Ясновидци/врачки - тема 25

• 213 713
  • 720
  •   1
Отговори
# 315
Все пак произлиза от думата сенс.

Думата е  sēnsus, ама да не се "разпрааме" са за етимология.

Много ми е интересно да разбера къде си учила нумерология и колко години цялата работа. А имам и един въпрос: понеже познавам още двама които са родени в същия ден в който и аз се пръкнах, ама ей го на, съдбите ни нещо са различни, има ли някакво обяснение?
И за да не стане спам ще попитам също всичките момичета, които приветствам горещо, имат ли информация за експерт по гематрия, ама някой, който да е учил тази наука.

Етимология в случая не е необходима. Написала съм сетивна, и е точно така. Освен 5те сетива имаме и 6то, което можем да развиваме или не. Думата сензитивен има друго значение, това е което обясних на заядливия пост по горе. Колкото до това дали ти и Пенка сте родени на една дата...да,   пътищата ви ще са сходни, но какви избори ще направите и как ще протече живота ви зависи от същността на Пенка и твоята и решенията които ще вземете. Ако Пенка вибрира с името си което и дава затвореност например, тя евентуално трудно ще се открие  в контактите си с хора , а ти като вибрираш с чувственост и контактност ще го правиш естествено и лесно и накрая Пенка ще бъде обикновен служител, защото такъв избор е направила и и е такава същността, а ти ще се на висок пост  примерно и ще имаш успешна кариера. Потърсила съм знание и съм го намерила. Имам прекрасна учителка, но не съм тук да се рекламирам Simple Smile Влязох съвсем случайно и изразих мнение Simple Smile

Ама аз не те питам при кой си учила, а къде (България, Израел, Аляска) и колко време си учила науката. Далеч съм от мисълта да те карам да рекламираш който и да било. Нали пишеш, че гледаш на хората, та викам си, дай да разберем каква му е подготовката на момичето.

И така, оказва се, че не е значителна само датата на раждане, добре ли разбрах?

# 316
Здравейте .
Интересува ме, има ли гледачка която да ми гледа, но не директно ? Примерно по телефона, или е-майл, нещо от този сорт  newsm78
Много ще съм ви благодарна, ако ме упътите   bouquet

# 317
Получих за втори път добри отзиви от една жена, извън форума за Донка Костова от Костенец, която три дни от седмицата приемала в София, в Лозенец. Жената я е посетила по препоръка на нейна много доволна приятелка. Изминало е половин година от консултацията с Донка и вече имала няколко сбъднали се прогнози.

Преди време попитах тук за Донка и само една съфорумка се отзова с негативно мнение.

Дали някой друг я е посещавал през последните месеци и има впечатления.

Донка гледала на кафе. Отделяла около 30 мин и нямала тарифа.

Тел. е 0889 654 961.

# 318
Здравей те момичета бях писала за Ерол от Бургас никои ли не е чувал за него няма ли хора от Бургас да споделят мнение интересувам се и за кадън ходжа Аинур тя е от варненско моля ви много ми е спешно ако има хора от тези градове нека споделят мнения

# 319
  • Под Слънцето
Координати или  мнение се търси за горните  ходжи?

# 320
Здравейте,

някой ходил ли е при Адриана Миронова от Рудозем?? Някакви нейни контакти...телефон??

# 321
Здравейте,
И аз да попитам дали някой има отзиви за една жена от селото след Сливница (Софийско), казва се Златка. Гледа на карти.

Благодаря ви!

# 322
Здравейте,някакви сбъднати прогнози на Емилия от Пиротска?  bouquet

# 323
Здравейте,някакви сбъднати прогнози на Емилия от Пиротска?  bouquet

И аз това искам да знам   bouquet baby_neutral

# 324
И аз се нареждам на опашката от чакащите отзиви за сбъднати/несбъднати предсказания на Емилия- Пиротска. Същевременно очаквам да видя дали и нещата, които предсказа при мен ще се случат, но има още време.

Интересува ме дали има нови мнения също по вечния и най-важен въпрос за сбъднатите прогнози от Светлана-Сухата река.

# 325
  • София
За Светлана ... след срещата не бях много очарована. Преди три месеца се сетих за нещо, което ми каза тогава и не му обърнах внимание. Попитаме, кой е с еди коя си буква. Не се сетих. Каза, че е момче, което аз съм
отблъснала, но е бил моята сродна душа. Каза, че "Те" постоянно и давали тази буква. Та .. преди три месеца се сетих за един човек, който е с тази буква и го бях отблъснала, определено тогава не бях на мнение, че е моята сродна душа.
Не го бях виждала и чувала близо 8-9 години, но в крайна сметка се видяхме и сега пак сме заедно. За момента това мога да кажа ново около моят раздвой на нещата.

Като бях при Бойка, тя ми каза и как ще се казва бъдещата ми изгора. Е името не го позна, но се запознах с човек с такова име. Simple Smile

Юни месец и с Ани правих консултация, тя ме попита... абе някое старо гадже да не ти звънне да се сдобрите .. Каза за предполагаема зодия, не позна. Другата година ще видим дали и за другите неща е познала.

Цеца ми каза, че юли месец ще срещна приятеля ми - тогава се събрахме, позна. Ани и Цеца казаха юли месец ще имаш кола - не познаха за жалост.

Рапорт даден Simple Smile

# 326
Искам да ви кажа, че прогнозите на Емилия са пълни лъжи. Уж щях да видя човека, когото обичам, и да говорим, да се изясним и аз да замина да уча в града, където той живее със пълната сигурност, че ще сме заедно и ме обича. Да, ама не! Видях го, отказа да говори, оказа се, че има друга приятелка на всичко отгоре. Което прави и прогнозата на Цеца невалидна, защото тя беше казала, че въпреки че ми е заключен късмета и ще е много трудно, това момче ми държи венчилото и ще се съберем до 11 ноември.

# 327
Преди време и аз бях писала на Емилия от Лондон един въпрос - отговорът и беше,  че зависило от мен нещата да се получат между мен и момчето. 

Момчето направи крачка към мен.

# 328
Здравейте,не говорим ли за Емилия от Пиротска newsm78,поне аз за нея си мисля  bouquet

# 329
Искам да ви кажа, че прогнозите на Емилия са пълни лъжи. Уж щях да видя човека, когото обичам, и да говорим, да се изясним и аз да замина да уча в града, където той живее със пълната сигурност, че ще сме заедно и ме обича. Да, ама не! Видях го, отказа да говори, оказа се, че има друга приятелка на всичко отгоре. Което прави и прогнозата на Цеца невалидна, защото тя беше казала, че въпреки че ми е заключен късмета и ще е много трудно, това момче ми държи венчилото и ще се съберем до 11 ноември.
При Емилия не съм ходила, не мога да се изкажа, но за Цеца няма как да си замълча. Така...моята история съм е опоменавала не веднъж...Живях с един мамин хубавец в чужбина..голяма любов, голямо нещо ама взехме,че се разделихме...Влизам аз във форума почвам да чета и попадам на мнения за Баба ви Цеца. В същото време баща ми се разболява мн. тежко и викам: Ще питам за Татко и след това за мене....Цеца почва.... -Изпрати ли парите?
-Да 20 евро по Уестърн Юнион.
Добре...почва да гледа...Баща ми щял да се оправи до месец...Човека освен,че не се оправи ами имаше един момент в които направо си умираше...
С бившият ми щяхме да се съберем,че чак да се оженим та чак дете-момиче...Йок. Но най-интересното беше като ми каза: Спокойно няма жени около него...А той човека в Тайланд на секс туризъм....То верно,че там меката на травестите ама пък все се е намерило някоя женица....
От тогава разбрах,че Цецка...ми не ги вижда нещата....Може и да има дами на които да е познала ама на мен уви....Позна ми само,че ще си намеря жилище и си намерих и уж по-добра работа ама и там ударих на камък щото не съм доволна от сегашната ми работа...И така...Ся като се прибера ще посетя жената от Ямбол да видим тя какво ще каже...

Общи условия

Активация на акаунт