканцията, разболявам се и не ми стига сънят напоследък. Този път не се прибирам в България с особен ентусиазъм, тъпо ми е че на Коледа Цецо ще е в София, аз във Варна, ама нашите като са се окопали в този град и няма мърдане. Sad Поне и сестра ми ще е там този път.

# 699
  • MI
Здравейте, имам въпрос. Някой да е ходил на изложбата на Фрида Кало в Генуа? Заслужава ли си да се отиде специално заради нея до там? Не остава много време и ако да трябва да се оргнизираме...

# 700
Здравейте, имам въпрос. Някой да е ходил на изложбата на Фрида Кало в Генуа? Заслужава ли си да се отиде специално заради нея до там? Не остава много време и ако да трябва да се оргнизираме...
Аз ходих специално за изложбата в Рим лятото и си заслужаваше ужасно много! Тази в Генуа не е точно същата, разпитах. По-малка е (в Рим беше доста голяма) и с по-голямо присъствие на Диего Ривера. В Рим си беше изцяло изложба на Фрида, но къде без Диего - имаше и две-три негови платна, но само това. Не мога да кажа конкретно тази в Генуа дали си заслужава много или малко, аз по принцип имам намерение да отида и на нея. Но наистина ли много малко остава вече, трябва да проверя какви бяха датите! Това е всичко, което знам. Повече отзиви могат да се открият в интернет, предполагам.

# 701
  • MI
Не е толкова малко - до 8 февруари, но като ни познавам и двамата е време за организиране.  Laughing А и преди това ще използваме промоцията на Фреча клуб 2 на цената на 1 за Шагал - ако си пътувал с някоя от фреча-те в рамките на 3 дена след това 2 човека могат да влязат с един билет. Ние ще слизаме към Неапол за коледа, така че първо тази изложба ще се види и наистина не ни остава много време за организиране...
След като ти е харесала толкова изложбата в Рим ще е добре да видим тази в Генуа, та дори и по-малка (жалко...)

# 702
Здравейте дами, как вървят приготовленията, настроението коледно ли ви е вече? Simple Smile

Аз изкарах чудесна седмица заедно с моите племенници, утре пътувам за родния град, ще трябва да довърша организирането на подаръците.  Надявам се времето да е подходящо за излизане, много ми се разхожда, особено откакто се вдигна мъглата! Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 15:16 от calatea

# 703
  • UK
Здравейте дами, как вървят приготовленията, настроението коледно ли ви е вече? Simple Smile

Аз изкарах чудесна седмица заедно с моите племенници, утре пътувам за родния град, ще трябва да довърша организирането на подаръците.  Надявам се времето да е подходящо за излизане, много ми се разхожда, особено откакто се вдигна мъглата! Simple Smile

Стана коледно, накупих подаръци, включително за едно бебе и за едно малко момиченце. Няма такъв кеф като този да купуваш нещо за дете.  Heart Eyes А как се умилявам... Simple Smile

Прибираме се на Бъдни вечер, а в коледното утро ще се лашкам 6-7 часа до Варна.   ooooh!

# 704
  • Италия
При нас е коледно и не съвсем. Тази вечер накупихме подаръците за малката разбойничк. Прибрахме се след шопинга и останах изумена. Освен изненадите за под елхата и' купих и пантовки за в къщи. В магазина мерихме, всичко точно. Прибрахме е, преоблякох я, обуваме и се смразих. Едната пантовка с един номер по-голяма от другата...а двете бяха вързани фабрично една за друга. А де, в страната на обувките! А и какъв късмет само - мерили сме само другата, която е la misura giusta. Дано успея да ги сменя, че много ме е яд. В същото време в същия магазин оферта - плащаш два чифта и третия го вземаш за 1 евро. Охааа! Избрах за девойката обувки и пантовките и тръгнах да гледам нещо за мен. Харесах накрая едни ботушки  - 80 евро. В момента, в който се реших, продавачката ми вика, че те идвали като втори избор, а пантофите на оферта, щото били по-евтини от другите обувки...а това условие никъде не е упоменато в промоцията. Ей, най обичам да се опитват да ме работят! Върнах ги и накрая Адриана "намаза" и една раничка. Иначе вчера зарадвахме сина ми и мама в Бг. В същото време свекърва ми е много зле в болница и не се знае дали ще дочака новата година...а бе хем е коледно и не съвсем...

Общи условия

Активация на акаунт