Ясновидци/врачки - тема 25

• 213 219
  • 720
  •   1
Отговори
# 225
Не знам доколко има резултат, на спя по-добре.
БЛагодаря ти,дано и на нас помогне поне мъничко Wink

# 226
Да попитам за отзиви за една гледачка от Пловдив, казва се Роси, живее някъде в Кичук Париж. Някой ходил ли е там и какво му е мнението за нея  newsm78

# 227
Здравейте,има ли някой скорошен посетил Цеца и мнение ако може? Praynig

# 228
О даааа, Ина се казваше. При нея ходих преди 2 години. Познала ми е .

Била съм при ясновидката Ина от Женския Пазар няколко пъти.  Тя е интересно явление.  

Уж бях впечатлена докато не се сетих да записвам разговорите с нея и чак след риплея се  усетих колко много насочващи въпроси умело задава Ина и как моментално може да включи в прогнозата нова информация според реакцията на клиента.  Simple Smile  От една полуизречена дума или възклицание може направо да я смени Grinning  И много често небрежно вплита информация, подадена й току-що от самия клиент.  А въпроси Ина задава страшно много, включително съвсем странични, което най-малкото е отвличащо.  Има много добра памет и в прогнозите си може да използва и информация, измъкната от клиента на предишен сеанс.  

Ина познава може би за някои неща, но истински не е повече от десетина процента от всичките й приказки, останалото са хватки.  Има и голям брой тотални разминавания в прогнозите.  Но дори и за нещата които познава, ясновидката Ина често губи важното от поглед, говори надълго и нашироко за несъществени неща, "вокруг да около", дето се казва.  Grinning  Може да каже няколко верни подробности, но всичките маловажни, а истински важното да го сбърка или изобщо да го пропусне.  Това е голям проблем при нея.

Като цяло, моето мнение е, че категорично НЕ си струва времето и парите да се ходи при ясновидката Ина от Женския Пазар.  Wink

подкрепям мнението ви!
за жалост такива са пове4ето "ясновдци"

# 229
Здравейте,има ли някой скорошен посетил Цеца и мнение ако може? Praynig
Бях преди няколко дни. Доволна съм. Хвърля картите и започва да говори. Описа много точно настоящата ситуация, каза и за бъдещето. Едно от нещата се случи на следващия ден.

# 230
Здравейте, момичета. Прочетох повечето от вашите истории. Та сега и аз да споделя.Уж не вярвам в свръхсилите на хората, но когато се обезверя от живота, решавам да търся подкрепа. Та моя опит:
1. Данчето от циганската махала тук в София. Няколко пъти съм ходила. Два пъти правихме катинари за късмет. Първият път напълно ясно видя къде ни е колата-  беше ни открадната. Намерихме я скоро, както тя каза. Другите пъти сякаш не уцелваше. Слуша те внимателно, дава ти подкрепа. Мен лично ме успокоява, но за съжаление моят опит показва, че сякаш се е поизчерпала като енергия.
2. Цеца - от Надежда. Много симпатична, добронамерена. Позна зодиите на хората, които ме касаеха. Вкаря и някакви измислени букви на хора, които уж са ми зад гърба, а аз не познавам такива. Но и доста неща позна. Сега до края на годината ми е обещала нещо много важно за мен да се случи. Предложи ми елегантно да пробваме и с магия, но такива неща не са ми по вкуса. Накрая й казах, че ако не стане тая ми мечта до края на годината, ще дойда да пробваме с нейна помощ. А тя заяви- ще стане, вярвай. Та беше приятно за мен като посещение. Гледа ми на карти (най-обикновени, не таро) и на кафе.

При мен проблемът е по-скоро любовен и ако някоя от вас има изпитан човек в тая сфера (който дава съвети и правилни ходове), моля да сподели.

# 231
Уф! Много ме е стегнала шапката и имам нужда от доза оптимизъм. Най-близко ми е този Валентин Начков. Някакво инфо?

# 232
Аз съм ходила при Валентин и съм доволна,и е симпатяга Peaceтака че не му се чуди много  bouquetГледа на кафе и обикновени карти и прави нумерологични изчисления.Успех и сподели после!

# 233
Каква е таксата на Валентин?

Благодаря предварително!

# 234
Не си спомням за таксата но мисля,че беше 20 или 30лв. newsm78

# 235
Момичета нова съм , и имам здравословен проблем поради  което ходих при Виолета от Хасково /приема и в с. Славяново до Харманли/ .Лично аз останах изумена от това , че тя говореше така сякаш четеше мислите ми.И дори неща за които не исках да повярвам ,че са истина с две думи ме оттърва от мои дългогодишни заблуди.Заслужава си.Може би е от малкото, които наистина се справят.Гледа на кафе.Дано с това да помогна на някой.Тел.: 0878 561 048

# 236
моля дайте координати на вещ в тази област/ясновидство, гледане на карти, кафе?/ от Русе, благодаря сърдечно!

# 237
  • Пловдив
някой май се регистрират в темата само с цел реклама ?

Им али някой дългогодишен потребител на сайта добри отзиви за ясновидец в или около Пловдив

От Анкетата горе нищо не става ясно.

# 238
Момичета, ходила ли е някоя от вас на регресивна хипноза или психотерапия? Много интересно ми звучи да разбереш какъв си бил в миналите си животи.

# 239
добър ден. Регистрирах се скоро но отдавна следя темата Ви. Имам много големи проблеми и ми препоръчаха Любка от Петрич.Свързах се с нея, но съм с много противоречиви чувства. Някой ако има информация за нея и я сподели ще му бъда много благодарна. Не знам какво да мисля .Иска ми 200 евро да ми направи защита.

Общи условия

Активация на акаунт