Ясновидци/врачки - тема 25

• 210 418
  • 720
  •   1
Отговори
# 540

Вергиния Мацева-Ходила съм при нея преди 4-5 години-Позна ми много точно миналото и бъдещето с точност-че ще уча маркетинг,че първо ще уча извън Пловдив после ще се върна,че с това момче ,което бях тогава нещата няма да се получат,че няма да имам много връзки,а ще имам само 2-3 сериозни докато се оженя...За омъжването не знам още не съм на 27 ,защото тя тогава ми предсказа.И още много неща ,но до точност и на още приятелки им позна.Че ще се очистя от лошите приятелства и ще остана с много малко на брой,но това било за хубаво в последствие се оказа така.-Взе ми 25 лева-Намираше се до кукленият театър.Позна ми и здравословните проблеми.Пита ме за дата и име.Гледа ми и на карти.Малко ме изплаши тогава ,но все пак бях на 18.Обръщаха й се очите,имаше пронизващ поглед!
Искам да ви попитам някой ходил ли е скоро при нея?Защото ме притеснява,колко пари взима.

Аз съм ходила при една Вергиния от Пловдив точно преди две години.
При тази Вергиния |  0898 303 143 |  Пловдив, София
Приемаше в апартамента си, но къде е точно не мога да сега да се сетя.
В една кооперация беше, по скоро къща на 3-4 етажа.
Имаше запалени свещи, гледа на карти, бля бля.
Тогава ми каза неща, които съвсем  не исках да чуя и разбира се я сложих в графата - шарлатанки.
Две години по късно мога да заявя, че всичко, което ми каза тогава се случи точно така.
Настръхвам дори сега, когато се сетя че тя дори ми описа човека, с който ще съм занапред как изглежда.
И че любовта към човека, за който питах тогава ще ми се струва детска и глупава.
Това й бяха думите и това ме беше обидило много тогава.Но...Факт,права беше във всичко.
Яд ме е, че останалите неща, за които тогава ми беше казала изобщо не си направих труда да ги запомня.
На вратата й пишеше ПСИХОЛОГ, което още тогава ме накара да бъда много резервирана към всичко, което ще чуя.Усещането ми беше, че хич не я харесах.
Бях с една приятелка тогава, която пък беше много доволна от нея и аз много се дразнех, защото ми се искаше хич да не е права за нещата, които ми каза.
Но...животът си знае работата  Hug
Таксата й беше или 30 или 40 лева, но със сигурност не по малко от 30.
Честно да ви кажа, ако имам път към Пловдив - бих отишла да я видя пак, ей така от любопитство и този път бих запомнила всичко, което ще ми каже...
Дано е същата  Hug

# 541
  • гр.Пловдив
Ей сега се връщам от Вергиния,приема със записване,30 лв такса,в Дом Левски й е офиса в Пловдив,на вратата й пише психолог....
Гледа на карти Таро,абсолютно други очаквания имах-нищо конкретно не можа да ми каже по финансовите ми проблеми,нищо не назова с точност,ама грам.Не съм доволна,само ми казваше-задавай въпроси и да цепя картите и каквато карта се покаже дали било благоприятно или не...

А бе с 2 думи НИЩООООООООООООООООО #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

НИТО МИНАЛО<НИТО БЪДЕЩЕ<НИТО НАСТОЯЩЕ-за мен е кръгла нула

# 542
Отговор на предпоследният коментар-Здравей същата е !С червеникава коса беше ,но и аз помня че беше психолог...И мен ми каза някои лоши неща,тогава но и вярвах ,но уви сбъднаха се....На центъра се намира до кукленият театър наистина приемаше в някакъв апартамент

# 543
  • гр.Пловдив
Отговор на предпоследният коментар-Здравей същата е !С червеникава коса беше ,но и аз помня че беше психолог...И мен ми каза някои лоши неща,тогава но и вярвах ,но уви сбъднаха се....На центъра се намира до кукленият театър наистина приемаше в някакъв апартамент

В Дом Левски е сега,не до кукления театър,с рижава коса е,приятна жена,но на мен явно не можа да ми види нещата Mr. GreenЯд ме е ,че за 15 мин ми взе 30лв,ама халал да са й........... ooooh!
Моите представи за гледане явно са други...Аз искам като отида и да пия кафе или карти ли да ми хвърлят,но да започва да приказва ,а не да ме пита от вратата "За какво ще гледаме"??!!!
Егати и тъпотията ooooh!

# 544
Ей сега се връщам от Вергиния,приема със записване,30 лв такса,в Дом Левски й е офиса в Пловдив,на вратата й пише психолог....
Гледа на карти Таро,абсолютно други очаквания имах-нищо конкретно не можа да ми каже по финансовите ми проблеми,нищо не назова с точност,ама грам.Не съм доволна,само ми казваше-задавай въпроси и да цепя картите и каквато карта се покаже дали било благоприятно или не...

А бе с 2 думи НИЩООООООООООООООООО #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

НИТО МИНАЛО<НИТО БЪДЕЩЕ<НИТО НАСТОЯЩЕ-за мен е кръгла нула
Ох, познато,познато и аз се чувствах точно така като излезнах от нея тогава...
Ако обаче ти е казала някакви конкретни неща за в бъдеще, по - добре се вслушай.

Казвах си че това са ми едни от най-лошо похарчените пари.И при мен беше толкова- 15 минути.
 Money

# 545
За тази Пепа ли се чака толкова много? Sad Уфф

Пепа | 0887 775 073 |  София,Хаджи Димитър
Може ли по някакъв друг начин да се свържем с нея?

Валентин Начков само с телефонче ли разполагаме? Не можах да открия никаква информация за него в нета.

# 546

Валентин Начков само с телефонче ли разполагаме? Не можах да открия никаква информация за него в нета.
Да точно за тази Пепа става въпрос,ако ви е спешно я помолете да ви вмъкне някъде,ноооо да си знаете,не ще ви е необходимо достатъчно търпение-много се чака,може час а може и пет Simple Smile За Валентин кой каквото можа написа...вижте назад в страниците сме го коментирали.Телефона му го има горе в класацията.

# 547

Да точно за тази Пепа става въпрос,ако ви е спешно я помолете да ви вмъкне някъде,ноооо да си знаете,не ще ви е необходимо достатъчно търпение-много се чака,може час а може и пет Simple Smile За Валентин кой каквото можа написа...вижте назад в страниците сме го коментирали.Телефона му го има горе в класацията.

Здравейте,

Най- накрая успях да намеря координати на Виолета от Пловдив. Телефона е 032 22 11 913. Приема на бул. "Никола Вапцаров" - кв. Кичук Париж. Който ходи с автобус : от централна гара в Пловдив се отива на спирката на градски транспорт, която се намира срещу гарата. Автобусите, които ходят до адреса са  -  24; 116; 16; 17; 7. Слиза се на спирка "Канела" - срещу спирката по диагонал е блока : блок №78, ет.8. По мои спомени отстрани на блока има детска градина.

По мой съвет : много добре помислете, преди да отидете, кой починал човек ще извикате. Според мен има значение.

Успех на тези, които решат да отидат при нея и моля, да споделите след това впечатленията си Simple Smile

# 548
  • Пловдив
Здравейте !
Сега се сетих и аз бях при нея  Sad
Преди да влезеш ти дават чаша с вода и като влезеш при нея има човек който пише т.е.жена.
Ами на мен по онова време ми бяха откраднали колата и бях в шок  Confused Confused
Помня ,че каза че поне 5 години трябва да е минало от смъртта на човека .
Аз извиках моята баба .
Да ви кажа ,че наистина с думите и изразите на баба ми говореше .
Тя изпада в някакъв транс май и говори а жената записва .
Трябва предварително да си запишете въпросите .
Бях твърде млада и смътно си спомням .
На високо беше в блока и точно както я описа Амелия на туй място .
Сега се зачудих дали пак да не я посетя .

# 549
  • гр.Пловдив
Цитат

Бррр,звучи направо зловещо, ShockedИзвинете,не ви ли беше страх? ooooh!
Питам от чисто любопитство Peace

# 550
  • Пловдив
Цитат

Бррр,звучи направо зловещо, ShockedИзвинете,не ви ли беше страх? ooooh!
Питам от чисто любопитство Peace
Ами май не .
Значи ти задаваш въпрос и тя ти отговаря ,но до колкото си спомням е  със  затворени очи .

# 551
  • София
teddynm, а от какво се предполага, че трябва да ни е страх? Rolling Eyes

# 552
Ами и за мен е страшничко.
Някой срещу мен да седи  със затворени  и да говори с мъртви ?Не само е страшно, но и зловещо.

И аз посетих Вергиния Мацева!Ако се случат нещата,   така както тя ми ги каза  , ще пиша- има време!! Но за 15-20 минути, 30 лв. ми се виждат много!Иначе е позитивен и спокоен човек! А не като някой да се сопкат!Но то никой не ми е виновен, аз сама си ги търся!

# 553
  • София
Хора, от какво ви е страх? Не се заяждам, питам! Peace Peace Peace
едит: На мен ще ми е страшно интересно, ако наистина мога да се "свържа" с някой мой починал човек. Не толкова за да ми каже нещо за мое бъдеще, а за него в сегашно състояние. Peace

Последна редакция: сб, 11 окт 2014, 21:49 от MayyaI

# 554
Хора, от какво ви е страх? Не се заяждам, питам! Peace Peace Peace
едит: На мен ще ми е страшно интересно, ако наистина мога да се "свържа" с някой мой починал човек. Не толкова за да ми каже нещо за мое бъдеще, а за него в сегашно състояние. Peace
В окултната литература се говори за т.нар "прилепване", след подобни сеанси,  на повикани духове и всякакви entities-далеч не винаги добронамерени.Една позната имаше такава беля.Не е особено  весело.
Чудя се, обаче, доколко пък ще е вярна получената информация, защо починалите ще знаят бъдешето ни, особено пък ако не са знаели много за нас и преди ..изобщо-много мъгливо е това.

Общи условия

Активация на акаунт