Ясновидци/врачки - тема 25

• 213 143
  • 720
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Има и онлайн предсказания. И те са толкова добри, колкото и другите Laughing
www.oracul.bg
Много си права!  bouquet

# 122
Здравейте, някой има ли телефона на Рени Филипова на Нишава?

Мерси   bouquet

# 123
  • София
Има и онлайн предсказания. И те са толкова добри, колкото и другите Laughing
www.oracul.bg
  bouquet

# 124
Да споделя първоначалните си впечатления за Емилия-Пиртоска, която посетих тези дни.

Жена е определено интелигентна и възпитана. Не е от типа хора, които харесва, но това си е мой проблем. Усетих я някак лежерна и през цялото време имах усещането, че тази жена не е удовлетворена от живота, имаше нещо измъчено в нея.

Казах ѝ директно да гледа за бизнес. Тя започна и се ориентира съвсем точно сама без никакви жокери от моя страна. Не подпитва. Говори по-общо и принципно. Не се впускай в детайли и подробности.

Даде ми прогнози. Даде и срокове, като подчерта, че са само ориентировъчни и фиксирането на времеви периоди не е най-силната ѝ страна. Интересното е, че прогнозите ѝ се съвпадат в голяма степен с някои от другите, с които съм се консултирала напоследък.

Усетих я НЕмеркантилна, което е рядко срещано явление.

Оставих 10лв.

# 125
  • София
Момичета, не знам дали е коментирано точно в тази тема (или някоя от предишните може би), но случайно знае телефона на нумеролога Иво (който приема в апартамента си до Пирогов), защото го търся вече няколко дни и не го намирам никъде  Sad Ходила съм при него 2 пъти, както и майка ми преди повече от  5 години, и като цяло много от нещата, които ни каза се сбъднаха, та исках да отида пак при него, но не съм сигурна дали още е на старото място, а пък и му нямам телефона да му звънна да го попитам.

Ще съм много благодарна, ако някой се сети за човека и се отзове с координатите му  bouquet

иво - 0888955334

Астролог е.

Да, астролог е и е страхотен!

# 126
Здравейте искам да споделите мнения за Емилия Лондон, защото преди година и повече бях при нея и нищо от казаното от нея не се сбъдна, каза ми ситуация която ще се случи януари месец, но уви изобщо не се случи.

# 127
Здравейте искам да споделите мнения за Емилия Лондон, защото преди година и повече бях при нея и нищо от казаното от нея не се сбъдна, каза ми ситуация която ще се случи януари месец, но уви изобщо не се случи.
И при мен нищо от това което каза не се случи.Докато говореше,всичко звучеше толкова логично,че не се усъмних за миг в правотата и.Уви не позна!

# 128
Момичета, не знам дали е коментирано точно в тази тема (или някоя от предишните може би), но случайно знае телефона на нумеролога Иво (който приема в апартамента си до Пирогов), защото го търся вече няколко дни и не го намирам никъде  Sad Ходила съм при него 2 пъти, както и майка ми преди повече от  5 години, и като цяло много от нещата, които ни каза се сбъднаха, та исках да отида пак при него, но не съм сигурна дали още е на старото място, а пък и му нямам телефона да му звънна да го попитам.

Ще съм много благодарна, ако някой се сети за човека и се отзове с координатите му  bouquet

иво - 0888955334

Астролог е.

Да, астролог е и е страхотен!

Ама споделете нещо конкретно де.....Познал, непознал, колко пари взел....

# 129
Привет момичета:)

Минавам да споделя, че е на път да се сбъдне нещо предсказано ми от Цеца преди повече от година. Тогава ми прозвуча абсурдно и без никакъв смисъл защото щеше да е страхотно, ако се беше случило преди 10 години да речем... сега и да се случи и да не се случи е все тая:)) Да, ама ей го на, то ще вземе пък да се случи... Само да кажа че не е нещо лошо, може да мине за забавно Simple Smile)

Поздрави

# 130
Да споделя първоначалните си впечатления за Емилия-Пиртоска, която посетих тези дни.

Жена е определено интелигентна и възпитана. Не е от типа хора, които харесва, но това си е мой проблем. Усетих я някак лежерна и през цялото време имах усещането, че тази жена не е удовлетворена от живота, имаше нещо измъчено в нея.

Казах ѝ директно да гледа за бизнес. Тя започна и се ориентира съвсем точно сама без никакви жокери от моя страна. Не подпитва. Говори по-общо и принципно. Не се впускай в детайли и подробности.

Даде ми прогнози. Даде и срокове, като подчерта, че са само ориентировъчни и фиксирането на времеви периоди не е най-силната ѝ страна. Интересното е, че прогнозите ѝ се съвпадат в голяма степен с някои от другите, с които съм се консултирала напоследък.

Оставих 10лв.

Хайде пък сега Емилия-Пиротска!   newsm78
Къде са й координатите? На какво гледа?
Колко време напред се записва час?

# 131

Оставих 10лв.

Хайде пък сега Емилия-Пиротска!   newsm78
Къде са й координатите? На какво гледа?
Колко време напред се записва час?

Тел. е 0889 461-635.

Иска само име и дата на раждане. Отделя около половин час. Приема в офис съвсем близо до Халите.

Записва се час около 4-5 дни предварително.

Няма тарифа.

# 132
Относно Емилия от Пиротска, някой може ли да сподели сбъдната прогноза или още няма такива?
Посетих я, но нещо не ми се получи на мен. Досега тези с дата на раждане и външност не са ми налучквали конкретни неща.... Някак имам чувството, че при мен гадаят по някакви стереотипи за външност и зодия, които обаче сякаш не са точно за мен...
Бих определила посещението си като психологична консултация от типа на тези, които можеш да получиш от далечен познат. Изказа като прогноза единствено една цялостна насока на живота ми, за която насока обаче в настоящето има опровержения.
Може би не е моят човек.
Интересно ми е обаче да чуя и други мнения.

# 133
Здравейте,за Емилия и аз чакам някой да каже за сбъднати прогнози,защото когато в предишните страници се заговори за нея имаше очаквания за края на юли...нооо никой нищо не казва newsm78.И аз също я посетих и незнам какво да кажа,малко съм объркана.За сбъдване на прогнози ще си почакам до другата година.На мен ми отдели много малко време/най-много 15мин.да са били/,каза ми неприятни за мен неща и се надявам да не е права Praynig

# 134
За Емилия първо впечатление без да съм я видяла.Реших да се обадя сега и да си запиша час .Дигна навъсена лелка и каза " ох госпожо защо не звъните след пет часа аз сега работя "аз с неудобство и се извиних , че съм я притеснила е ще опитам по късно да я видиме що за стока е .

Общи условия

Активация на акаунт