Ясновидци/врачки - тема 25

• 213 315
  • 720
  •   1
Отговори
# 240
добър ден. Регистрирах се скоро но отдавна следя темата Ви. Имам много големи проблеми и ми препоръчаха Любка от Петрич.Свързах се с нея, но съм с много противоречиви чувства. Някой ако има информация за нея и я сподели ще му бъда много благодарна. Не знам какво да мисля .Иска ми 200 евро да ми направи защита.

Shocked Shocked Shocked Shocked
Бягай надалеч!!!!
А ако си богата - дай тези  пари Simple Smile

# 241
Здравейте, момичета. Прочетох повечето от вашите истории. Та сега и аз да споделя.Уж не вярвам в свръхсилите на хората, но когато се обезверя от живота, решавам да търся подкрепа. Та моя опит:
1. Данчето от циганската махала тук в София. Няколко пъти съм ходила. Два пъти правихме катинари за късмет. Първият път напълно ясно видя къде ни е колата-  беше ни открадната. Намерихме я скоро, както тя каза. Другите пъти сякаш не уцелваше. Слуша те внимателно, дава ти подкрепа. Мен лично ме успокоява, но за съжаление моят опит показва, че сякаш се е поизчерпала като енергия.
2. Цеца - от Надежда. Много симпатична, добронамерена. Позна зодиите на хората, които ме касаеха. Вкаря и някакви измислени букви на хора, които уж са ми зад гърба, а аз не познавам такива. Но и доста неща позна. Сега до края на годината ми е обещала нещо много важно за мен да се случи. Предложи ми елегантно да пробваме и с магия, но такива неща не са ми по вкуса. Накрая й казах, че ако не стане тая ми мечта до края на годината, ще дойда да пробваме с нейна помощ. А тя заяви- ще стане, вярвай. Та беше приятно за мен като посещение. Гледа ми на карти (най-обикновени, не таро) и на кафе.

При мен проблемът е по-скоро любовен и ако някоя от вас има изпитан човек в тая сфера (който дава съвети и правилни ходове), моля да сподели.

Колко пари взима Цеца ? и може ли само на карти да гледа,без кафе ?

# 242
Момичета, ходила ли е някоя от вас на регресивна хипноза или психотерапия? Много интересно ми звучи да разбереш какъв си бил в миналите си животи.
Провери в старите теми, има мнения/ т.е. ходили.

# 243
  • София
Момичета, ходила ли е някоя от вас на регресивна хипноза или психотерапия? Много интересно ми звучи да разбереш какъв си бил в миналите си животи.
Петър Петров от София. В Гугъл ше го намериш. Peace Във ф.б. е под името "Регресия". Ако ти е по-близко Пловдив, и там има един написал доста книги. Ако имаш интерес, ще се сетя;)
Аз не съм ходила на регресивна хипноза. Мои приятелки-да. Не разбирам как РХ би ми помогнало, макар че има хора, които твърдят, че помагало. Peace

# 244
  • София
някой май се регистрират в темата само с цел реклама ?

Им али някой дългогодишен потребител на сайта добри отзиви за ясновидец в или около Пловдив

От Анкетата горе нищо не става ясно.

Те, голяма част от регистрациите са с такава цел. Wink И повечето писания. Wink
Няма да е коректно да давам дългогодишен потребител на този сайт. Ако той реши да се включи, ще е Ок. Отдавна се коментира, че горната анкета не става за нищо.
Ако имаш възможност, прехвърли набързо доста старите теми. Ще се ориентираш по-добре. Знам, че е безкрайно трудно и неблагодарно.  bouquet

# 245
добър ден. Регистрирах се скоро но отдавна следя темата Ви. Имам много големи проблеми и ми препоръчаха Любка от Петрич.Свързах се с нея, но съм с много противоречиви чувства. Някой ако има информация за нея и я сподели ще му бъда много благодарна. Не знам какво да мисля .Иска ми 200 евро да ми направи защита.

Shocked Shocked Shocked Shocked
Бягай надалеч!!!!
А ако си богата - дай тези  пари Simple Smile

тази е 100% лъжкиня знам я -стой надалеч

# 246
Добър ден. Консултирах леля Искра от Бистрица. Положението ми е доста тежко, но тя ми наговори такива неща, че се почувствах едва ли не в рая.Обективно погледнато за 90% от нещата които ми каза не мога да й вярвам. Но поне ми подари един слънчев ден. Мерси лельо Искре даже и да те подозирам че нищо не ми позна добрите ти думи ми дадоха малко светлина

# 247
Здравейте.Благодаря за отговора и за съвета. Цеца ми взе 20 лв -преди няколко дни отидох. Каза,че само в неделя не работи,че брат ми исках да водя. Иначе приема до 17.30ч. А относно кафето-доста неща позна покрай него.Та според мен не е за пропускане.Но ако й кажеш,че не искаш-не вярвам да те накара. Въпреки,че жената е от ромски произход,на мен не ми се видя нахална.Успех

# 248
  Ходила съм на терапия, но не психо, а преживелищна. Чрез дишане изпадаш в особено състояние, отърсваш се от страховете и някак си нещата започват да се нареждат лека полека. Доволна съм.

# 249
Това ли е Петър Петров или бъркам ? :

https://www.youtube.com/watch?v=k3LLPYSaH3I

# 250
Това ли е Петър Петров или бъркам ? :

https://www.youtube.com/watch?v=k3LLPYSaH3I

Да, той е.

# 251
  Ходила съм на терапия, но не психо, а преживелищна. Чрез дишане изпадаш в особено състояние, отърсваш се от страховете и някак си нещата започват да се нареждат лека полека. Доволна съм.

Каква е тази терапия? Споделете инфо, къде, как??

# 252

Много ясно, че ще ти иска 200 евро! Петрич е близо до границата. Очевидно, че Любка си пазарува в Гърция! Тази ми е "прозрачна" и без ясновидство  Joy

# 253
Здравейте,някой да е посещавал скоро Пепа от Хаджи Димитър?

# 254
понеже нямам възможност за лична среща посъветвайте ме за скайп или тел. среща от кой надарен човек сте доволни? доколкото гледах назад хвалена бе Ани от Пловдив със скайп Anelia.lecheva, актуален е нали? благодаря

Общи условия

Активация на акаунт