Ясновидци/врачки - тема 25

• 213 701
  • 720
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,и аз съм чувала добри отзиви за Керанка от Добрич,питала съм я дали дава консултации по телефона,нооо за съжаление не SadМалко е далечко от София,но ако реша да ходя ще пиша ако иска някой да дойде.При Анелия ходих преди повече от година и нищо от това което каза не стана,поне за сега но има и доволни от нея.Таксата и беше 25лв.ако не се лъжа.Поздрави!

# 271
  • England
Ани  |  http://astro.ovo.bg/ |  0898 666 838 | Пловдив
Просто й се обади и попитай каквото те интересува.

A как се заплаща?

# 272
Искам да споделя мнение за Керанка от добрич ходила съм при нея познава всичко дори и да имаш някаква болест я вижда ... Ходила съм и при МАхмут от пловдив не мога да кажа че съм доволна от него но някои неща за близко бъдеще ги познава но говори повече за миналото... Сега искам да посетя Ани от пловдив но не мога да се свържа с нея ..бихте ли споделели мнения ,а някои знае ли дали има тарифа или колкото и оставиш
Давай кординати на Керанка ,може и на лични.Напиши повечко ако е удобно.Случват ли се нещата които предсказва.

# 273
Eх, жалко, че е чак в Добрич тази жена... Ако решите да правите групичка от София за посещение, с вас съм! Peace

# 274
Къде ли е Мелисса?!? Тя правеше такива пътувания...
За Ани от Пловдив-говори как да й изпратиш парите. Може пощенски запис, може по сметка - както ти каже- така. Можеш да й имаш доверие за парите.   bouquet

# 275
Здравейте, искам да попитам някой останал ли е доволен от способностите на Милка от с.Карайсен да разговаря С починали.

# 276
Здравейте. Бихте ли ми препоръчали някой в Пловдив, който може да прави хороскоп и сте доволни от него.

# 277
Здравейте момичета!

Моля Ви, бихте ли ми дали координати на добра гледачка в Пловдив.
Бихте ли дали мнения за  Зузу / до Пловдивски съд/ и Валя/кв. Смирненски/ .
Благодаря Ви!

# 278
Здравейте. Бихте ли ми препоръчали някой в Пловдив, който може да прави хороскоп и сте доволни от него.

Обади се на  Анелия Лечева. Може би ще останеш доволна.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 10:18 от Bori2014

# 279
Здравейте, искам да попитам някой останал ли е доволен от способностите на Милка от с.Карайсен да разговаря С починали.
Аз съм доволна от нея! Разбрах, че прави връзка с починали и затова я и посетих! Докато седиш срещу нея и ти говори, след като приключи с контакта с починалия, започва да ти гледа на теб! Като скенер е! Доволна!

# 280
Eх, жалко, че е чак в Добрич тази жена... Ако решите да правите групичка от София за посещение, с вас съм! Peace
Заслужава си пътуването до там! Керанка си ги вижда нещата и ще останете изненадани!  bouquet

# 281
Аз съм доволна от нея! Разбрах, че прави връзка с починали и затова я и посетих! Докато седиш срещу нея и ти говори, след като приключи с контакта с починалия, започва да ти гледа на теб! Като скенер е! Доволна!
Охх дано да си права мисля към 16.09.2014 да отида при нея.Миналата седмица ходих при Таня от Ребърково не останах никак доволна надявам се Милка наистина да си разбира от дарбата.

# 282
Момичета, исках да споделя - преди месец ходих при Роберт Йовчев. Позна за характерите, но предсказанието на въпроса ми - не. Каза, че мъжът ми ще започне работа на 07.09.2014 - да, точно тези дата - даже ми я написа на листче... но не позна...

# 283
  • Под Слънцето
Хей , някой от софиянци  да е ползвал тва чудо?

http://radionicabg.com/bg/produkti/aparat-za-izchistvane-na-vredni-vlni-g-3-1

# 284
Момичета, исках да споделя - преди месец ходих при Роберт Йовчев. Позна за характерите, но предсказанието на въпроса ми - не. Каза, че мъжът ми ще започне работа на 07.09.2014 - да, точно тези дата - даже ми я написа на листче... но не позна...

Здравей!
Аз мисля, че с дати, числа и букви много трудно може да се гадае. Според мен хората с такава дарба виждат нещата като "на табла", където много трудно може да се говори за точни периоди- все пак датите са условности, въведени от хората, в действителност на едно по-висше ниво вярвам, че времето има други измерения. Същото е и с буквите- понякога идваме тук и ни кръщават с имена, които не са подходящи за нас, просто вибрациите им не са свързани с нашите. Така че когато ми говорят за букви и дати, повече ми изглежда като опит да ни накарат да им се доверим повече, да повярваме, че виждат много точно нещата. Това е моето обяснение. Аз бих се доверила на астрологията, ако търся отговор на въпроса "КОГА е подходящ момент за това или онова."  Peace

Общи условия

Активация на акаунт