Ясновидци/врачки - тема 25

• 210 299
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
За Дора Пенева да докладвам.Пълна,кръгла нула.40 лв. за абсолютно нищо ,дори и от налучкване не го докарва.

# 646
Някой има ли отзиви за Рилка от Младост 4. Много ми я препоръчаха, но все пак искам и други отзиви.
Тази врачката на Васил и Жоро Илиеви, Илия Павлов и прочие ли? Поне още няколко се хвалят със същото. В нета има едно нейно прозрение, че Мая Илиева ще забременее и ще роди син, който ще нарече Георги. По тива време Мая вече е осиновила трето дете, този път момче, и го е кръстила вече Георги. Няколко години по-късно не е родила дете и си седи с три осиновени.
В по-ранни теми две потребителки споделят, че не само им е надрънкала глупости, но естествено им е предложила ритуали срещу баснословни суми.
Ако все пак отидеш, не пропускай да ни споделиш какво е положението.

# 647
За Дора Пенева да докладвам.Пълна,кръгла нула.40 лв. за абсолютно нищо ,дори и от налучкване не го докарва.
Напълно в реда на нещата. Все пак несбъднатите й прогнози на политическа тематика са на клик разстояние в нета.

# 648

Моля те, ако имаш желание да споделиш малко по-подробно.

# 649
От няколко дни искам да ви споделя едно резюме по важен за мен въпрос.
Преди няколко месеца проведох редица консултации по един проблем. След това започнах нова серия от посещения заради друг проблем. Ще изчакам да минат всички срокове, които са ми дадени за втория въпрос и ще пиша тогава в обширен обобщителен пост кой колко ми е познал...то дай Боже да има познали.

По време на ходенията ми при всички съм питала многократно за здравето на мой близък човек, на който му откриха животозастрашаващо много рядко заболяване. Наложи се да започне процедури от едни специални вливания на кръвта, които трябваше да доведат дори до пълно излекуване, но за съжаление не се повлия според очакваното. И засега няма големи надежди да се оправи. По стечение на обстоятелствата и неща, които не мога да спомена тук, през следващите няколко години няма как да се предприеме това лечение отново. Аз винаги на ясновидките задавах един въпрос- ще успее ли да оздравее от процедурите, на които ще се подложи.

Какво се случи до тук...

Марина-Графа- каза, че ще се оправи на 110% процента. С тези проценти мога да определя и липсата ѝ на познаваемост по този въпрос, а и не само.

Ани-Пловдив- беше повече от категорична, че ще се оправи- не позна!!!

Пепа- Хаджи Димитър- позна отчасти. Каза, че, ако има оправяне ще е по-напред във времето, а в не срока на очакваното подобрение.

Нели Мицева-позна отчасти. Беше категорична, че подобрение няма да има скоро.

Бойка- каза, че всичко ще завърши със щастлив край за човека и светлина...Не позна!

Астроложката Илиана Магерова- каза, че няма да се оправи поне в близките четири години. Позна!!!

Демир- Езо тв- каза, че ще се оправи и всичко ще завърши успешно с лечението. Абсолютно непознаваемост!!!

Астроложката Галя от Варна- беше категорична, че няма да се оправи. Позна!

Светлана- Сухата река- беше сигурна, че няма да се оправи, поне в следващите 3 години. Абсолютно позна!

Емилия- Пиротска- и тя беше категорична, че лечението няма да подейства и за съжаление позна.

Жената с двете кафета, която не иска да бъде споменавана- при мен позна за две важни неща с голяма точност (писала съм). По този въпрос ми описа надълго и нашироко какво ще се случи и как човекът ще оздравее до 6 месеца...Всичко това остана само в нейните фантазии. Абсолютно разминаване с действителността за този случай!

# 650
  • София
Като сме тръгнали да споделяме негативни отзиви: Таня от Монтана.
Няма такъв разпит. Close С кого живееш? Колко деца имаш? Къде работиш? Какво?
Нищо конкретно не казва. Общи приказки от рода на "в чужбина е по-добре" Wink, "да се пазиш от колеги" Rolling Eyes, "има починал в семейството".
На мен и приятелката ми-едно и също. Ако имате съмнения за моята преценка, може да й пратите изпита чаша с кафе по куриер и тя да ви "говори по телефона". Аз, лично, не ви съветвам. Stop Взима 5 лв.

# 651
Някой има ли отзиви за Рилка от Младост 4. Много ми я препоръчаха, но все пак искам и други отзиви.
Тази врачката на Васил и Жоро Илиеви, Илия Павлов и прочие ли? Поне още няколко се хвалят със същото. В нета има едно нейно прозрение, че Мая Илиева ще забременее и ще роди син, който ще нарече Георги. По тива време Мая вече е осиновила трето дете, този път момче, и го е кръстила вече Георги. Няколко години по-късно не е родила дете и си седи с три осиновени.
В по-ранни теми две потребителки споделят, че не само им е надрънкала глупости, но естествено им е предложила ритуали срещу баснословни суми.

Освен пишман " предсказаният"  родилен статус на съпругите и сексуалните партньорки на живи и споминали се мутри/по традиция, свидна тема за врачуване на родните таланти в жанра/, потвъждавам и лично.
Бях при това нещо-баба  Рилка преди много време, предостатъчно, за да може реалността кристално ясно да докаже досега ,че "предсказанията" й са тотални глупости, но в случая, не ти  трябва и време, за да го узнаеш.Въпреки т.нар. прегорещи похвали и препоръки, които естествено постоянно валят за всяка като дъжд при северен циклон, при баба ви Рилка, на всеки посетил я, който е с всичкия си, моментално и съвсем на мига, още докато му " гледа "  му става ясно, че иде реч за посредствен бабин цирк.То са такива плиткоумни брътвежи ,че...Особено увеселително е изреждането на номера на коли-по няколко броя на човек, независимо имаш , нямаш кола,бабата те замерва с регистрационни табели на МПС-та.Чудесна:)

Това ми напомня за една друга фея -Виолета от " Бадьема", както тя произнася името на хасковския квартал "Бадема",в който врачува, освен в родното си село.Грейнала в непран анцуг, майстор Виолета  се беше провесила като Спайдърмен през балкона , за да се осведоми за  номера на колата, която бяхме паркирали долу, че да "познае" сетне феноменално и надарено  цифрите ,ама , не щеш ли, бе внезапно стресната по време на разузнавателната си мисия, та без малко, докато се преструваше на взиращ се орел , не се приземи  от верандата на панелката директно върху .капака на колата , че да направи справка на място.Това, разбира се, не й попречи 5 мин по-късно да има наглостта да предрича катастрофа на колата, чийто номер се опитваше да "познае" от балкона и да пробутва "чистене", за да се избегне.Стана много неловко, като се оказа че е зяпала съседната ,паркирана до нашата кола...
Баба ти Рилка изобщо не се напъва да виси по арматурата, измисля си номера директно с такава скорост, все едно заработва допълнително на пазарите  за коли в Горубляне и Дупница,че в КАТ ще се озорят да ги регистрират дори срещу обичайния рушвет.
Да са ни живи и здрави! Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 22:05 от ryannn

# 652

Освен пишман " предсказаният"  родилен статус на съпругите и сексуалните партньорки на живи и споминали се мутри/по традиция, свидна тема за врачуване на родните таланти в жанра/, потвъждавам и лично.
Бях при това нещо-баба  Рилка преди много време, предостатъчно, за да може реалността кристално ясно да докаже досега ,че "предсказанията" й са тотални глупости, но в случая, не ти  трябва и време, за да го узнаеш.Въпреки т.нар. прегорещи похвали и препоръки, които естествено постоянно валят за всяка като дъжд при северен циклон, при баба ви Рилка, на всеки посетил я, който е с всичкия си, моментално и съвсем на мига, още докато му " гледа "  му става ясно, че иде реч за посредствен бабин цирк.То са такива плиткоумни брътвежи ,че...Особено увеселително е изреждането на номера на коли-по няколко броя на човек, независимо имаш , нямаш кола,бабата те замерва с регистрационни табели на МПС-та.Чудесна:)

Това ми напомня за една друга фея -Виолета от " Бадьема", както тя произнася името на хасковския квартал "Бадема",в който врачува, освен в родното си село.Грейнала в непран анцуг, майстор Виолета  се беше провесила като Спайдърмен през балкона , за да се осведоми за  номера на колата, която бяхме паркирали долу, че да "познае" сетне феноменално и надарено  цифрите ,ама , не щеш ли, бе внезапно стресната по време на разузнавателната си мисия, та без малко, докато се преструваше на взиращ се орел , не се приземи  от верандата на панелката директно върху .капака на колата , че да направи справка на място.Това, разбира се, не й попречи 5 мин по-късно да има наглостта да предрича катастрофа на колата, чийто номер се опитваше да "познае" от балкона и да пробутва "чистене", за да се избегне.Стана много неловко, като се оказа че е зяпала съседната ,паркирана до нашата кола...
Баба ти Рилка изобщо не се напъва да виси по арматурата, измисля си номера директно с такава скорост, все едно заработва допълнително на пазарите  за коли в Горубляне и Дупница,че в КАТ ще се озорят да ги регистрират дори срещу обичайния рушвет.
Да са ни живи и здрави! Simple Smile
Хахахахха расмяхте ме от сърце нищо,че съм с бронхит и кашлям като малко прасенце!  Laughing
Тук както винаги се сещам в такива ситуации е предсказанието на Цеца за бившия ми: Ще се съберете, не съ притеснявай...няма жени около него! Бъди сигурна мн. те обича! А той човека в Тайланд на секс туризъм да си лекува любовната мъка....Та и тия двете същите....Лауреати!  Joy Joy Joy

# 653

Моля те, ако имаш желание да споделиш малко по-подробно.

И аз се присъединявам към молбата.

# 654
За забавление и веселба в последния ( поне за тази седмица) слънчев ден, преди да ни връхлетят студове и дъждове:

" каквото им казвам, после така и става", хвали се леля Искра.

Част от интервю, в което леля говори чудесни неща за самата себе си:)

# 655
Здравейте,

Преди около 6 години бях ходила при една жена от Монтана, казва се Михаела и гледа на карти. След това знам, че се е преместила със семейството си в село Белотинци,( което е до Монтана) и там приемаше хора. Към момента нямам представа къде е и за съжаление не пазя телефона й. Ако някой има нейни координати, може ли да ги сподели, защото жената наистина много познава.

Здравей,преди около година бях ходила при Михаела в Долно Белотинци. Заведе ме моя приятелка,а после и аз мои приятелки. Бях споделила мнение във форума и имаше и една група момичета,които бяха отишли,за още едно момче,което беше ходило ,пак от форума,също знам. Имаше смесени коментари,наскоро видях един пост,в който беше спомената и се споделяше,че има познаваемост по важен въпрос. На мен наистина ми каза и позна много неща,както и на мои приятелки. Имаше някои разминавания,например за работата ми каза след 5-6 месеца,а се минаха около 8-9,някакви такива,дребни работи. Но съм доволна. Взима 10 лв,а ако чете(от Библията)-20 лв. Тел й е: 0876596984. Ако ходиш, очаквам да споделиш как е минало. Успех!

# 656
Аз звънках на Пепа, но никой не ми вдига..
На Вальо Начков също...

Някой ходил ли е скоро при тях?

# 657
Здравейте,

Преди около 6 години бях ходила при една жена от Монтана, казва се Михаела и гледа на карти. След това знам, че се е преместила със семейството си в село Белотинци,( което е до Монтана) и там приемаше хора. Към момента нямам представа къде е и за съжаление не пазя телефона й. Ако някой има нейни координати, може ли да ги сподели, защото жената наистина много познава.

Здравей,преди около година бях ходила при Михаела в Долно Белотинци. Заведе ме моя приятелка,а после и аз мои приятелки. Бях споделила мнение във форума и имаше и една група момичета,които бяха отишли,за още едно момче,което беше ходило ,пак от форума,също знам. Имаше смесени коментари,наскоро видях един пост,в който беше спомената и се споделяше,че има познаваемост по важен въпрос. На мен наистина ми каза и позна много неща,както и на мои приятелки. Имаше някои разминавания,например за работата ми каза след 5-6 месеца,а се минаха около 8-9,някакви такива,дребни работи. Но съм доволна. Взима 10 лв,а ако чете(от Библията)-20 лв. Тел й е: 0876596984. Ако ходиш, очаквам да споделиш как е минало. Успех!

Много, много, много ти благодаря!!!! Simple Smile   bouquet. Незнам дали ще мога да отида скоро при нея, защото съм си в София, но определено мисля да и звънна по телефона и после ще преценя какво да правя. Ако ходя задължително ще споделя.

# 658
аз ходих при тази михаела и мога да кажа,че абсолютно нищо не става от нея,тя дори и с налучкване не можа да каже нищо вярно, а накрая взема библията и седи и уж чете нещо на ум,направо бях мн разочарована

# 659
Здравейте,
И аз да споделя моите впечатления в последно време. Никога не бях ходила при такъв тип хора и реших да пробвам, може би от любопитство, а може би и от стеклите се покрай мен обстоятелства - не знам.
Отидох при Валентин и Нели. И двамата ми казаха подобни неща, нищо притеснително, почти еднакви събития и от миналото, настоящето и бъдещето. Сега остават нещата в мои ръце.
Доволна съм ще споделя и след време резултатите.

Приятен слънчев ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт