Ясновидци/врачки - тема 25

• 210 203
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте на всички във форума.
Имам един въпрос: някой има ли впечатления от Мими Начева от Люлин, не видях да е спомената в списъка по-горе.
Предварително благодаря на всички отзовали се.

# 691
Преди около година посетих една нумероложка Елена Андреева, която ми бяха препоръчали. Жената приема в дома си в жк Гевгелийски. След консултацията си с нея споделих първоначалните си отзиви тук. След това във времето съм я споменавала в различни обобщителни мои постове.

Въпросната пише на листове месец по месец какво ще се случи на човек за една година занапред. През първите месеци след посещението ми имаше определено неща, които се случиха, както ги беше описала. Тези събития обаче не бяха от първоначално значение за мен.

За месец септември тази година ми беше написала, че ще се случи нещо, което е грандиозно и ще преобърне живота ми в изключително положителна насока. А през октомври ми предвеща щастлив и хармоничен живот- с вече разрешени доста проблеми и постигната стабилност в немалко житейски аспекти.

Абсолютно, ама абсолютно нищо от това не се случи!!! Нито се сбъднаха положителните промени за септември, нито през октомври имах хармония- напротив- нервите и проблемите не спират.

И за предните месеци преди септември имаше кардинални разминавания от написаното от нея и това, което се случва в действителност, но с НЕпознаването си за септември и октомври, буквално ''изби рибата''.

# 692
Някой скоро да е ходил при Румен от Вълчидол и да може да сподели впечатления ?

# 693
Моля да споделите някакви мнения за Михаела от Монтана?

# 694
Тези  телефони на  ясновидец са  само да запиша  час  при  тях  кога дами  гледат. Или мога да задава  въпроси .

# 695
  • Sofia
Момичета, някоя от вас посети ли контактьорката Виолета от Пловдив? Интересува ме главно колко пари взима, но преди всичко има ли познаваемост / сбъдваемост.

Също Ангелина от Люлин 2 - цена за гледане и какви ритуали предлага?

По повод поста на Алфорон за нумероложката от ж.к.Гевгелийски: Живея на един хвърлей от квартала, но не съм чула за подобна жена. Доколкото разбрах, познаваемост има само за кратки срокове от по месец-два и после.... Но все пак е нещо,нали се хващаме за сламка. Колко иска за писанията си на лист за година напред и дали си заслужава да я финансирам?

Цеца удари дъното с непознаваемост при мен.

# 696
Момичета, някоя от вас посети ли контактьорката Виолета от Пловдив? Интересува ме главно колко пари взима, но преди всичко има ли познаваемост / сбъдваемост.

Също Ангелина от Люлин 2 - цена за гледане и какви ритуали предлага?

По повод поста на Алфорон за нумероложката от ж.к.Гевгелийски: Живея на един хвърлей от квартала, но не съм чула за подобна жена. Доколкото разбрах, познаваемост има само за кратки срокове от по месец-два и после.... Но все пак е нещо,нали се хващаме за сламка. Колко иска за писанията си на лист за година напред и дали си заслужава да я финансирам?

Цеца удари дъното с непознаваемост при мен.

Виолета няма определена такса - взима колкото оставиш. За познаваемост не мога да съм много конкретна, при мен имаше неща, които трябваше да се случат началото на 2014, но не се случиха - тоест или няма да се случат въобще, или просто срока който ми се даде не е верен. Много хора, казват, че има голяма познаваемост и са доволни. Така, че въпрос може би на лична преценка.
Ангелина също взима колкото и оставиш. Гледа на карти, пита за рождена дата. Принципно бих казала, че има дарба, но явно при някои се проявява, при други  - не. Отделя малко време за гледане - около 15 мин. Ходи се рано сутринта е се чака. Около 8 - 8,30 е най- добре да отидеш, за да не чакаш много. Прави ритуали за здраве и за чистене на магии.

Ако решиш да отидеш при някоя от тях, ще се радвам да споделиш Simple Smile
Успех! Simple Smile

# 697
Ходили ли сте и чували ли сте нещо за Динко от Тервел?

# 698
Ходили ли сте и чували ли сте нещо за Динко от Тервел?

Съфорумката, която ми писа на "лични" за телефона на Виолета от Пловдив- не мога да ти отговоря, защото кутията ти е пълна. Моля те изчисти я!!! Simple Smile

# 699
Ами не съм ходила, разговарях с нея по телефона ми обясни, че трябва да са минали минимум една година от смъртта, а аз нямам толкова.Попитах някакъв компромис дали не може да направи каза "Абсурт"
Ще чакам не съм се отказала....

# 700
http://vbox7.com/play:daa873e122

Ти да видиш. Къде да хукнем сега за тези кристали?

# 701
  • Под Слънцето

тук : http://heavenly-lotus.com/

# 702
  • Под Слънцето
Писах. Питах имат ли представителство тук, или как може да се купи от тях, цената на всяко  каква е, и разни други неща, които ми хрумнаха. Чакаме.

Само дето ми мяза на оназ истерия с гумените гривни от преди няколко години....

===
Всъщност цените ги открих в сайта им.. Ми.. Эх  ***  твою мать! буду в шахматы играть!.. Мда. Като сметнеш тез няколко К рубли у левове..

Последна редакция: нд, 26 окт 2014, 20:54 от TopsyG

# 703
За Мими Начева вече ти отговорих в предишната 24 тема. Пиши после ако отидеш.

# 704

Мамарамб какви са тия кристали...я дай малко разяснение,че руския ми е слаб...Иначе ако разбера за какво става дума, може и да се навия да поръчам от интернет...Както казва една моя позната: С кредитна карта и интернет...правя чудеса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт