Ясновидци/врачки - тема 25

• 213 410
  • 720
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,някой да е посещавал скоро Пепа от Хаджи Димитър?

Скоро, скоро, май месец беше. Август почива, предполагам вече работи.

# 256
  • София
понеже нямам възможност за лична среща посъветвайте ме за скайп или тел. среща от кой надарен човек сте доволни? доколкото гледах назад хвалена бе Ани от Пловдив със скайп Anelia.lecheva, актуален е нали? благодаря

Актуален е скайпа. За нея има доста неща изписани по темите.

# 257
Има ли някаква нова информация да споделите за Емилия?

# 258
някой да знае актуален контакт на Адриана Вотей - Варна?

# 259
някой май се регистрират в темата само с цел реклама ?
Им али някой дългогодишен потребител на сайта добри отзиви за ясновидец в или около Пловдив От Анкетата горе нищо не става ясно.
Ако не става в тази тема погледни предишните и ще ви се разясни
Благодаря ви предварително

# 260
  • Пловдив
някой май се регистрират в темата само с цел реклама ?
Им али някой дългогодишен потребител на сайта добри отзиви за ясновидец в или около Пловдив От Анкетата горе нищо не става ясно.
Ако не става в тази тема погледни предишните и ще ви се разясни
Благодаря ви предварително
прегледах но не видях фаворит за Пловдив . Горе в Анкетата също
Някой бил тук, друг там , но няма еднозначни положителни няколко отзива за който и да е
Аз  бях  преди време при една Вирджиния мноого прехвалена - голямо разочарование нищо не познава тая жена .

# 261
И аз търся някой читав от Пловдив!
Мисля да отида при Нели Мицева От Пловдив да ми направи хороскоп ,но още се чудя Rolling EyesНе намирам отзиви за нея! Rolling Eyes

# 262
някой да знае актуален контакт на Адриана Вотей - Варна?   Ето го Адриана Вотей - тел: 089 845 16 20, e-mail: cairos888@yahoo.com
По  форумите бях чела че взима 50 лева. Обадих й се. Но тя ми каза 100 евро защото се обаждам от чужбина но от България е 100 лева. 20 години се занимавах с астрология. Великолепно обеснява психологическите фактори и неща които вече са се  случили но за предвиждане бъдещето е прекалено неясно. Обадих се на Беатриз  0882 649 214. Не ми отговори тя но вдигна телефона едно много симпатично момче Давид астролог.Един час ми говори-много професионално но не успя да отговори на въпроса ми. И е нормално. Но поне   е интелигентен много приятен и професионалист. Пари-колкото му изпратиш. 

# 263
някой да знае актуален контакт на Адриана Вотей - Варна?   Ето го Адриана Вотей - тел: 089 845 16 20, e-mail: cairos888@yahoo.com
По  форумите бях чела че взима 50 лева. Обадих й се. Но тя ми каза 100 евро защото се обаждам от чужбина но от България е 100 лева. 20 години се занимавах с астрология. Великолепно обеснява психологическите фактори и неща които вече са се  случили но за предвиждане бъдещето е прекалено неясно. Обадих се на Беатриз  0882 649 214. Не ми отговори тя но вдигна телефона едно много симпатично момче Давид астролог.Един час ми говори-много професионално но не успя да отговори на въпроса ми. И е нормално. Но поне   е интелигентен много приятен и професионалист. Пари-колкото му изпратиш. 

# 264
МММ не обичам да давам съвети но е хубаво да посетиш някой с истинска дарба няма значение Пловдив, София, Прага и ,,,,,,,,

# 265
  • England
Здравейте! Момичета препоръчайте ми някой в и около Велико Търново! Благодаря ви!

# 266
може ли някой от тези които са ходили при богдана от перник да сподели има ли ефект от амулетите и от нещата които прави?

# 267
  • England
Здравейте, нова съм тук но искам да попитам дали можете да ме насочите към ясновидци/врачки/гледачки във Велико Търново и околията!Благодаря ви! Simple Smile

# 268
Искам да споделя мнение за Керанка от добрич ходила съм при нея познава всичко дори и да имаш някаква болест я вижда ... Ходила съм и при МАхмут от пловдив не мога да кажа че съм доволна от него но някои неща за близко бъдеще ги познава но говори повече за миналото... Сега искам да посетя Ани от пловдив но не мога да се свържа с нея ..бихте ли споделели мнения ,а някои знае ли дали има тарифа или колкото и оставиш

# 269
Ани  |  http://astro.ovo.bg/ |  0898 666 838 | Пловдив
Просто й се обади и попитай каквото те интересува.

Общи условия

Активация на акаунт