Ясновидци/врачки - тема 25

• 210 361
  • 720
  •   1
Отговори
# 585
Така, две познати са подлудяли да ходят в Кюстендил при някакъв човек Руснака, откривал магии.
Носиш му топче восък и го леел, на него гледал и преценявал имаш ли магия, казвал къде е.  Това за 5лв. Ако хората не я открият, можело и той да отиде да я намери. Лично на мен, ми се струва маалко преувеличено. Едната позната е трябвало да прерови градинките пред входовете на блока за част от химикалка ThinkingНякой да е ходил или да има повече инфо? Едната е решила да го води на стотици км, за да и откриел магията?
Звучи като да е много класен професионалист. Thinking
То май всеки си заслужава не само ясновидеца, но и търсача на магии...

# 586
Може да си права newsm78,и все пак ми прави впечатление че всички много добре се ориентират към моментната ситуация,но за краен резултат...ще видим.Вчера посетих Валентин-доволна съм Peace.Между другото и лятото ходих при него,каза ми същите неща и като развитие и като настояща ситуация,характери и тн,малко ми е трудно да си представя че помни на всеки какво точно казва,но пък знае ли човек Thinking.Ще пиша по нататък за прогнози  bouquetУспех на всички!

Би ли казала,в месеците между тези две твои посещения, в каква степен се сбъднаха прогнозите му за бъдеши събития/предполага се, че е трябвало да има такива, освен , ако не си го посетила втори път просто така, преди да е имало нешо, което по думите му вече е трябвало да се случи/?

Thanks!

# 587
Човека от Кюстендил се казва Паша-руснака и ходи по адреси из цяла България да вади магиите на хората.Заплаща му се бензина и таксата за процедурата по намиране на магията.Има доста положителни мнения за него.Записването при него става по телефона.

# 588
Така, две познати са подлудяли да ходят в Кюстендил при някакъв човек Руснака, откривал магии.
Носиш му топче восък и го леел, на него гледал и преценявал имаш ли магия, казвал къде е.  Това за 5лв. Ако хората не я открият, можело и той да отиде да я намери. Лично на мен, ми се струва маалко преувеличено. Едната позната е трябвало да прерови градинките пред входовете на блока за част от химикалка ThinkingНякой да е ходил или да има повече инфо? Едната е решила да го води на стотици км, за да и откриел магията?
Звучи като да е много класен професионалист. Thinking
То май всеки си заслужава не само ясновидеца, но и търсача на магии...
bobo08, благодаря. Каква е таксата по процедурата на намиране на магията, отново 5лв ли?
Така е, всеки си заслужава и ясновидеца и търсача на магии, това към мен ли трябваше да е адресирано. Аз не смятам, че имам магия, и до сега не ми се е случило ясновидец да ми каже обратното. Опитвам се да помогна на две познати, които са решили, че всичките им проблеми се дължат на магия, и са готови да изръсят една торба пари за това. Личното ми мнение е, че една част от хората сами си внушават, че имат магия, защото това е много по-лесно. Имаш магия, трябва да ти я развалият, ако не се подобрят нещата, значи не са ти развалили магията и се продължава до безкрай. Разбира се, има и хора, които наистина имат магия, но не винаги проблемите ни се дължат на това, може би просто хората не са си научили кармичните уроци. За едната позната съм почти сигурна, че проблемът си е в нея.
Този човек, може и наистина да намира магии, интересно ми е, питам. Всъщност обадих се на познат в Кн, и стига да реша ми казаха, че веднага могат да ме уредят да посетя въпросният човек-Руснака. Също много положителни неща ми казаха.
Аз се изкушавам и за онзи Валентин Начков, не ме вълнува какво ще ми ясновидства, искам да поспорим по теорията му относно огромната свободна воля......то така е много удобно, само 20-30 % са предопределени, останалото е свободна воля, ако сгреша е било вашата свободна воля Wink

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 22:17 от aniram*

# 589
[
Аз се изкушавам и за онзи Валентин Начков, не ме вълнува какво ще ми ясновидства, искам да поспорим по теорията му относно огромната свободна воля......то така е много удобно, само 20-30 % са предопределени, останалото е свободна воля, ако сгреша е било вашата свободна воля Wink
[/quote/]

Броиш му  3x10 и  дискутирате , докато дойде време за следвашия му клиент:)

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 22:46 от ryannn

# 590
Чувала съм за този човек от Кюстендил преди години от една позната, която ми каза, че след като е развалил магията се почуствала много добре и му беше много благодарна тогава, според нея той и е спасил живота, тя беше очарована от него. Но само това мога да кажа, не съм ползвала услугите му.

# 591
Някой скоро да е ходил при Теменужка? Да не би да си е сменила телефонния номер, защото на посочения на първа страница вече не отговаря?

# 592
  • бургас
Боже, Боже...Но пък ,  както някога е казал П.Пенев ," Човекът е човек, когато е на път".
Гледката с прекопаването на междублоковите градински пространства  в дирене  на част от химикал  от виденията на Руснака ще да е била потрисаща.
Логично на който му свърши или се счупи химикала ,да го засили от терасата долу.При всички случаи ще намери(като не е казал фас от цигара пак добре)

newsm62 newsm62 newsm10 newsm10

# 593
  • София
Малко късно,но сега изчетох темата от последните 10 дни.За Дора Пенева ще споделя впечатления на приятелка.В рамките на няколко месеца посещенията по врачки нямаха край,въпроса беше един,ставаше въпрос за човешки живот.Най-точна и подробна информация даде тя(истината се разбра няколко месеца след посещението).Описа случилото се,за което само подозирахме,описала мястото и финала. Спомням си , че имаше още няколко точни прогнози в близък план,за по-дългосрочните не съм питала.
 За Руснака от Кюстендил-имах сериозен личен проблем.При леенето на восъка го видя,изпълних стриктно поредица от ритуали,ходех периодично.Дали от вещерствата или с времето настъпи леко просветление,но не и решение на основния проблем.На приятелката ми на отлетия восък видя подхвърленото в двора им.

Последна редакция: чт, 16 окт 2014, 11:16 от ket1313

# 594
Здравейте,
някой от Вас да е ходил при Пепа Драгнева?Мнения?Има кабинет във Варна в близост до Колохозния пазар.
http://www.pepadragneva.com/

Благодаря предварително!

# 595
Човека от Кюстендил се казва Паша-руснака и ходи по адреси из цяла България да вади магиите на хората.Заплаща му се бензина и таксата за процедурата по намиране на магията.Има доста положителни мнения за него.Записването при него става по телефона.
Всъщност Саша, а не Паша. Не е ли украинец? Него ли търсиха с Интерпол за измами?

Сега се подсетих, че и bobo ясновидстваше тук из форума. Минаха към 9-10 месеца, какво се сбъдна и какво не?

# 596
  • София
Всъщност Саша, а не Паша. Не е ли украинец? Него ли търсиха с Интерпол за измами?

Сега се подсетих, че и bobo ясновидстваше тук из форума. Минаха към 9-10 месеца, какво се сбъдна и какво не?

Положителни от кого? Че и тук има не малко положителни мнения за този и онзи, а после се оказва, че са писани от роднини и близки. Wink

# 597
Може ли да дадете някакви координати на този Саша?
Някой скоро ходил ли е при тази Искра от Дупница?? (с. Бистрица?

# 598
Малко късно,но сега изчетох темата от последните 10 дни.За Дора Пенева ще споделя впечатления на приятелка.В рамките на няколко месеца посещенията по врачки нямаха край,въпроса беше един,ставаше въпрос за човешки живот.Най-точна и подробна информация даде тя(истината се разбра няколко месеца след посещението).Описа случилото се,за което само подозирахме,описала мястото и финала. Спомням си , че имаше още няколко точни прогнози в близък план,за по-дългосрочните не съм питала.
 За Руснака от Кюстендил-имах сериозен личен проблем.При леенето на восъка го видя,изпълних стриктно поредица от ритуали,ходех периодично.Дали от вещерствата или с времето настъпи леко просветление,но не и решение на основния проблем.На приятелката ми на отлетия восък видя подхвърленото в двора им.

И коя е Дора Пенева? Дай повече инфо, координати?

# 599

И коя е Дора Пенева? Дай повече инфо, координати?

Въпросната Дора Пенева и на мен много ми я похвали една жена наскоро. Жената твърдеше, че много прогнози, които ѝ е дала занапред са се сбъднали.

Дора приема във Варна, където си има кабинет. Веднъж в месеца идвала за два-три дни в София и приемала в някакъв фризьорски салон в подлеза на Централна автогара. Не гледа от разстояние. Взима 40лв. за консултация. Отделя 30-40 мин.

На 3-ти и 4-ти ноември ще е в София
Това е, което знам. Не съм я посещавала лично.

Телефони:
0886-05-65-63
0894-53-22-70

Общи условия

Активация на акаунт