Ясновидци/врачки - тема 25

• 210 343
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
Недейте си давайте парите, мили хора! Не виждате ли колко е измамно. После какво е чувството като се почувстваш измамен и помислиш какво си можел да направиш с тези пари, а си ги дал на човек, който те е измамил, вместо да направиш някакво добро. По улицата е пълно с бедни хора, отидете в парка и се вгледайте колко бедни хора и деца има. Дайте му ги. Повярвайте после чувството е неописуемо. И като забравите какво сте направили, ще ви се случи нещо хубаво.
Истинските хора с дарба не взимат пари, ако вземат им се отнема. Недейте, моля ви.
Познавам истински човек, който би ви помогнал без пари. При положение, че наистина имате нужда. Ако е заради егоистичното желание да разберете бъдещето 1во няма да стане 2ро ако трябва има кои да ви предупреди.Дано сте ме разбрали.

# 601
Може ли да дадете някакви координати на този Саша?

Телефонът, на който аз попаднах е 0895478576, доколко е актуален не знам( както и нищо за въпросният новоизгрял,така че, не ме питайте).Тъй като по стара и неизменна традиция ,независимо дали на този или друг телефон, с него сега ще се свържат цели тълпи,моля, сетне ни разкажете какви конкретни  резултати са постигнати чрез чудотворството му при вас.
Успехи!

# 602
Simple Smile Това ми хареса ryannn щом има балами. Вярва ви се в чудеса, нали така ? Искате да сте специални, да ви гледат, да ви увещават, че ви има нещо и после да следващия. Какво толкова е станало, че се занимавате с тези неща, време, средства и объркани мисли.
Отидете на църква, помолете се, запелете свещичка, в църквата видях жена, която определено беше преживяла или преживяваше нещо много страшно, мъка имаше в нея, бедничка , тя какво като няма пари, няма да и се помогне ли от Светлина или Ивелина няква си прехвалените или оня Алеф кажете с хонорари като на ББ за среща 200лв. че това е голяма пенсия има пенсии по 120лв. и какво правят нищо. Не правете глупостти като се занимавате с такива, горко ви. Помогнете на истински нуждаещ се, а не на тези измамници, ако го правите сте най-големите глупаци за мен.

# 603
Simple Smile Това ми хареса ryannn щом има балами. Вярва ви се в чудеса, нали така ? Искате да сте специални, да ви гледат, да ви увещават, че ви има нещо и после да следващия. Какво толкова е станало, че се занимавате с тези неща, време, средства и объркани мисли.
Отидете на църква, помолете се, запелете свещичка, в църквата видях жена, която определено беше преживяла или преживяваше нещо много страшно, мъка имаше в нея, бедничка , тя какво като няма пари, няма да и се помогне ли от Светлина или Ивелина няква си прехвалените или оня Алеф кажете с хонорари като на ББ за среща 200лв. че това е голяма пенсия има пенсии по 120лв. и какво правят нищо. Не правете глупостти като се занимавате с такива, горко ви. Помогнете на истински нуждаещ се, а не на тези измамници, ако го правите сте най-големите глупаци за мен.
Ника_14много си права за всичко,което си писала за бедните хорица и за безкрайно многото шарлатани ясновидци и тн.,но има една подробност,която много ми се иска да ти споделя,и тя е че повечето хора от пишеще в този форум не отиват да си хвърлят просто ей така парите на вятъра,а отиват да си купят малко надежда в моментната безисходица.С врачки и без врачки то каквото е писано на всеки човек ще си стане....всеки сам преценя дали да се остави на вътрешната си интоиция или да се опита да чуе и други варианти и да прецени в коя посока да тръгне....но като тръгваш няколко пъти в грешната посока и си викаш олеле......както и да е.В този форум аз останах с впечатление че могат да се отсеят фалшивите без дарба,нали това е целта на споделянето,а не просто да си запълваме времето.Аз когато мога помагам на хората в беда и трийсетте лв при врачката не ме спират да го направя.

# 604

Много те моля запази си съветите, големи и зрели хора сме и всеки сам решава как да си похарчи парите, да ли ще удовлетвори свои нужди или ще помогне или и двете. Мисля, че всички сме наясно с икономическата обстановка в страната и за крайно нуждаещите се. И по-внимателно с епитетите.... Глупаци ли сме или не, не е твоя работа и това не темата във форума.

# 605
Човека от Кюстендил се казва Паша-руснака и ходи по адреси из цяла България да вади магиите на хората.Заплаща му се бензина и таксата за процедурата по намиране на магията.Има доста положителни мнения за него.Записването при него става по телефона.
Всъщност Саша, а не Паша. Не е ли украинец? Него ли търсиха с Интерпол за измами?

Сега се подсетих, че и bobo ясновидстваше тук из форума. Минаха към 9-10 месеца, какво се сбъдна и какво не?
Надявам се да не ми се сърди bobo, но като го питах нещо за деца да ми каже, той вика ами ще имаш 1 дете, аз му викам че имам две Simple Smile- нещо подобно беше разговора ни Simple Smile

# 606
Хаххахах, ще ме уморят тези хора направо.

# 607
Човека от Кюстендил се казва Паша-руснака и ходи по адреси из цяла България да вади магиите на хората.Заплаща му се бензина и таксата за процедурата по намиране на магията.Има доста положителни мнения за него.Записването при него става по телефона.
Всъщност Саша, а не Паша. Не е ли украинец? Него ли търсиха с Интерпол за измами?

Сега се подсетих, че и bobo ясновидстваше тук из форума. Минаха към 9-10 месеца, какво се сбъдна и какво не?
Надявам се да не ми се сърди bobo, но като го питах нещо за деца да ми каже, той вика ами ще имаш 1 дете, аз му викам че имам две Simple Smile- нещо подобно беше разговора ни Simple Smile
Специалист bobo предлага силно смайващо ясно???видство от типа " да/не" Simple Smile....Дори в този така задълбочен и впечатляващ тото-формат,ни с " да" уцели, ни с " не".
Здраве да е  Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 03:08 от ryannn

# 608
Ей сега се връщам от Вергиния,приема със записване,30 лв такса,в Дом Левски й е офиса в Пловдив,на вратата й пише психолог....
Гледа на карти Таро,абсолютно други очаквания имах-нищо конкретно не можа да ми каже по финансовите ми проблеми,нищо не назова с точност,ама грам.Не съм доволна,само ми казваше-задавай въпроси и да цепя картите и каквато карта се покаже дали било благоприятно или не...

А бе с 2 думи НИЩООООООООООООООООО #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

НИТО МИНАЛО<НИТО БЪДЕЩЕ<НИТО НАСТОЯЩЕ-за мен е кръгла нула

Може ли да ми дадеш координати. Искам  и аз да отида... Много противоречиви мнения има за нея.  Но пък някои са доволни.

# 609
Някой скоро ходил ли е при тази Искра от Дупница?? (с. Бистрица?
Аз, кръгла нула ,не си струва.

# 610
  • София
Някой скоро ходил ли е при тази Искра от Дупница?? (с. Бистрица?

При този елемент съм била преди 10 години.Нищо от безкрайните ритуали не даде резултат.Твърде личен е проблема ,за да го споделя тук.Лее восъка , гледа на отливката и назначава ритуал или обявява магия.Не е ясновидствал , поне на мен.Посетила съм го поне 5 пъти и всеки път според него трябваше да има скоростно развитие,а реалността беше застой,блато .

# 611
Много ви благодаря за мненията!  Heart Eyes

# 612
Някой скоро ходил ли е при Пепа от Хаджи Димитър?

# 613
Момичета, препоръчайте ми ясновидка в Стара Загора! Ако е някой е ходил при някоя, нека сподели!

# 614

Много те моля запази си съветите, големи и зрели хора сме и всеки сам решава как да си похарчи парите, да ли ще удовлетвори свои нужди или ще помогне или и двете. Мисля, че всички сме наясно с икономическата обстановка в страната и за крайно нуждаещите се. И по-внимателно с епитетите.... Глупаци ли сме или не, не е твоя работа и това не темата във форума.

Не ви съветвам, Вас лично пък изобщо! Не Ви познавам съжалявам, за да зная, че сте голяма и зряла. Колкото до епитетите, ако сте се засегнали, аз нямам вина, че се чувствате така, истината е такава,няма в какво да внимавам, това е резултататът от действията. И ако възнамерявате занапред да ми отговаряте, не ми пишете на "ти", защото и Вие не ме познавате.
Бъдете здрави !

Общи условия

Активация на акаунт