Ясновидци/врачки - тема 25

• 213 683
  • 720
  •   2
Отговори
# 285
Понеже виждам, че напоследък има зачестили питания за някой от Пловдив. Бих Ви предложила да опитате с нумероложката (гледа и на карти) Нели Мицева. Консултирала съм с нея, но вече изчаквам да мине време, за да напиша максимално обективно отзивите си. Смело мога да кажа, че беше първата, която ме насочи много правилно за една ситуация, макар това, което каза да не беше това, което очаквах да чуя. След време ще пиша по-подробно. Доколкото знам приема на място. Ако човек не е от Пловдив, консултира и по Скайп. Тел. 0897 81 29 39.

# 286
Искам да попитам също така дали има някакви нови актуални впечатления за сбъднали се/несбъднали се прогнози от Емилия- Пиротска и Бойка- Перник.

# 287
Здравейте,и аз чакам впечатления от Емилия и сбъднали се или несбъднали се прогнози.Бойка от Перник при мен нула познаваемост,незнам защо така newsm78,имаше хора които бяха доволни от нея newsm78

# 288
  • София
Искам да попитам също така дали има някакви нови актуални впечатления за сбъднали се/несбъднали се прогнози от Емилия- Пиротска и Бойка- Перник.

Тъкмо мислех да питам за Емилия има ли вече сбъднати прогнози?Та и аз се включвам в чакането на отзиви.

# 289
  • София
Здравейте, искам да попитам някой останал ли е доволен от способностите на Милка от с.Карайсен да разговаря С починали.
Аз съм доволна от нея! Разбрах, че прави връзка с починали и затова я и посетих! Докато седиш срещу нея и ти говори, след като приключи с контакта с починалия, започва да ти гледа на теб! Като скенер е! Доволна!

Аз да питам къде се намира въпросното село?Далече ли е от София?

# 290
  • София
Здравейте, искам да попитам някой останал ли е доволен от способностите на Милка от с.Карайсен да разговаря С починали.
Аз съм доволна от нея! Разбрах, че прави връзка с починали и затова я и посетих! Докато седиш срещу нея и ти говори, след като приключи с контакта с починалия, започва да ти гледа на теб! Като скенер е! Доволна!

Ако е същото от Гугъл е далеч от София. В Северна Б-я, до Полски Тръмбеж. Peace
Хайде, ако има още посетили я да споделят. Praynig Помня, че имаше негативни отзиви за нея, но щом MayaN е ходила и е доволна, мисля че не е за пренебрегване.

Не съм чувала, Топси! Ако имам път през някоя от книжарниците ще проверя. Peace Какво ще ми кажат продавачките, обаче не е ясно. Wink

# 291
Привет на всички !  Отдавна следя темите,но чак сега се реших да пиша и аз ... Бих искала да попитам има ли някакви отзиви за познатата като баба Станка от Костинброд или също известна като бабата на Азис ? Една позната ходи преди дни и каза,че е останала много доволна всичко й е познала. Някой друг ходил ли е при нея? Ще съм много благодарна някой ако сподели мнение и някакви координати,че тази моя позната е ходила чрез нейна иии стана една дълга и широка. Мерси пак предварително  Hug

# 292
Здравей те момичета аз съм нова тук и аз със своите проблеми търся изход от един омагьосан кръг изчетох много форуми но никъде не мога да открия нещо за кадън ходжа айнур има статия със нея във весник галерия от 2011 със два телефона които не са актуални живее около варна моля ви някои ако има някаква информация да сподели също така се интересувам за мнения и отзиви за ходжа ерол от бургас чух се със него звучи убедително но никаде никои не казва нищо за него само една реклама моля ви ако някои е чувал за него нека сподели ще бъда много благодарна ако някои ги познава и сподели мнение

# 293
  • бургас

до В.Търново е

# 294
Много време мина без да съм спонсорирала някоя мошеничка- пишмангледачка. Та днес се поправих - дадох своята лепта от 30 лева на Дияна, която гледала на карти в някаква сладкарница около попа. Даже дойде по-близко до мене, щото времето ми е кът.  Е неема такова налучкване, то имала съм две деца, некви зодии изброява, а аз /като пекан и гърмян заек/ само рамене. Тя не издържа и вика "Ама ти не казваш нищо и не мога да хвана енергията ти." Ще хванеш ти балъци на куково лято, като те разконспирираме с бгмамите. Пфууууу, ама ми е гадно бе! А проблемите ми си стоят......

# 295
  • София
Скрит текст:

до В.Търново е

Мерси!!! Hug Намерих го на картата! Hug

# 296
  • София
Много време мина без да съм спонсорирала някоя мошеничка- пишмангледачка. Та днес се поправих - дадох своята лепта от 30 лева на Дияна, която гледала на карти в някаква сладкарница около попа. Даже дойде по-близко до мене, щото времето ми е кът.  Е неема такова налучкване, то имала съм две деца, некви зодии изброява, а аз /като пекан и гърмян заек/ само рамене. Тя не издържа и вика "Ама ти не казваш нищо и не мога да хвана енергията ти." Ще хванеш ти балъци на куково лято, като те разконспирираме с бгмамите. Пфууууу, ама ми е гадно бе! А проблемите ми си стоят......

Ся. Що ме ядосваш по нощите? Mr. Green Защо й даде 30 лв???

# 297
Здравейте! Изчетох много внимателно темата, а и предишните! Хайде сега и аз да се изкажа по повод многото врачки, ясновидки и гледачки.
Всяка 3та хвърля хората в заблуда като шокира ,че имат магия, а тя видите ли знае как да я развали, че да дойде късмета и успеха. Повечето задават повече въпроси , отколкото да дават отговори и когато човек иска да чуе нещо, щото го вълнува съдбата му и проблемите, реално чува каквото иска да чуе..тръгва си ошашавен и чак малко по късно като размисли почва да смята в проценти колко са му познали.
Съдбата на човек е кодирана в датата на раждане и това е реалността на планетарно ниво. Дори да могат да се предскажат събития, които са писани, индивида винаги има избор как да постъпи във всеки период от живота си. Бог ни е дал този свободен избор и така живеем и еволюираме. Вярвам, че и за всяка болест си има причина. Колкото до сумите които тези гадатели си определят, това е пак личен избор, оценили са си труда, незнам какво му е лошото. Лично аз се интересувам от мистика и изотерика от дете, знам че съм сетивна , но също знам че всеки има свой път който трябва да извърви за да си научи уроците и да премине на по високо ниво. Гледам на хора по дата на раждане и там реално чета матрицата на душите им, като давам съвети и честно да си призная предварително знам че едва ли ще ме послушат, защото самата аз правя грешки и погрешни избори и в това няма нищо лошо. Така че всеки си намира точния човек , когато има нужда да се почувства по-- добре, но утре пак е ден и ще си вървим по пътя като си носим кръста. На скоро при мен дойде жена която по принцип не вярва и основния и път е да намери вярата. На такъв човек каквото и да му познаеш и да му кажеш , и на написана книга да покажеш истината, НЯМА да я приеме, защото се иска да намери истината чрез личностни преживявания и изпитания. Така че всичко е въпрос на индивидуалност. Не позволявайте да ви плашат с магии само, защото там вече играта загрубява и ще се вкарате в един порочен кръг, от който трудно се излиза.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 00:58 от Joana2929

# 298
Адашка, привет!
Само това ще кажа, че още с влизането тя ме попита "Коя е Мими?!", при което останах без дъх! Едвам прекрачих няколкото крачки, за да се метна на стола! Само един човек ми казваше така...Хипер болезнено ми е и няма да разказвам повече за тази среща! Дано всички, които отиват при нея да успеят да се срещнат с любимите си хора, макар че вярвайте ми после няма никак, ама никак да се чувствате комфортно! Успех!  bouquet

# 299
  • София
Здравейте момичета! Отдавна не съм ви навестявала, но последната темичка я изчетох. Видях, че има координати на Таня от Люлин, но не открих кой знае какъв коментар за нея. Моля, ако има някой който я е посещавал скоро да драсне няколко реда с коментар. Похвали ми я моя позната, но нищо повече незнам.
Поздрави и много усмивки от мен!

Общи условия

Активация на акаунт