Ясновидци/врачки - тема 25

• 213 697
  • 720
  •   1
Отговори
# 420
Да споделя и аз. ..ходих при Валентин Начков,може да се кажече съм доволна,защото до някъде има припокриване с прогнозите на Пепа.Ако нямах база на сравнения щях за сега да спестя коментара за него тъй като за настоящето нищо не ми каза(не че не си го знам де)но все пак да мога да преценя дали е надежден като прогноза за в бъдещето.От Пепа Хаджи Димитър съм много доволна,но чак сега след години ми се случват много от нещата,затова съм избягвала да коментирам и много ми се иска тук да чета за дбъднати или незбъднати прогнози,но не веднага след ходене при някой,защото в пространството времето не може да се улови точто...затова е добре да не се заклеймяват веднага след като не е станало нещо от прогнозата,а да се изчака много повече(може година,дле) и тогава да се направят коментарите за да са по-достоверни.Иначе при Пепа има и неща които стават в точен срок-за дъщеря ми каза че лятото ще разберем за някакъв талант и на есен ще започва да го развива,аз си мислех че става въпрос за рисуването,защото и се отдава,а се оказа че е пропяла изключително добре лятната ваканция при баба си и сега от септемнри учи пеене.Миналата година ми каза какво ще се случи с нашата фирма в която работя и чак сега тази година стана това което каза тя-една година по-късно....а вляда ли при нея(ходила съм няколко пъти)винаги самата тя ми казва за какво съм дошла.Ина Женски пазар-пълна скръп,за бъдеще нищо не казва,повтаря ти едни и същи заучени рими.

И аз подкрепям за Пепа. Веднага каза защо съм отишла, позна за отношенията ми с хората, техните намерения и точните ситуации и се оказаха точно така. Даже си мислех скоро пак да ходя, някой знае ли къде приема вече?

# 421
Здравейте,на всички. Включвам се с едно питане. Току-що ми сподели една позната,че е ходила при някакъв човек- в Орландовци,за името не съм много сигурна,но май каза,че се казва Любо. Гледа по снимка,без значение дали е за друг човек или за самия теб,слагал някаква кърпа на главата и започвал всичко да казва,като ми каза,че назовава хора с пълните им имена и й е казал всичко,за което е отишла,без да попита нищо. За бъдеще не знам кое какво ,защото всичко е много прясно,но без въобще да налучквал си казвал всичко конкретно. Стана ми много интересно. Дали някой случайно е ходил при този човек или поне дали има някакви координати? Разбрах,че по телефона са я записали,но и с телефон не разполагам. Знам,че живее на 202-а улица. За пари каза,че всеки оставал кой колкото имал.

# 422
Здравейте,на всички. Включвам се с едно питане. Току-що ми сподели една позната,че е ходила при някакъв човек- в Орландовци,за името не съм много сигурна,но май каза,че се казва Любо. Гледа по снимка,без значение дали е за друг човек или за самия теб,слагал някаква кърпа на главата и започвал всичко да казва,като ми каза,че назовава хора с пълните им имена и й е казал всичко,за което е отишла,без да попита нищо. За бъдеще не знам кое какво ,защото всичко е много прясно,но без въобще да налучквал си казвал всичко конкретно. Стана ми много интересно. Дали някой случайно е ходил при този човек или поне дали има някакви координати? Разбрах,че по телефона са я записали,но и с телефон не разполагам. Знам,че живее на 202-а улица. За пари каза,че всеки оставал кой колкото имал.

Аз мислех,че този Любо е от Шумен.Ако се е преместил в София,ще го преслушаме.

Тъй като стана въпрос за Пепа,от позицията на времето-не позна нищо при мен.Ходих преди две години и повече.

Скоро посетих и леля Иванка от Костинброд-пълна скръб.Не знам какво ѝ стана на тази жена,но вече не може да ми гледа.

# 423

Аз мислех,че този Любо е от Шумен.Ако се е преместил в София,ще го преслушаме.

Тъй като стана въпрос за Пепа,от позицията на времето-не позна нищо при мен.Ходих преди две години и повече.

Скоро посетих и леля Иванка от Костинброд-пълна скръб.Не знам какво ѝ стана на тази жена,но вече не може да ми гледа.

Доколкото и аз се разрових в нета,единственото,което ми излезна е за Любо от Шумен,напълно възможно е да се е преместил,защото посещението е било съвсем скоро,а друг не отговаря на описанието,което ми е дала.

# 424
Здравейте,за Пепа-приема в кв.Хаджи Димитър на улица Уошбърн.Аз и звънях миналата седмица за час,записвала за декември сега newsm78,ако е спешно отиваш на място и чакаш докато свърши със записалите се и ако ти е останало търпение влизаш.Ще пробвам и ще споделя мнение  bouquetМежду другото нещо ново за Емилия от Пиротска?

# 425
Още от миналата година знам, че Любчо приема и в София. В сградата на Баухаус или Баумакс - срещу гробищата.

# 426
Още от миналата година знам, че Любчо приема и в София. В сградата на Баухаус или Баумакс - срещу гробищата.

Ако кажеш,че знаеш и телефонния му номер,цена няма да имаш.

# 427

Ако кажеш,че знаеш и телефонния му номер,цена няма да имаш.

Дотук добре,поне разбрах,че става на въпрос за един и същи Любо. Моля,ако някой има номера му-да сподели тук или на лично.  Hug

# 428
Не го зная, но утре мога да го разбера.  Embarassed

# 429
Стана ми интересно за този Любо, може ли и на мен телефона му. Благодаря!
За Пепа скоро написах преди няколко страници положителен коментар, на нейно предсказание от преди година, което вече е факт и което не съм очаквала да се сбъдне.

# 430

За този случай ли иде реч?
=========================================================================
TopsyG Ентусиаст
Re: Ясновидци/врачки - тема 19
♥0 вт, 17 сеп 2013, 15:50    #567 
Цитирай
хехе
бившият рапър любо айса стана гледач и презарежда с кебапчета от парите на наивните,склонили да го посетят . преориентира се момчето, няма лошо..

от шумен имаше много по-добри рапъри от него, ма те правят други бизнеси.

# 431
# 432
Не го зная, но утре мога да го разбера.  Embarassed
Моля те, изпрати го и на мен ако не ти е проблем?!

# 433
Искам да поясня нещо за Ина от Женски пазар,тъй като доста грубо се изказах за нея....не е моята врачка,но не е изключено за някой друг да е,защото тя говори само за настоящето  и  все пак долавя някои неща  от характера на хората  за които питаш и до там.Лидия Хаджи Димитър и Светлана Суха река  хахаха е това са  опитни и истински шарлатанки,могат  да заблудят някой нов прибягнал за първи път до подобни услуги,защото нямат база на сравнение,но колкото и да нямаш  впечатления в това отношения  тия двете са номер едно по хитрина.....Лидия  пет пъти си смени версията наблюдавайки ми реакцията,подпитваме непрекъснато,а  три месеца по-късно имах един ден в който ми беше много скучно и реших да се позабавлявам,отидох пак при нея и не  реагирах на нищо,отговарях на въпросите и отклончиво и  в краен резултат си имах една нова прогноза коренно различна от първата...като цяло е приятна шарлатанка за разлика от Светлана,която се разяри от яд като видя че не и се връзвам,тя ми говореще пълни глупости за настоящето,коренно различни от действителноста,накрая я прекъснах казах и достатъчно  не искам да слушам повече и си тръгнах.И  това са ми фаворитите ,които посочих  в предна страница -Валентин Начков и Пепа,не че при Пепа няма разминаване понякога,една приятелка беше питала нещо за дъщеря и и не стана,но като цяло прозента познаваемост доста голям.

# 434
Включвам се отново, само за да кажа, че се сбъдна едно от предсказанията на Мария от Ямбол. Посетих я в последните дни на август, дори не му обърнах много внимание... Но е факт, и се надявам и всичко останало да се сбъдне.

Общи условия

Активация на акаунт