Ясновидци/врачки - тема 25

• 213 839
  • 720
  •   1
Отговори
# 360
Aniram (Ani27) , няма нужда нужда темата от твоята "помощ", натрапване на астрологията и поуки. От години се вмъкваш тук да убеждаваш в твоите виждания под предтекст,че помагаш. Също и да изтъкнеш, че не всички са дорасли за това. В такъв случай си намери по-извисена публика и на ниво, пред която да се величаеш и не се хаби. Всеки сам ще прецени в какво да/ не вярва.
А за да не е включването ти в темата лишено от смисъл, редно е да споделиш на кои врачки си се доверила и на опита си с тях. Нещо, което след няколко подканяния на съфорумки ти не направи... защо ли?

Bad fever, 
Да,Цецка заръча още посещения при нея след установяване на магия с цел развалянето й. За пари не каза нищо, но явно планира да е част от изненадата.  Wink Засега се въздържам.

На мен 100 лева ми поиска, като й казах, че няма да дам толкова, свали на 50, но аз така и не се възползвах.

# 361
  • София
Моля, ако някой знае за ясновидец от Варна, на който може да се разчита, ще бъда благодарна за координати, касае се за разкриване на кражба.
Чувала съм за Марияна Николаева. Дали ще помогне нещо, нямам идея. Даже не съм я гледала.
Единственото, което мога да кажа: в никакъв случай не се подлъгвай да ходиш при Мария (не си спомням фамилията) от нос Галата. Която е(беше) председател на Сдружението на екстрасензите или нещо такова. Ако нещо е останало у вас, тя ще ви дообере! Peace

# 362
Както съм писала, от години си използвам услугите на 2 ясновидки
Добър ден Aniram! Тази тема е споделяне мнения и опит за ясновидци! Би ли ни споделила за твоите две ясновидки?!
Благодаря!

Не, официално в темата, не бих споделила, по разбираеми причини.
Те са си мои, това, че аз съм доволна и се консултирам ок с тях, не значи, че и при вас ще е така. Харесвам тези две жени и не бих им пречинили това, да им споделя имената в темата.
 lack, аз не посещавам врачки, а ясновидци, лично аз, правя разлика. Съжялвам, че не можеш да разбереш и осмислиш написаното.
 Както писах, всеки има свободен избор да си избере пътя, продължавай по пътя на търсенето на поредната врачка, която да ти реши проблемите. Изборът е твой. Успех Wink

Последна редакция: ср, 24 сеп 2014, 17:35 от aniram***

# 363
  • гр. София
Както съм писала, от години си използвам услугите на 2 ясновидки
Добър ден Aniram! Тази тема е споделяне мнения и опит за ясновидци! Би ли ни споделила за твоите две ясновидки?!
Благодаря!

Не, официално в темата, не бих споделила, по разбираеми причини.
Те са си мои, това, че аз съм доволна и се консултирам ок с тях, не значи, че и при вас ще е така. Харесвам тези две жени и не бих им пречинили това, да им споделя имената в темата.
 lack, аз не посещавам врачки, а ясновидци, лично аз, правя разлика. Съжялвам, че не можеш да разбереш и осмислиш написаното.
 Както писах, всеки има свободен избор да си избере пътя, продължавай по пътя на търсенето на поредната врачка, която да ти реши проблемите. Изборът е твой. Успех Wink

Скъпа "стара душа",

Щом си толкова стара душа, значи си наясно с всичко и нямаш нужда от прехвалените си ясновидки, нито от тази тема. Може да не съм админ, но определено смело твърдя, че такова поведение като твоето не се толерира. Определено ти имаш нужда от успех и ти го желая от сърце, другите тук имат нужда от надежда и щом ходенето по врачки, ясновидци, астролози и т.н. им дава макар за малко спокойствие - не виждам нищо лошо. Не знаех, че някой човек може да принадлежи на друг ( с какви очи каза, че някой си, ясновидец или който и да е човек е твой ? -това говори повече от достатъчно, че си самозванка! ) Прекалено си злобна за да си "стара душа", но ти продължавай да си вярваш, вярата е велико нещо и прави чудеса  Simple Smile Предлагам ти да си направиш нова тема и да спреш да се заяждаш с хората тук и да си избиваш комплексите другаде. Пожелавам ти мнооооооооооооооого успех и спирам и да те чета, чиста загуба на време са постовете ти, макар, че признавам, че са и доста забавни, има си термин в психологията за такив изказвания като твоите, но достатъчно и аз изместих темата, та ще го спестя на момичетата !   bouquet

# 364
Здравейте!

Някой може ли да посъветва за гледане на кафе къде да отида?

# 365
Aniram/ Ани някоя си,
след като нямаш намерение да споделяш относно това,за което е темата, би ли престанала с безмислените брътвежи. Моля те за втори път. Всичко ,което знаеш и е получено,ей така на сън,можеш да си го споделяш с лелките на пейката пред входа. Смятам,че нищо не можеш да научиш хората тук,тъй като самата ти не знаеш нищо,просто имаш голяма уста и също толкова голямо самочувствие.
Няколко пъти казах- знаещите и духовно извисени не говорят излишно , не натрапват избора си и уважават чуждия такъв.
Ай със здраве и се надявам да не пълниш повече темата с неща,които си научила от евтина булевардна литература,написана от с и за скучаещи домакини

Последна редакция: чт, 25 сеп 2014, 12:26 от ''rain''

# 366
ppk_e , ''rain''...дори не знаете колко сте далеч от истината...но по примера на aniram*** за 1-класника, няма как да виним глухия че е глух или слепия че е сляп...Ако не знаех че тя е права за нещата които говори, и аз щях да се подразня от наглед надменното и поведение.

# 367
ppk_e , ''rain''...дори не знаете колко сте далеч от истината...но по примера на aniram*** за 1-класника, няма как да виним глухия че е глух или слепия че е сляп...Ако не знаех че тя е права за нещата които говори, и аз щях да се подразня от наглед надменното и поведение.

Виж сега- казвам това и спирам,щото наистина ми омръзна и се върти едно и също.
Да кажем,че ти незнаеш за какво изобщо говориш и колко си заблудена- и да кажем,че съм имала и имам доста богат от към преживявания живот,неща,които н есе случват често и на всеки/добри ,лоши, и от двете/, доста интересни и богати позназнства и хора,на които съм дала и от които мога да взема. Дай да не въртим едно и също- кой колко е голям- писва много . Аз специално спирам с това. Надявам се темата да се върне към първоначалния си замисъл

# 368
Не съм адвокат на Ани, просто поназнайвам и аз някой неща и се включих съвсем накратко не толкова в нейна защита, колкото да потвърдя че нещата за които говори са истина. Това, че ти и някои други са далеч от нея и не я приемат и няма да я приемат, е съвсем друг въпрос. А и така поднесена от Ани с надменен тон, съвсем се губи смисъла.

# 369
  • Sofia
Ако за някой думите на някой друг са истина и възприема неговото мнение и мислене, това не означава, че и останалите трябва да ги споделят.
И както не натрапвам своите виждания, така не искам и на мен да ги налагат.
Споделящите сходни виждания биха могли да си излагат вярванията в друга подходяща тема или на лични.
А в тази тема, ако нямат с какъв адекватен коментар или опит от ясновидци/врачки да се включат, би било полезно да не я пълнят с безполезни съвети и опити за самоизтъкване на знания,опит, прочетено и т.н.

# 370
Не съм адвокат на Ани, просто поназнайвам и аз някой неща и се включих съвсем накратко не толкова в нейна защита, колкото да потвърдя че нещата за които говори са истина. Това, че ти и някои други са далеч от нея и не я приемат и няма да я приемат, е съвсем друг въпрос. А и така поднесена от Ани с надменен тон, съвсем се губи смисъла.
Благодаря.
Съжалявам за надменният тон, не е нарочно, просто е част от мен, знам какво съм и какво не.
Дори и старите души имат понякога над какво да работят/ например надменният тон-шегичка/, за да се прераждат.
Ясновидците, с които работя, са си мои, не защото ми пренадлежат, а защото аз съм намерила синхрон в комуникацията и разбирането с тях, което не значи, че ще се случи с вас. Всеки трябва да намери своят ясновидец или астролог, но докато ходите от врачка на врачка или от ясновидец на ясновидец, това няма как да се случи. Нямам сили и търпение/ нещо, над което трябва да работя/ да ви обяснявам така, че да ме разберете, но и дали ще ме разберете пак си зависи от вас, нивото на душата, и ако щете дали е предопределено да ме разберете, т.е. предопределено е на всеки до кой клас да стигне в поредното прераждане.
Съжалявам, че ви звучи надменно, но се опитвах да ви кажа, че вие носите отговорност за изборите, които правите, вие носите отговорност за всичко, което ви се случва в живота, дори, че приемате за надменно написаното от мен......кофти е да знаеш, че ти си отговорен за живота си, нали.....да носиш отговорност е трудно, много по-лесно е да я прехвърлим на някой друг, като ясновидците, например, че не познават и от там следователно не ни помагат......от първата тема, тази тема е негативна, постоянно се плюят ясновидците, че не познават, не могат, не знаят, сигурно повечето са така...но дори и дали ще ви познаят и дали ще попаднете на вашият ясновидец си зависи пак от вас, от вашата настройка, ниво на развитие и чисто енергийно състояние. Да, зависи и от ясновидеца, установила съм, че обикновено информацията е една и съща, но зависи и от нивото на самият ясновидец, как той ще я прочете, как той ще ви я поднесе, и как вие ще го разберете.......за това и е важно вие да сте в синхрон и на едно трептене с ясновидеца, за да можете да се разберете....за това и моите ясновидци са си мои, аз се разбирам с тях и си ги харесвам и обичам.
И двете си имат/ ето подсказка-жени са/ достатъчно клиенти, не е нужно да ги рекаламирам във форума, и на лични да ми пишете, пак няма да ви ги споделя, съжалявам, просто има много негативизъм в темата.
Не чета редовно темата, но когато и да вляза настроението е едно и също: търсим идеалният ясновидец и той още не е намерен, този е лъжец и измамник, другиоят също, ако може по телефона да ми гледат и без пари най-добре. Ами във Вселената няма безплатен обяд, ето ви един урок, дори и да получите нещо безплатно и на далавера, вие така да си мислите, Вселената калкулира всичко, и това което сте взели ''безплатно'' или в повече ви се начислява/ дори ви начисляват желанието, нещо да е безплатно/, после ви се случва нещо негативно, неприятно и започвате да ревете: защо на мен, но аз съм толкова бяла и добра......още един безплаен урок: не е важно само какво правиш, а и с каква цел го правиш, защото не само действията ни имат значение, но и мислите и мотивите ни, това го научих от Валерия Христова.....имам много добри впечатления и спомени от единствената ни среща, нищо че за глобално за мен събитие, беше категорична, че няма да се случи, а е факт-случи се......но аз я помня с добро и хубаво, и я харесвам, тя ме научи на нещо....и въпреки, че не позна, когато започне да работи, с удоволствие бих я посетила...достатъчно с неразбираемите уроци, желая ви много здраве и любов

# 371
  • София

И двете си имат/ ето подсказка-жени са/ достатъчно клиенти, не е нужно да ги рекаламирам във форума, и на лични да ми пишете, пак няма да ви ги споделя, съжалявам, просто има много негативизъм в темата.

Тогава би ли спряла да пишеш тук???
Благодаря!!!

# 372
Не, не бих, пиша по-отдавана от повечето от вас, и от теб Wink
Личен избор е дали да пиша или-не, просто, на който не му харесва да не ме чете.
Личен избор е и какво да пиша и да споделям, визирах ясновидците, с които се консултирам редовно

# 373
  • София

Жена

Tahana Новак
Re: Препоръчайте ми Гадател/ка !
♥0 нд, 21 сеп 2014, 00:02   #5  
Цитирай
Аз отворих нова тема преди за денонощни импулсни телефони на ясновидки, предаване Феномени и т.н., дадох по тях много пари - чети в темата.... Но попаднах на много добра ясновидка в Монтана! Била настръхнала от това, че говори ми сякаш ме познава. Гадае на кафе и каквото ти каже - това е! Задаваш й и въпрос и тя ти отговаря! Телефонът й е 0888719886 и се казва Таня! Ще останеш много доволна!

Я пак #Crazy

Няма кой да ти отговори на въпроса тук.
Горното съм го копирала и написала, че е копирано. От тема : " Препоръчайте ми Гадател/ка !"
Има и ника на момичето: "Tahana". Ако те интересува, потърси темата или съответният ник. Peace

# 374
  • София
Не, не бих, пиша по-отдавана от повечето от вас, и от теб Wink
Личен избор е дали да пиша или-не, просто, на който не му харесва да не ме чете.
Личен избор е и какво да пиша и да споделям, визирах ясновидците, с които се консултирам редовно

Да, ясно, че е личен избор! Въпросът ми беше защо пишеш, като не искаш да споделиш нищо???

Общи условия

Активация на акаунт