Ясновидци/врачки - тема 25

• 210 454
  • 720
  •   1
Отговори
# 495
Хайде, няма ли вест от начковци? Че ми се сърбят ръчичките.
Ох  и на мен ми се иска да видя инфо за Вальо Начков ,бях при него и направих малък коментар,но не мога много да пиша защото ми е скоро и няма как толкова бързо да се случат нещата,но на двамата от тримата мъже които посочих доста добре успя да ги охарактеризира,а на третия не можах да му предоставя дата и месец на раждане и затова не се ангажира да говори за него.Както вече споменах по-горе почти му се припокриват нещата с Пепа Х.Димитър....а Начков е един от тези които е предсказал вярно нещата на melissa77    както и Пепа/това са Софийските "звезди")

# 496
И аз знам че въпросната Уляна е от Младост,но нямам координати.Назад в темите някой мисля беше побликувал телефон.

Аз, аз бях ходила. Нищо подобно, въобще не е груба. Но това, което говори е силно казано гледане.
Тя се свързва директно с Господ и разговаря с него.
Код:
Цитат на: мамарамб в ср, 11 юни 2014, 16:43
Зарекох се  да не ходя по такива места, но понеже чакам от три месеца час при Уляна, днес бях при нея. Пак съм объркана, но поне срещу колкото оставиш.

Ето бе, отчела съм се.

Бързоооооо -
0888 -Улияна

Последна редакция: чт, 09 окт 2014, 23:52 от мамарамб

# 497
Оххх,този Начков-и аз искам да отида при него,ама много е скъп,бе-30 лева...А и аз не искам толкова бъдещи прогнози,а да погледне настоящето,че съм в пълен мрак и се лутам.

# 498
  • София
Ох  и на мен ми се иска да видя инфо за Вальо Начков ,бях при него и направих малък коментар,но не мога много да пиша защото ми е скоро и няма как толкова бързо да се случат нещата,но на двамата от тримата мъже които посочих доста добре успя да ги охарактеризира,а на третия не можах да му предоставя дата и месец на раждане и затова не се ангажира да говори за него.
Само мен ли ме притеснява червеният текст??? И как ще предскаже примерно нова работа/бизнес ако нямаш дата на раждане на бъдещ шеф или нямаш такъв. А ако става въпрос за операция? Какво?

Мамарамболина, какво за тази Уляна. Явно не си Ок с нея? Или?

# 499
Аз също искам да се включа в темата за добра ясновидка от Пловдив..
 Моля Ви споделете ако има някоя която си заслужава да бъде посетена.

# 500
Казах ви, не е гледане. Нещо като психоанализ.  Един задушевен разговор, карма, съвети лично от Богородица. Съвети за благодарност към всичко, което ми се случва. Пита ме дали имам  деца. Ми не вижда ли.
В предишен живот сме били близначки с майка ми, затова сега ме командорила. Да не и се давам. Ми жената е на възраст, какво да я правя.
Принципно проблемите са ми други.

Последна редакция: чт, 09 окт 2014, 23:22 от мамарамб

# 501
Ох  и на мен ми се иска да видя инфо за Вальо Начков ,бях при него и направих малък коментар,но не мога много да пиша защото ми е скоро и няма как толкова бързо да се случат нещата,но на двамата от тримата мъже които посочих доста добре успя да ги охарактеризира,а на третия не можах да му предоставя дата и месец на раждане и затова не се ангажира да говори за него.
Само мен ли ме притеснява червеният текст??? И как ще предскаже примерно нова работа/бизнес ако нямаш дата на раждане на бъдещ шеф или нямаш такъв. А ако става въпрос за операция? Какво?

Simple Smile)) Спокойно,първите му думи като метна тестето бяха именно за работа и то без да го питам.....Simple Smile)))

# 502

Simple Smile)) Спокойно,първите му думи като метна тестето бяха именно за работа и то без да го питам.....Simple Smile)))
[/quot Много неща ми каза за работата....вика ми "не знам за какво точно си дошла,но ти се дава еди какво си в професионален план и тн.може да се каже че по принцип очаквам или поне се надявам за такова радвитие,но дали ще стане само времето ще покаже.....за сега мога да кажа че си купих надежда пък ще видим Wink

# 503
  • София
Казах ви, не е гледане. Нещо като психоанализ.  Един задушевен разговор, карма, съвети лично от Богородица. Съвети за благодарност към всичко, което ми се случва. Пита ме дали имам  деца. Ми не вижда ли.
В предишен живот сме били близначки с майка ми, затова сега ме командорила. Да не и се давам. Ми жената е на възраст, какво да я правя.
Принципно проблемите са ми други.
Благодаря!!!  bouquet

# 504
  • София
Nadejda Kirilova, благодаря Наде!  bouquet

# 505
  Здравейте Simple Smile
  Днес ходих при Валентин Начков. С много добри впечатления съм. Набеляза проблема ми още отначалото и то без моя помощ и жокери. За миналото не говори много, каза само две неща, които са ми известни само на мен. За настоящето каза повече неща (много точно), но на бъдещето обърна
най- много внимание. Говори много, тоест казва много неща, обяснява, влиза в същината на нещата. Не ми се наложи непрекъснато да го подпитвам , беше доста изчерпателен. Изключително точно описа хората които ме интересуват и отношенията ни. Най- добро впечатление ми направи с това, че ми посочи мои грешки (които осъзнавах до известна степен, но не им обръщах  внимание и мислех че са маловажни)  , които са в основата на проблемите при мен, тоест такива които просто ми затварят пътя така да се каже и ме ограничават като развитие. Съответно ми даде и съвет, каза ми какво да направя, за да ми се получат нещата и да съм ок занапред. С тези насоки ми беше наистина много полезен. За бъдещето ми даде срокове, които са около месец - така че ще пиша отново, за да споделя в действителност "познава" ли Simple Smile.
Прогнозата му съвпада с тази на Таня от Люлин 10, но подчертавам, че Валентин беше по- изчерпателен за много неща и по- точен.  За настоящето казаното от него съвпада и с мнението на Ангелина, но за крайния резултат прогнозите са почти противоположни. За казаното от Ина - просто не искам да говоря - тя е много далече от истината като цяло. Прогнозите съвпадат и с казаното от Таня от Монтана и колкото и да е странно казаното от него за крайния резултат съвпада с казаното от Ели Загорова.
Беше ми интересно това, че Валентин споделя мнението на Ванга - че съдбата на повечето хората е предопределена на около 20 % - 40%, само при някои, които са с по-тежки карми на 60% и всичко останало е въпрос на личен избор. Каза че ние сами си провокираме нещата, които ни се случват(добри или лоши), болестите до голяма степен, враговете и тн.
Сигурно вече Ви отегчих с толкова много писания, но се надявам да съм била полезна Simple Smile , а пък и наистина съм много впчатлена от Валентин Начков, затова изписах толкова много редове

# 506
Дадоха ми телефоните на Дора Пенева от Варна, за която попитах скоро, но все още никой не е споделил впечатления.

Номерата са:

0886 056 563

0894 53 22 70.
Сега се сещам,че моя приятелка ходеше при нея преди години.Днес ще питам познаваемост във времето и ще пиша.

# 507
Благодаря,Amelia  bouquet!

# 508
Дали някоя от вас може да ми даде координатите на жената, която гледа на две чаши кафе. Останах с впечатлението, че е много добра в предсказанията си. Съдейки от коментарите Ви живее в кв. Борово.

Знам, че жената не иска да й се публикуват координатите публично, за това Ви моля да ми ги пратите на лично. Утре имам път към София по работа и ако ми остане време ще се опитам да се свържа с нея.

Ако може да ми пишете и колко взема ще бъде чудесно.

Благодаря Ви предварително Simple Smile

# 509
Говорих с приятелката ми ,преди 4 год. е била при Дора Пенева ,3 важни неща са се случили абсолютно точно .Сега обаче незнам  как е след толкова год.

Общи условия

Активация на акаунт