Ясновидци/врачки - тема 25

• 210 418
  • 720
  •   1
Отговори
# 510

За нищо слънце  Wink

# 511
И аз знам че въпросната Уляна е от Младост,но нямам координати.Назад в темите някой мисля беше побликувал телефон.

Аз, аз бях ходила. Нищо подобно, въобще не е груба. Но това, което говори е силно казано гледане.
Тя се свързва директно с Господ и разговаря с него.
Код:
Цитат на: мамарамб в ср, 11 юни 2014, 16:43
Зарекох се  да не ходя по такива места, но понеже чакам от три месеца час при Уляна, днес бях при нея. Пак съм объркана, но поне срещу колкото оставиш.

Ето бе, отчела съм се.

Бързоооооо -
0888 -Улияна
Рамболинке, давай продължението след осмиците на лични моля!   bouquet

# 512
Говорих с приятелката ми ,преди 4 год. е била при Дора Пенева ,3 важни неща са се случили абсолютно точно .Сега обаче незнам  как е след толкова год.

Благодаря за споделеното.

Ще трябва да я видим тази Дора.

# 513
Искам да попитам тези, които са били при Валентин Начев и са доволни...Понеже знам, че гледа на карти, кафе и нумерологично- според вас на кое от трите е най-силен?

# 514
Хайде дами, размърдайте се и проявете инициативност - име и телефон на девойчето от Банско! Моляяяяяя!   bouquet

# 515
Искам да попитам тези, които са били при Валентин Начев и са доволни...Понеже знам, че гледа на карти, кафе и нумерологично- според вас на кое от трите е най-силен?

При мен най- много обърна внимание на картите, с числата само си помага в общ план, а с кафето дава инфо за някой по- значими предстоящи ситуации. Умело съчетава и трите неща, но лично по мое мнение най- важното , е че човека има дарба - не е тип научил съм значението на няколко фигурки в кафето, значението на отделните числа и различавам вале пика и асо купа. Лично при мен имаше не малко моменти , в които просто ме гледаше и ми говореше, без да поглежда към кафето, листа с числата. И в тези моменти - напипа така да се каже, много верни неща

# 516
 Здравейте Simple Smile

Искам да помоля, хората които са ходили при Виолета от Пловдив(Жената, която прави контакт с мъртвите) , да напишат има ли познаваемост, случвало ли се е да бърка, да не познае някои неща?
Аз ходих при нея преди година.Чувала съм от доста хора, че каквото каже се случва.Аз лично още не мога да си направя точна преценка. На мен ми каза нещо в глобален аспект като събитие, което не е никак хубаво и от тогава реално съм много притеснена.
Наистина много, ама много моля хората, които са били при нея да споделят впечатления!!!!!!!!!

# 517
Моля ако може да ми изпратите координатите на жената с двете чаши от борово.
Благодаря предварително.

# 518
Влезнах пак да ви почета - моля ви, не ме разбирайте погрешно за жената в Борово с двете чаши.

Казах ви, че това, което ми предрече с няква абсолютна точност се случи един единствен път, а съм ходила най - малко 10 пъти при нея.
Нито веднъж преди това, нито след това ми каза същите неща.
Беше в няква странна фаза тогава.
Хваща се много за букви, които можели да означават име на град, можело да са от презиме или фамилия, цифри, които можели да са от телефонен номер или от регистрационен номер на автомобил...зодии и още една камара подробности, които никога поне за мен не са били съществени.
Така, че лично аз не мога да твърдя, че тя има кой знае каква познаваемост.
Един единствен път се случи на 100% точност, така че моля ви, не влагайте големи очаквания...

Hug Hug

# 519
Здравейте Simple Smile

Искам да помоля, хората които са ходили при Виолета от Пловдив(Жената, която прави контакт с мъртвите) , да напишат има ли познаваемост, случвало ли се е да бърка, да не познае някои неща?
Аз ходих при нея преди година.Чувала съм от доста хора, че каквото каже се случва.Аз лично още не мога да си направя точна преценка. На мен ми каза нещо в глобален аспект като събитие, което не е никак хубаво и от тогава реално съм много притеснена.
Наистина много, ама много моля хората, които са били при нея да споделят впечатления!!!!!!!!!

А можеш ли да ми дадеш нейни контакти. Ако е същата, за която аз съм чувала познава всичко, т.е. мъртвите го познават. Аз обаче нямам нито име, нито телефон. Единственото, което знам е квартал, в който е приемала, та за това се чудех дали е същата. Ще съм благодарна, ако споделиш контакти.

# 520
Мелиса,за Снежа от Попово какво ще кажеш? Hug

# 521
Мелиса,за Снежа от Попово какво ще кажеш? Hug

Ами да ти кажа, че последния път бях при нея началото на април и ми ги беше наговорила такива, които не исках да чуя и изобщо не си направих труда да запомня какво ми каза.Но явно е познала, щом не ми е харесало тогава.
Там има още една - туркиня е, гледа на карти, сега се сещам и за нея, че и тя беше много точна и категорична и ме разрева тогава, като ми каза, че няма да съм с човека, за който питах тогава.
Явно и тя е познала...
Ох те са толкова много...че явно на периоди ще се сещам  ooooh!

# 522
Здравейте Simple Smile

А можеш ли да ми дадеш нейни контакти. Ако е същата, за която аз съм чувала познава всичко, т.е. мъртвите го познават. Аз обаче нямам нито име, нито телефон. Единственото, което знам е квартал, в който е приемала, та за това се чудех дали е същата. Ще съм благодарна, ако споделиш контакти.

Към  момента нямам телефонен номер, но ще се опитам да намеря и ще пиша

# 523
Относно жената от Банско,аз се свързах с нея,останах доволна,иска години и малко име и започва да говори,без да те пита или да чака въпроси.Описа невероятно сегашната ми ситуация,все едно ме е гледала отстрани,каза ми какви са ми колебанията относно бъдещи стъпки,които искам да предприема,отговори на всички мои въпроси после,много мила и позитивна,няма шикалкаване,увъртане,налучкване.

# 524
Относно жената от Банско,аз се свързах с нея,останах доволна,иска години и малко име и започва да говори,без да те пита или да чака въпроси.Описа невероятно сегашната ми ситуация,все едно ме е гледала отстрани,каза ми какви са ми колебанията относно бъдещи стъпки,които искам да предприема,отговори на всички мои въпроси после,много мила и позитивна,няма шикалкаване,увъртане,налучкване.
Браво Бъни! Благодаря ти за поста! Дори да не е мила и позитивна, ще го преглътна, по-важното е да си разбира от нещата! Само те моля да пишеш как се "свърза" с нея и какви парички й даде! Благодаря предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт