Ясновидци/врачки - тема 25

• 210 343
  • 720
  •   1
Отговори
# 630
Доста мислих дали да разкажа какво ми се случи вчера  и реших , че е редно да споделя - та след два телефонни разговора/единя от които в 10 сутринта/ и записан час за 16.00ч за същия ден завеждам една позната при Цеца от Надежда при което вратат се отваря от един мъж и с леден тон се съобщава , че Цецка не гледа  :crazyeye
Не знам какво стана , но нямам думи, за мен това е подигравка с хората .Не може да разкарваш някой от някъде си , да имаш уговорка и след това да постъпваш така.Това е несериозно и грозно, аз лично повече няма да отида никога при нея и няма да я препоръчам на никой .

Абсолютно нищо ново в циганските номера от репертоара на ромският майстор Цеца.Докато приемаше плащания за врачуване още на стария си адрес,ми спретна още по-просташки номер-имам уговорен час от два дни по-рано, в деня на уговорката й звъня сутринта за потвърждение преди да  тръгна към ясновидския й пункт , час по-късно откривам къщата и отново я набирам.Чувам как телефонът звъни и тя отговоря ,чувам гласът й от прозореца над мен,съвсем същият глас, с който говорих няколко пъти преди това, включително един час по-рано,при което тя  самата  ми казва:

"Цеца я няма ,замина вчера за провинцията".

Прелестна някаква...

След около 15 минути ме набра и затвори...Оказа се, че вече се  "върнала" от провинцията....Срещу  20 лв ми изреди буквите от азбуката, която със сигурност не знае и ми надрънка глупости, които абсолютно  никога не се сбъднаха.
Да е жива и здрава и да жъне още много ,все така изискани, творчески успехи в София и провинцията!В крайна сметка , от такъв  чуден майстор има нужда в цялата страна.
А, и разбира се и  да преодолее "две планини".

# 631
Генка от Коматево - 0896674927
Здравейте чувала съм  хубави отзиви за Генка от Пловдив кв.Коматево
Може ли да ми кажете някой ходил ли е скоро при нея?

# 632
  • гр.Пловдив

За пръв път я чувам тази-на какво гледа и колко взима? newsm78

# 633
Здравейте момичета!Днес се обадих на Цеца от Надежда и ми записа час за утре!Каза ми като пристигна пред блока да и звънна - тя щяла да ме посрещне!Също така ,че е имала проблеми със съседите.
Утре ще ви пиша да споделя мнението си за нея.

# 634
  • Пловдив
Аз съм била .Ами гледа на карти .Ако отидеш на место трябва да си с кола ,защото тя не гледа в къщи.
Ако дойде на адрес си хваща транспорта .
Ами при мен нищо не е познала  Crossing Arms
Май имаше и доволни ,но при мен нищо .
Ако идеш пиши .
Успех !

# 635
ryannn  Hug
цеца при мен каза - 3 планини....хахахаха

# 636
ryannn  Hug
цеца при мен каза - 3 планини....хахахаха

3 за късмет Simple Smile

# 637
Simple Smile Това ми хареса ryannn щом има балами. Вярва ви се в чудеса, нали така ? Искате да сте специални, да ви гледат, да ви увещават, че ви има нещо и после да следващия. Какво толкова е станало, че се занимавате с тези неща, време, средства и объркани мисли.
Отидете на църква, помолете се, запелете свещичка, в църквата видях жена, която определено беше преживяла или преживяваше нещо много страшно, мъка имаше в нея, бедничка , тя какво като няма пари, няма да и се помогне ли от Светлина или Ивелина няква си прехвалените или оня Алеф кажете с хонорари като на ББ за среща 200лв. че това е голяма пенсия има пенсии по 120лв. и какво правят нищо. Не правете глупостти като се занимавате с такива, горко ви. Помогнете на истински нуждаещ се, а не на тези измамници, ако го правите сте най-големите глупаци за мен.

Много те моля запази си съветите, големи и зрели хора сме и всеки сам решава как да си похарчи парите, да ли ще удовлетвори свои нужди или ще помогне или и двете. Мисля, че всички сме наясно с икономическата обстановка в страната и за крайно нуждаещите се. И по-внимателно с епитетите.... Глупаци ли сме или не, не е твоя работа и това не темата във форума.
Simple Smile Това ми хареса ryannn щом има балами. Вярва ви се в чудеса, нали така ? Искате да сте специални, да ви гледат, да ви увещават, че ви има нещо и после да следващия. Какво толкова е станало, че се занимавате с тези неща, време, средства и объркани мисли.
Отидете на църква, помолете се, запелете свещичка, в църквата видях жена, която определено беше преживяла или преживяваше нещо много страшно, мъка имаше в нея, бедничка , тя какво като няма пари, няма да и се помогне ли от Светлина или Ивелина няква си прехвалените или оня Алеф кажете с хонорари като на ББ за среща 200лв. че това е голяма пенсия има пенсии по 120лв. и какво правят нищо. Не правете глупостти като се занимавате с такива, горко ви. Помогнете на истински нуждаещ се, а не на тези измамници, ако го правите сте най-големите глупаци за мен.

Много те моля запази си съветите, големи и зрели хора сме и всеки сам решава как да си похарчи парите, да ли ще удовлетвори свои нужди или ще помогне или и двете. Мисля, че всички сме наясно с икономическата обстановка в страната и за крайно нуждаещите се. И по-внимателно с епитетите.... Глупаци ли сме или не, не е твоя работа и това не темата във форума.

Не ви съветвам, Вас лично пък изобщо! Не Ви познавам съжалявам, за да зная, че сте голяма и зряла. Колкото до епитетите, ако сте се засегнали, аз нямам вина, че се чувствате така, истината е такава,няма в какво да внимавам, това е резултататът от действията. И ако възнамерявате занапред да ми отговаряте, не ми пишете на "ти", защото и Вие не ме познавате.
Бъдете здрави !

Всеки човек навършил пълнолетие е голям и зрял, а тук повечето сме такива.... Нямам намерение повече да ти обръщам внимание, написах поста, защото не ми харесват обидните ти квалификации.
Хахаха забавна пълнолетна и зряла госпожо, явно желаете да си комуникираме, ако толкова държите да си направим тема, а ? Относно "обидните квалификации" както ги наричате и човешката зрялост. За съжаление не разполагам с време, но пък за обощото благо ще пожертвам такова.

# 638
Доста мислих дали да разкажа какво ми се случи вчера  и реших , че е редно да споделя - та след два телефонни разговора/единя от които в 10 сутринта/ и записан час за 16.00ч за същия ден завеждам една позната при Цеца от Надежда при което вратат се отваря от един мъж и с леден тон се съобщава , че Цецка не гледа  :crazyeye
Не знам какво стана , но нямам думи, за мен това е подигравка с хората .Не може да разкарваш някой от някъде си , да имаш уговорка и след това да постъпваш така.Това е несериозно и грозно, аз лично повече няма да отида никога при нея и няма да я препоръчам на никой .

Абсолютно нищо ново в циганските номера от репертоара на ромският майстор Цеца.Докато приемаше плащания за врачуване още на стария си адрес,ми спретна още по-просташки номер-имам уговорен час от два дни по-рано, в деня на уговорката й звъня сутринта за потвърждение преди да  тръгна към ясновидския й пункт , час по-късно откривам къщата и отново я набирам.Чувам как телефонът звъни и тя отговоря ,чувам гласът й от прозореца над мен,съвсем същият глас, с който говорих няколко пъти преди това, включително един  час по-рано,при което тя  самата ми казва:

Прелестна някаква...

След около 15 минути ме набра и затвори...Оказа се, че вече се  "върнала" от провинцията....Срещу  20 лв ми изреди буквите от азбуката, която със сигурност не знае и ми надрънка глупости, които абсолютно  никога не се сбъднаха.
Да е жива и здрава и да жъне още много ,все така изискани, творчески успехи в София и провинцията!В крайна сметка , от такъв  чуден майстор има нужда в цялата страна.

Стоп, стоп момичета!!!! Искам нещо да уточним! Сигурни ли сте, че при тази Цеца от Надежда, за която говорите има мъж?! Доколкото разбрах от постовете, говорите за тази Цеца, която е мургавка малко! Моля, уточнете в кой номер блок живее в Надежда, от който щяла да се мести! Имам чувството, че се коментират две различни личности тук!   bouquet

# 639
При Цеца от Надежда живее ако не се лъжа дъщеря и заедно с мъжа си,сигурно за него става въпрос newsm78,защото тя самата няма мъж.Блока е 324-друга Цеца доколкото знам няма.

# 640
При Цеца от Надежда живее ако не се лъжа дъщеря и заедно с мъжа си,сигурно за него става въпрос newsm78,защото тя самата няма мъж.Блока е 324-друга Цеца доколкото знам няма.

Има, Сладка7! Затова исках да се уточним! Значи, Вие коментирате тази Цеца от блок 324 в Надежда!Нали бях пуснала запитване до всички вас, да ми намерите загубените координати на "моята" Цеца! Добре тогава, да съм спокойна, че няма пак да я издирвам!   bouquet

# 641
 Здравейте,

Преди около 6 години бях ходила при една жена от Монтана, казва се Михаела и гледа на карти. След това знам, че се е преместила със семейството си в село Белотинци,( което е до Монтана) и там приемаше хора. Към момента нямам представа къде е и за съжаление не пазя телефона й. Ако някой има нейни координати, може ли да ги сподели, защото жената наистина много познава.

# 642
Някой има ли отзиви за Рилка от Младост 4. Много ми я препоръчаха, но все пак искам и други отзиви.

# 643

Абсолютно нищо ново в циганските номера от репертоара на ромският майстор Цеца.Докато приемаше плащания за врачуване още на стария си адрес,ми спретна още по-просташки номер-имам уговорен час от два дни по-рано, в деня на уговорката й звъня сутринта за потвърждение преди да  тръгна към ясновидския й пункт , час по-късно откривам къщата и отново я набирам.Чувам как телефонът звъни и тя отговоря ,чувам гласът й от прозореца над мен,съвсем същият глас, с който говорих няколко пъти преди това, включително един час по-рано,при което тя  самата  ми казва:

Прелестна някаква...

Е....момичета и аз да се оплача от номерата на Цеца от Надежда!
Такава тенекия ми върза днес,че още ми държи влага.Това е пълна подигравка.....да се дигна от единия край на София при положение ,че и звънах сутринта за потвърждение на срещата и след като отидох,да ми каже ,че била в болницата на преглед и не може да ме приеме.
Е добре ....ама да звънне един
телефон!Ами...ако идвах от Пловдив(примерно)
Нямам думи...меко казано съм бясна  Twisted Evil

# 644
Е, Цеца започва вече генерално да се излага...точно циганска работа, без извинение

А пък случаят, за който сподели вчера ryann направо ме изуми.

Това е изключително безотговорно и некоректно отношение...

Общи условия

Активация на акаунт