Ясновидци/врачки - тема 25

• 210 401
  • 720
  •   1
Отговори
# 525
Ето моите първи впечатления от Нели (Пловдив)

Жената си е нумероложка. Гледа на три имена, дата на раждане, град на раждане и час на раждане. Всичките и тълкувания са на база зодии, асценденти, китайски зодии и числата излезнали при смятането на датите и имената. Не гледа на карти! Картите влизат в употреба едва на края когато задаваш въпрос и цепиш тестето, за да се види какво показват картите. Всъщност това би могло да се тълкува като гледане на карти, но е далеч от това, което аз си представям - нареждане на карти и прочее.

Не говори за минало, настояще и бъдеще. Описа характер, личност и емоции - но това съм го чела и по хороскопите в голяма част. Говори за здраве, професия и любов.

За здравето казва къде са ти слабите места и на кое да се наблегне. Това също съм го чела по хороскопите за моята зодия. Казва обаче и допълнителни неща, като например на колко години каква болест ще те сполети, но нямам предвид, че казва диагноза. - Като изключим нещата, които са общи за зодиите, плюса от посещението е, че знам по години какво ще ме сполети. И това не е малко, нека да не умаловажавам тази информация, защото би могла да е ценна. А иначе болечките и оплакванията на слабите мест за зодията ми и сега си ги имам.

За професията казва към какво ти е заложено да се ориентираш. Съветва за период в който да се предприемат дадени промени или не. Казва кои години са силни и кои слаби и колко са. - Тук няма много какво да коментирам. Просто аз трябва да се наглася според периодите - било то хубави или лоши. Каза за работа с повече пари от 2015, но в сферата, която работя веднъж годишно гледат да правят някакво увеличение. Зададох въпрос какво ми се показва като град за работа - груг град или дори държава. Отговора беше, че зависи от мен.

За любовта казва за възможности по години. За брак и бременност след определена дата. - При мен лично каза за една възможност за връзка на 26, за която аз даже не съм разбрала и съм пропуснала. После на 30 и последно след 2016. Тук ще си позволя малко повече да коментирам. Интересното е обаче, че не се споменава за тези възможности дали ще са успешни и дали ще се възползваш. Те просто се спускат и ако ги уцелиш - уцелиш, ако ли не чакаш следващата. Възможността на 30 не успях да я изпусна, но тя всъщност не беше на 30, а на 29, ако трябва да сме точни (което е малко разминаване с казаното) и приключи не много отдавна. Понеже съм ходила и друг път при нея, тя ме попита дали предния път не ми е казала за раздяла - аз уви не помня. Но ако ми е казала за раздяла, как тогава не е видяла първата раздяла или по-скоро пропускане на възможност. Идва на ред третата възможност и очевидно последна за мен. Тя ще е след 2016 г. Е да де ама и 2100 г. е след 2016. Какво сега, да чакам да стана на преклонна възраст ли. Това, което ми противоречеше на мен, без да казвам, че няма или не може да стане е следното: каза, че ако искам мога да се събера с втората си възможност, но всичко в общи линии зависи от мен, и ако го направя в рамките на 3 години трябва да родя и отгледам дете. Това обаче противоречи на казаното по-горе, че бременност се очертава след 2016 г.

Преди да преминем на картите си поговорихме за житейска ситуация, която ме тормози и искам да разбера по кой път да поема. Тук тя се прояви като психолог и даде няколко съвета - как правили хората, как трябвало да направят и прочее. Такива съвети и аз давам на приятелите си. В интерес на истината аз сама оценям нещата и знам кое е правилно и кое грешно, но ми се искаше картите или числата да ми показат на къде да тръгна.

Идва ред на карттите. Както казах просто се задава въпрос и се цепи тестето. Предния път до колкото си спомням сама си задавах въпроса на ум и цепих тестето. А сега, понеже обсъждахме житейски случки, тя формулира въпроса и аз само цепих. За нещастие обаче, за което Нели няма никаква вина, аз направих всичко механично - нито милсих за въпроса, нито за отговора докато цепих тестето, освен на последния въпрос който ме интересуваше. Не знам дали това може да повлияе на резултата на картите, но времето ще покаже. Въпросите бяха от различни "области".  На единият от въпросите изтеглих карта, която казваше "не". Интересното тук е, че по напред в разговора ни тя каза, че нещата зависят от мен и може да стане, но с условности, а сега каза "не", после допълни, че ако искам да стане и ако стане ще е не по-рано от 2 години.

В общи линии, ако трябва да обобщя - няма никака доза гадаене, а неща които са ти заложени с името и датата на раждане и които не би трябвало да се променят с времето.

Аз лично се надявах да разбера по кой път ми е отредено да поема, а не дали зависи от мен. Но едно е ясно, сега съм по-спокойна след посещението си при нея, което беше моя основна цел.

За да сравня казаното от нея с това, което Искра и Сирма ми казаха трябва да напиша още някой ред Simple Smile Искра и сирм ми дават срок от 1-1.5 месеца и до 4 месеца, а Нели не по-рано от 2 години и то ако аз взема такова решение. Искра каза за период около 1.5 - 2 години за последващо събитие, което се припокрива с 2-те години на Нели. Остава да чакам и да вися коя е познала.

Коментара стана малко дълъг, но се надявам да Ви е полезен мили дами. Като имам повеч еинформация за случили се (или не) събития пак ще пиша. След малко ще напиша отделен коментар с въпроси и една кратко мнение, но не искам да смесвам двете неща.

# 526
Аз след доста обикаляне при този и онзи реших да пробвам някой нов и се спрях на Валентин като че ли. Искам да питам дали гледа за други хора, снимки иска ли, или само дати? 30лв ли взима за всичко?

По принцип много искам да се запиша при Пепа, но като прочетох,че се чака до декември  #Crazy иначе тя е единствената, която позна за отношенията ми с хората, за които питах, а сега точно това ми трябва..

# 527
Един принципен въпрос към тези, които са се допитвали до някого,  за когото се предполага, че  разговаря с мъртвите.

Очаква ли се да посочите конкретен починал човек ,на  когото медиумът да предава въпросите или не?
Ако не посочите такъв, става ли ясно с кого всъщност е осъществен контакт?

А, ако посочите конкретен човек, необходимо ли е той да ви е познавал в определена степен приживе?

Аз , например, към момента, нямам особено близки починали хора, чиито духове да дават отговори, а тези които са починали пък , определено не са знаели  нищо за мен приживе( ако това е критерий).

Предполагам, не само за мен, би било полезно тези, които имат опит да споделят.

# 528
Един принципен въпрос към тези, които са се допитвали до някого,  за когото се предполага, че  разговаря с мъртвите.

Очаква ли се да посочите конкретен починал човек ,на  когото медиумът да предава въпросите или не?

А, ако посочите конкретен човек, необходимо ли е той да ви е познавал в определена степен приживе?

Аз , например, към момента, нямам особено близки починали хора, чиито духове да дават отговори, а тези които са починали пък , определено не са знаели  нищо за мен приживе( ако това е критерий).

За тази жена от Пловдив, на която искам да намеря координатите мога да кажа следното:
Посочваш човек, който не е починал скоро (колко е това скоро не знам). предполагам трябва да е минала поне година. Въпросите предварително са написани на лист, като те могат да бъдат конкретни или не чак толкова конкретни. Преди сеанса се дава чаша с вода, която се държи с две ръце и се мисли за починалия. После жената започва да казва думите, които ппочиналия изрича. Може да спомене хора с кратки имена, които само починалия е използвал и по този начин да разберете, че наистина е призован правилния човек. До нея седи втора жена, която записва казаното и после се дава на Вас.

# 529

За тази жена от Пловдив, на която искам да намеря координатите мога да кажа следното:
Посочваш човек, който не е починал скоро (колко е това скоро не знам). предполагам трябва да е минала поне година. Въпросите предварително са написани на лист, като те могат да бъдат конкретни или не чак толкова конкретни. Преди сеанса се дава чаша с вода, която се държи с две ръце и се мисли за починалия. После жената започва да казва думите, които ппочиналия изрича. Може да спомене хора с кратки имена, които само починалия е използвал и по този начин да разберете, че наистина е призован правилния човек. До нея седи втора жена, която записва казаното и после се дава на Вас.

Благодаря за информацията.
Има ли значение доколко те е познавал починалият приживе и дали ти е роднина?

# 530
За съжаление нямам такава информация и не мога да кажа Sad

# 531
За тези който се интересуват от контактьорите,Таня от с.Ребърково е спяла да контактува с починали до април месец/въпреки че мен ме прие,може би защото бях от другия край на страната/.Говори по снимка и да са минали поне 40 дена от смъртта.Малко със смесени чувства съм от нея тъй като хвана някой неща,който няма от къде да ги знае,но като питаш как са ти викали на галено или име на майка или баща ми вика "искаш да ме пробваш"и почва да налучква и въпреки това не успя да ми каже.След Април месец отново ще я посетя.

Милка от с.Карайсен ПЪЛНА СКРЪБ едвам не и вдигнах скандал на тая жена, изобщо не е никакъв контактьор. Питаш нещо,тя "не ми се говори за това" питаш друго пак същият отговор.Накрая станах и си тръгнах много ядосана.

И на двете съм задавала едни и същи въпроси и за гледане не съм питала, незнам дали са добри.

# 532
Аз бих желала да питам по-опитните относно Пловдивските "звезди". Започвам да ги изреждам по име ...

Ани - интересното е, че за тази жена не съм прочела много положителни мнения в темите, но въпреки всичко тя е фафорис във форума с цели 90 гласа (за всички теми).

Вергиния - на какво гледа?

Джемиле - няма много гласове за нея, но и коментари не видях освен един - беше позитивен и изчерпателен. Намира се в тема 15 на 47-ма страница от LUCKY_STAR. Малко ме е страх да ходя до Изгрев сама, така че за в бъдеще ако се появят съфорумки, които желаят да я посетят може да се разберем да ходим заедно.

Ивелина Христова - не намирам много коментари от близко бъдеще.

Теменужка - тук също не намирам много коментари от близко бъдеще.

Много ще съм благодарна, ако някой сподели мнение от скорошни посещения. Интересува ме също така и на какво гледат.

Сега споделям и едно мнение от миналото ... Видях, че в някои по-стари теми е коментирана Гюла от с. Трилисник. Изобщо не ходете там да си губите времето и парите. Преди доста години ходих там с колега и на двамата ни каза едно и също. Вероятно не Ви давам нова информация, но ако някой от новите (като мен) срещне това име из форума да знае за какво иде реч.

Продължавам да издирвам номерата на Фатме от с. Тънково и жената от Пловдив, която говори с починали.

# 533
момичета може ли телефона на момичето от Банско моля ви

# 534
Аз пък да споделя - станах като Худини.

# 535
Аз бих желала да питам по-опитните относно Пловдивските "звезди". Започвам да ги изреждам по име ...

Ани - интересното е, че за тази жена не съм прочела много положителни мнения в темите, но въпреки всичко тя е фафорис във форума с цели 90 гласа (за всички теми).

Вергиния - на какво гледа?

Джемиле - няма много гласове за нея, но и коментари не видях освен един - беше позитивен и изчерпателен. Намира се в тема 15 на 47-ма страница от LUCKY_STAR. Малко ме е страх да ходя до Изгрев сама, така че за в бъдеще ако се появят съфорумки, които желаят да я посетят може да се разберем да ходим заедно.

Ивелина Христова - не намирам много коментари от близко бъдеще.

Теменужка - тук също не намирам много коментари от близко бъдеще.

Много ще съм благодарна, ако някой сподели мнение от скорошни посещения. Интересува ме също така и на какво гледат.

Сега споделям и едно мнение от миналото ... Видях, че в някои по-стари теми е коментирана Гюла от с. Трилисник. Изобщо не ходете там да си губите времето и парите. Преди доста години ходих там с колега и на двамата ни каза едно и също. Вероятно не Ви давам нова информация, но ако някой от новите (като мен) срещне това име из форума да знае за какво иде реч.

Продължавам да издирвам номерата на Фатме от с. Тънково и жената от Пловдив, която говори с починали.
При тази Джемиле въобще не те съветвам да ходиш,освен ако нямаш излишни 100-200лв да правиш някакви щуротии уж да ти се отключат нещата(моя приятелка е ходила няколко пъти,всеки път се изръсва уж оная не взимала за нея)не гледала в бъдещето,тук там уцелва някое име....

# 536
Относно жената от Банско,аз се свързах с нея,останах доволна,иска години и малко име и започва да говори,без да те пита или да чака въпроси.Описа невероятно сегашната ми ситуация,все едно ме е гледала отстрани,каза ми какви са ми колебанията относно бъдещи стъпки,които искам да предприема,отговори на всички мои въпроси после,много мила и позитивна,няма шикалкаване,увъртане,налучкване.

Би ли казала каква е таксата и  лично ли се срещнахте или по телефон комуникирахте. Благодаря предварително.

# 537
Аз след доста обикаляне при този и онзи реших да пробвам някой нов и се спрях на Валентин като че ли. Искам да питам дали гледа за други хора, снимки иска ли, или само дати? 30лв ли взима за всичко?

По принцип много искам да се запиша при Пепа, но като прочетох,че се чака до декември  #Crazy иначе тя е единствената, която позна за отношенията ми с хората, за които питах, а сега точно това ми трябва..
Пробвай го Валъо,той ми е от фаворитите след Пепа,която преди много години ме застреля като ми каза че ще се разведа с мъжа на живота ми,че ще се разочаровам от него и ще имам някакъ друг.   ...  е другия още го няма(този истинският уж)но разочарованието е факт и нещата си вървят на към раздяла,колкото и да ревах след думите и и да я заклеймявах като шарлатанка... интересното е че години по-късно  когато я издирих,защото аз естествено и бях изхвърлила телефона тя отново ми предсказа същото продължение на прогнозата.От една година я посещавам отново,ходила съм пет пъти при нея,,нещата естесвено си остават същите като винаги знае за какво точно идвам без да и казвам,а аз си ходех за различни неща  и по между дрругото ми добавя и други неща,но най-съществените си стоят ,затова си   пасувам.Леко по-леко далеч от нейните сроково а понякога и малко разбъркана хронология все пак нещата се случват.Да се върна на Валентин-доближават му се нещата с нейните,а все пак аз лично не смятам че тя е шарлатанка,самата тя като я питах може ли да дойда пак,тя ми вика "недей да си харчиш парите,нека станат някои неща и тогава"...та не се напъва да ти вземе парите,хората си запазват месец-два напред.При Валъо няма  чак такъв наплив,обаждаш се и още на другият ден си приет в офиса му в центъра на София,издава и касова бележка Simple Smile Не ми е искал снимка,иска само дата и месец на друг човек за който питаш.

# 538

Надежда, много благодаря за целия коментар! И аз все към Пепа и една друга жена си клоня,но не ми се чака толкова..

Някой иска ли да ходим при Валентин заедно?

# 539
Здравейте!Искам да ви споделя и моят опит ходила съм по някоклко гледачки и знам за други от прятели.
Сабахат-Кичук Париж- Много нагла жена не познава!Пълна шарлатанка не ходете до нея.Уж лее и куршуми ,но и това не и се получава-колкото и оставиш
Руса жена до параклисчето в Смирненски,не се сещам за името-Пита за име и рождена дата.Единственото ,което познава е някои харектеристики свързани със зодията.Постоянно казва ,че мъжът и е дева по това ще я познаете  Laughing-10 лв
Баба Руска-Асеновград-Долно Воден-Много добра бабичка,но и тя нищо не познава подпитва те и си ги нагажда-колкото и оставиш-гледа на кафе
Гледачката от Трилистник-Ромка,познава но не ти казва много неща!Не ти отговаря точно на въпросите!Пита те за име и рождена дата.Познава ,но чак когато ти се е случило ще се сетиш,защото по много заобиколен начин ти го е казала.Дрска си на листче-15 лв
Рени-Руса жена около 60 годишна -Гледа на стотинка-Държиш я преди да влезнеш...Не познава ,на всичко,казва както ти пожелаеш така ще стане или от теб зависи... ooooh! -колкото парички искаш и оставяш
Вергиния Мацева-Ходила съм при нея преди 4-5 години-Позна ми много точно миналото и бъдещето с точност-че ще уча маркетинг,че първо ще уча извън Пловдив после ще се върна,че с това момче ,което бях тогава нещата няма да се получат,че няма да имам много връзки,а ще имам само 2-3 сериозни докато се оженя...За омъжването не знам още не съм на 27 ,защото тя тогава ми предсказа.И още много неща ,но до точност и на още приятелки им позна.Че ще се очистя от лошите приятелства и ще остана с много малко на брой,но това било за хубаво в последствие се оказа така.-Взе ми 25 лева-Намираше се до кукленият театър.Позна ми и здравословните проблеми.Пита ме за дата и име.Гледа ми и на карти.Малко ме изплаши тогава ,но все пак бях на 18.Обръщаха й се очите,имаше пронизващ поглед!
Искам да ви попитам някой ходил ли е скоро при нея?Защото ме притеснява,колко пари взима.

Последна редакция: сб, 11 окт 2014, 12:51 от sis177

Общи условия

Активация на акаунт