Ясновидци/врачки - тема 25

• 213 748
  • 720
  •   1
Отговори
# 300
Защо за Бога искате контакт с починалите ?!? Не ви ли е страх? Не зле, ами направо там ще си остана ако така ме посрещне Милка...давайте на лични по-точни нейни думи...благодаря все пак!

# 301
Здравейте,някой скорошен с посещение и сбъднати прогнози от Цеца? Hug

# 302
Аз за Емилия се чудя. Вторият срок, който ми каза наближава, но нищо не се случва все още. По всичко изглежда, че ще видя човека, но той е безразличен и не вярвам да получа новините, които тя каза.

# 303
Здравейте,някой скорошен с посещение и сбъднати прогнози от Цеца? Hug

Дааа, доволна Simple Smile

# 304
  • Под Слънцето
прииска ми се да ида на  врачка и звъннах на надя от с. стражица.

разбрахме се утре към 13 ч да съм там,че до тогава е на работа.

ако някой от варна му се ходи с мен, да пише

# 305
Едно от близките предсказания на Валентин се изпълни. Grinning

# 306
  • гр.Пловдив
Момичета,някоя да е посещавала Лаура Вардеварян?

Четох,че започва "турне" в големите градове,решила съм да я посетя,пък да видим..

# 307
Здравейте!
Не пиша във форума, но го следя и контактувам с някои от съфорумките на лични.
При Лаура В. съм била два пъти преди 4-5 г. Нулева познаваемост, никакви прогнози, общи приказки. Носех снимки, както ми беше казала. Нищо - нито намек за проблемите, които, уви, се оказа, че ми предстоят. Тогава таксата й беше 20 лв. - просто пари на вятъра...

# 308
Здравейте! Аз също не съм доволна от  Лаура В. Бях преди около две години при нея. Не бих отишла отново. За настоящето каза някои верни неща. За бъдещето нищо не позна. Консултацията при нея е около 20 минути. Като цяло не си заслужава времето и парите.

# 309
Този Валентин онзи ли е?

# 310
Този Валентин онзи ли е?
Да

# 311
Съдбата на човек е кодирана в датата на раждане и това е реалността на планетарно ниво. Дори да могат да се предскажат събития, които са писани, индивида винаги има избор как да постъпи във всеки период от живота си. Бог ни е дал този свободен избор и така живеем и еволюираме.
...
Лично аз се интересувам от мистика и изотерика от дете, знам че съм сетивна , но също знам че всеки има свой път който трябва да извърви за да си научи уроците и да премине на по високо ниво. Гледам на хора по дата на раждане и там реално чета матрицата на душите им, като давам съвети...

Думите в първия цитиран абзац са в пълно противоречие едни с други.  Няма начин съдбата да е  кодирана в датата на раждане, да има събития които са писани, и същевременно винаги да имаме свободен избор как да постъпим във всеки момент.  Трябва да е едното от двете.

Пише се Езотерика.  Обикновено не се заяждам за правописни грешки, но в случая става дума за  основен термин.

Сетивни са всички хора, които имат сетива.  Сетивата са зрение, слух, обоняние, допир и  вкус.  Вероятно искаш да кажеш сензитивна, което ще рече по-чувствителна от другите хора, което е предпоставка за психически способности, или пък свръхсетивна - с ясновидски или други свръхестествени способности за възприятие.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 22:24 от Justem

# 312
оХ , БЛАГОДАРЯ ТИ за внимателния анализ написан за коментара ми. " И"то е написано вместо Е в бързината от таблета, знам как се пише, не съм си проверила правописа Simple Smile. Съдба- или ще го наречем участ, предопределение, фортуна или както там ти харесва, не е в никакъв случай нещо строго определено и непроменливо, явно не четеш достатъчно ЕЗОТЕРИКА Simple Smile
Житието ни може да е предначертано, но това не значи че в него няма движение и променливост и избор на индивида да  расте и еволюира в това житие. Сетивна съм, защото освен основните сетива, които всички имаме имам и друго  малко по развито, което не ме прави по различна(осезателен, чувствителен и т.н )  , но нека е сензитивност , щом ти харесва Simple Smile Все пак произлиза от думата сенс.
Няма противоречие в това което пиша, просто съм споделила опит, а всеки има право на мнение и собствено търсене на истината!

# 313
Все пак произлиза от думата сенс.

Думата е  sēnsus, ама да не се "разпрааме" са за етимология.

Много ми е интересно да разбера къде си учила нумерология и колко години цялата работа. А имам и един въпрос: понеже познавам още двама които са родени в същия ден в който и аз се пръкнах, ама ей го на, съдбите ни нещо са различни, има ли някакво обяснение?
И за да не стане спам ще попитам също всичките момичета, които приветствам горещо, имат ли информация за експерт по гематрия, ама някой, който да е учил тази наука.

# 314
Все пак произлиза от думата сенс.

Думата е  sēnsus, ама да не се "разпрааме" са за етимология.

Много ми е интересно да разбера къде си учила нумерология и колко години цялата работа. А имам и един въпрос: понеже познавам още двама които са родени в същия ден в който и аз се пръкнах, ама ей го на, съдбите ни нещо са различни, има ли някакво обяснение?
И за да не стане спам ще попитам също всичките момичета, които приветствам горещо, имат ли информация за експерт по гематрия, ама някой, който да е учил тази наука.

Етимология в случая не е необходима. Написала съм сетивна, и е точно така. Освен 5те сетива имаме и 6то, което можем да развиваме или не. Думата сензитивен има друго значение, това е което обясних на заядливия пост по горе. Колкото до това дали ти и Пенка сте родени на една дата...да,   пътищата ви ще са сходни, но какви избори ще направите и как ще протече живота ви зависи от същността на Пенка и твоята и решенията които ще вземете. Ако Пенка вибрира с името си което и дава затвореност например, тя евентуално трудно ще се открие  в контактите си с хора , а ти като вибрираш с чувственост и контактност ще го правиш естествено и лесно и накрая Пенка ще бъде обикновен служител, защото такъв избор е направила и и е такава същността, а ти ще се на висок пост  примерно и ще имаш успешна кариера. Потърсила съм знание и съм го намерила. Имам прекрасна учителка, но не съм тук да се рекламирам Simple Smile Влязох съвсем случайно и изразих мнение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт