Ясновидци/врачки - тема 25

• 210 346
  • 720
  •   1
Отговори
# 615
Simple Smile Това ми хареса ryannn щом има балами. Вярва ви се в чудеса, нали така ? Искате да сте специални, да ви гледат, да ви увещават, че ви има нещо и после да следващия. Какво толкова е станало, че се занимавате с тези неща, време, средства и объркани мисли.
Отидете на църква, помолете се, запелете свещичка, в църквата видях жена, която определено беше преживяла или преживяваше нещо много страшно, мъка имаше в нея, бедничка , тя какво като няма пари, няма да и се помогне ли от Светлина или Ивелина няква си прехвалените или оня Алеф кажете с хонорари като на ББ за среща 200лв. че това е голяма пенсия има пенсии по 120лв. и какво правят нищо. Не правете глупостти като се занимавате с такива, горко ви. Помогнете на истински нуждаещ се, а не на тези измамници, ако го правите сте най-големите глупаци за мен.

Много те моля запази си съветите, големи и зрели хора сме и всеки сам решава как да си похарчи парите, да ли ще удовлетвори свои нужди или ще помогне или и двете. Мисля, че всички сме наясно с икономическата обстановка в страната и за крайно нуждаещите се. И по-внимателно с епитетите.... Глупаци ли сме или не, не е твоя работа и това не темата във форума.
Simple Smile Това ми хареса ryannn щом има балами. Вярва ви се в чудеса, нали така ? Искате да сте специални, да ви гледат, да ви увещават, че ви има нещо и после да следващия. Какво толкова е станало, че се занимавате с тези неща, време, средства и объркани мисли.
Отидете на църква, помолете се, запелете свещичка, в църквата видях жена, която определено беше преживяла или преживяваше нещо много страшно, мъка имаше в нея, бедничка , тя какво като няма пари, няма да и се помогне ли от Светлина или Ивелина няква си прехвалените или оня Алеф кажете с хонорари като на ББ за среща 200лв. че това е голяма пенсия има пенсии по 120лв. и какво правят нищо. Не правете глупостти като се занимавате с такива, горко ви. Помогнете на истински нуждаещ се, а не на тези измамници, ако го правите сте най-големите глупаци за мен.

Много те моля запази си съветите, големи и зрели хора сме и всеки сам решава как да си похарчи парите, да ли ще удовлетвори свои нужди или ще помогне или и двете. Мисля, че всички сме наясно с икономическата обстановка в страната и за крайно нуждаещите се. И по-внимателно с епитетите.... Глупаци ли сме или не, не е твоя работа и това не темата във форума.

Не ви съветвам, Вас лично пък изобщо! Не Ви познавам съжалявам, за да зная, че сте голяма и зряла. Колкото до епитетите, ако сте се засегнали, аз нямам вина, че се чувствате така, истината е такава,няма в какво да внимавам, това е резултататът от действията. И ако възнамерявате занапред да ми отговаряте, не ми пишете на "ти", защото и Вие не ме познавате.
Бъдете здрави !

Всеки човек навършил пълнолетие е голям и зрял, а тук повечето сме такива.... Нямам намерение повече да ти обръщам внимание, написах поста, защото не ми харесват обидните ти квалификации.

# 616
Здравейте,

Преди около седмица посетих Нели от Пловдив и жената от Красно село (с двете чаши кафе). Освен нещата, които ме интересуваха по основния ми въпрос ме интересуваше и един изпит.

При Нели въпросите се задават в края на посещението и се цепят карти, за да се разбере резултата. Съответно единят от въпросите ми беше дали ще взема изпита. Показа се картата на живота (или колелото на живота, не запомних как точно се казваше). Нели беше абсолютно убедена, че ще взема изпита. Изглежда, че картите не познават. Това разбира се не означава, че и нумерологията не познава - според мен това си е наука и няма общо с врачество и разгадаване на бъдещето, то винаги си е константно както зодията и съпътстващите я характеристики.

Жената от Красно село каза, че вижда взети изпити, което се тълкува от отворена книга в чашата кафе (без да съм споменавала преди това за изпит). Веднага направих връзка с този същия изпит. Уви, не стана така. Няма как да знам дали "взетите изпити" са всъщност точно този, но други не се очертават за напред, тъй като не съм учаща Simple Smile

Заради поредица от събития с неблагоприятен изход май ще се наложи да посетя и Виолета. Както винаги нещастията, колкото и незначителни да са те, се струпват на куп Sad

Ще се радвам да разбера и други мнения от посещения от близкото минало Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 окт 2014, 20:47 от needhelp

# 617
Ходила съм при жената с двете чаши преди няколко месеца.....От позицията на времето сега бих казала, че тя тогава не видя основният ми проблем-въпрос, много е лично да го споделя тук, така и все още не съм намерила отговор, за друго позна някои неща, позна, че живея в къща, много неща ми каза, които не помня, поради факта, че тя не ми ги разтълкува, а просто ги казва, например пита ме числа, букви и като и кажа, че познавам такъв човек, не последва тълкуване, а продължава с друго. С няколко думи не е човекът, от който имам нужда.

# 618
Ходила съм при жената с двете чаши преди няколко месеца.....От позицията на времето сега бих казала, че тя тогава не видя основният ми проблем-въпрос, много е лично да го споделя тук, така и все още не съм намерила отговор, за друго позна някои неща, позна, че живея в къща, много неща ми каза, които не помня, поради факта, че тя не ми ги разтълкува, а просто ги казва, например пита ме числа, букви и като и кажа, че познавам такъв човек, не последва тълкуване, а продължава с друго. С няколко думи не е човекът, от който имам нужда.

При мен беше почити същото ... видя много неща, повечето от които за сегашното - в това отношение няма грешка, всичко си беше истина. Част от нещата просто не ги разтълкува, но бяха предимно букви - не знам как биха могли да се разтълкуват, въпреки че за някои от тях ми каза да внимавам, че ще ме върнат в началото. За нещата, които не успях да кажа нищо (не ми говореха нищо) трябва да са в бъдещето.

Относно основния ми въпрос обаче каза доста неща, но всички те бяха докато ми гледаше на карти. Хората, които са свързани с въпроса ми се появиха като букви (имена и градове) и символи в чашите или поне аз си мисля - все пак те са пряко свързани с настоящето ми и с моя въпрос.

Жената с двете чаши сама си казва, че прогнозите и са краткосрочни, а според мен и са основно за настоящето, така че ако някой разчита да му каже повече за бъдещето, то тя може би не е най-подходящия човек. Въпреки това, за първи път ми се случва да посещавам човек с толкова голям процент познати неща, било то и за настоящето.

# 619
На мен единствено Пепа от Хаджи Димитър ми описа настоящето без да казвам абсолютно нищо с такава точност все едно е била зрител на преживяванията ми......и Светлана от Сухата река. Но здраве да е, от обсъжданите тук имам фаворити, които са ми полезни за сега. Естествено иска ми се най-доброто и не само на мен, но може и да намерим, нали за това все търсим. Simple Smile

# 620
Здравейте, някой знае ли нещи за арабката Латифа от в. Минаха години , ако някой знае нейн актуален номер или някакво впечатление моля да сподели, ше съм благодарна.

# 621
Момичета , вече трето месец издирвам Емилия от Лондон.Но просто на мен не ми отговаря...Изпратих й сигурно над 10 покани в скайп за тези месеци , писах й , във фейсбук я намерих даже , но ефект няма...А миналата година тя ми каза всичко точно както е . Сега искам да я питам пак някои въпроси.Но я няма.Какво да правя ?

# 622
Не знам колко краткосрочно ви гледа на вас жената с двете чаши, но на мен ми е казвала неща, които са ставали след година, две, три.

# 623
  • София
Доста мислих дали да разкажа какво ми се случи вчера  и реших , че е редно да споделя - та след два телефонни разговора/единя от които в 10 сутринта/ и записан час за 16.00ч за същия ден завеждам една позната при Цеца от Надежда при което вратат се отваря от един мъж и с леден тон се съобщава , че Цецка не гледа  :crazyeye
Не знам какво стана , но нямам думи, за мен това е подигравка с хората .Не може да разкарваш някой от някъде си , да имаш уговорка и след това да постъпваш така.Това е несериозно и грозно, аз лично повече няма да отида никога при нея и няма да я препоръчам на никой .

# 624
Малко късно,но сега изчетох темата от последните 10 дни.За Дора Пенева ще споделя впечатления на приятелка.В рамките на няколко месеца посещенията по врачки нямаха край,въпроса беше един,ставаше въпрос за човешки живот.Най-точна и подробна информация даде тя(истината се разбра няколко месеца след посещението).Описа случилото се,за което само подозирахме,описала мястото и финала. Спомням си , че имаше още няколко точни прогнози в близък план,за по-дългосрочните не съм питала.
 За Руснака от Кюстендил-имах сериозен личен проблем.При леенето на восъка го видя,изпълних стриктно поредица от ритуали,ходех периодично.Дали от вещерствата или с времето настъпи леко просветление,но не и решение на основния проблем.На приятелката ми на отлетия восък видя подхвърленото в двора им.

И коя е Дора Пенева? Дай повече инфо, координати?

Въпросната Дора Пенева и на мен много ми я похвали една жена наскоро. Жената твърдеше, че много прогнози, които ѝ е дала занапред са се сбъднали.

Дора приема във Варна, където си има кабинет. Веднъж в месеца идвала за два-три дни в София и приемала в някакъв фризьорски салон в подлеза на Централна автогара. Не гледа от разстояние. Взима 40лв. за консултация. Отделя 30-40 мин.

На 3-ти и 4-ти ноември ще е в София
Това е, което знам. Не съм я посещавала лично.

Телефони:
0886-05-65-63
0894-53-22-70

0894-35-22-70 това е номера

# 625
Аз бях при Цецка преди няколко дни.Оплака ми се , че съседите й се обаждали на хазяите , понеже много хора идвали непрекъснато хора в апартамента.От самото гледане съм малко разочарована , тъй като миналата година ми предсказа толкова събития , а сега...Сега ми повторо това , което ми каза и миналата година за емоциите ми , обърка хората и ми обяви родово проклятие.Тя можела да ми направи амулет  ... Просто повече няма да повторя ходенето при нея.

# 626
Здравейте,при Цеца съм ходила няколко пъти и бих казала че за настоящето и за дребни скорошни събития ми познава,но за бъдеще НЕ.Картите според мен не умее да ги тълкува правилно,на кафето също ми е познавала неща които се случват в рамките на месец.  bouquet

# 627
Доста мислих дали да разкажа какво ми се случи вчера  и реших , че е редно да споделя - та след два телефонни разговора/единя от които в 10 сутринта/ и записан час за 16.00ч за същия ден завеждам една позната при Цеца от Надежда при което вратат се отваря от един мъж и с леден тон се съобщава , че Цецка не гледа  :crazyeye
Не знам какво стана , но нямам думи, за мен това е подигравка с хората .Не може да разкарваш някой от някъде си , да имаш уговорка и след това да постъпваш така.Това е несериозно и грозно, аз лично повече няма да отида никога при нея и няма да я препоръчам на никой .

Миналата седмица моя приятелка ходи при Цеца. След сеанса и казала, че търси нова квартира, защото имала проблеми. Може да се е преместила или да е спряла да приема докато си намери нов дом, но да ти даде час и след това да не те приеме  newsm78.

# 628
Тя може би поради тази причина се мести през една-две години,явно съседите недоволстват newsm78.Не ми се струва да е човек,който просто така да откаже...поне на мен ми е направила такова впечатление,пък може и да бъркам Confused

# 629
Доста мислих дали да разкажа какво ми се случи вчера  и реших , че е редно да споделя - та след два телефонни разговора/единя от които в 10 сутринта/ и записан час за 16.00ч за същия ден завеждам една позната при Цеца от Надежда при което вратат се отваря от един мъж и с леден тон се съобщава , че Цецка не гледа  :crazyeye

Абсолютно нищо ново в циганските номера от репертоара на ромският майстор Цеца.Докато приемаше плащания за врачуване още на стария си адрес,ми спретна още по-просташки номер-имам уговорен час от два дни по-рано, в деня на уговорката й звъня сутринта за потвърждение преди да  тръгна към ясновидския й пункт , час по-късно откривам къщата и отново я набирам.Чувам как телефонът звъни и тя отговоря ,чувам гласът й от прозореца над мен,съвсем същият глас, с който говорих няколко пъти преди това, включително един  час по-рано,при което тя  самата ми казва:

"Цеца я няма ,замина вчера за провинцията".

Прелестна някаква...

След около 15 минути ме набра и затвори...Оказа се, че вече се  "върнала" от провинцията....Срещу  20 лв ми изреди буквите от азбуката, която със сигурност не знае и ми надрънка глупости, които абсолютно  никога не се сбъднаха.
Да е жива и здрава и да жъне още много ,все така изискани, творчески успехи в София и провинцията!В крайна сметка , от такъв  чуден майстор има нужда в цялата страна.
А, и разбира се и  да преодолее "две планини".

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 11:13 от ryannn

Общи условия

Активация на акаунт