Лидл - тема 46

• 70 322
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
  • София
В Лидъл има ли препарат за измиване на под тяхна марка? Виждала съм някакъв универсален.
Имат някакъв мулти-пърпъс. Миналата седмица го взех, не съм пробвала как мие все още.
Ще го потърся да го разгледам и ще чакам да споделиш отзиви.

аз съм взимала универсалния http://www.otzivi.bg/storage1/images/catalog/item5549/pic5505/E.jpg , приятен, но  аз предпочитам ДМ-ския оцетен.

# 151
  • Варна
Грабнах 2 панталона от шалварките, черен и шарен от тъмните. Много са леки и удобни.

И аз ги харесах и бая им се чудя. 13 лв не е ли много, по другите магазини как вървят?  newsm78

# 152
И аз им се чудя, много симпатични ми се видяха, но в момента не мога да ги пробвам, че пупата ми е още голяма. Обаче за след някоя и друга седмица ще са ми идеални.

# 153
И аз ги гледах вчера тези шалварки,много ми харесаха,но не си взех,че и мойта пупа много голяма сега и не мога да преценя.Най-големите май бяха 40-ти номер и ми се струва ,че ластика ще ме стиска.Ще им се почудя още малко. Simple Smile

# 154
Имате ли мнение за чопърите и мини чопърите, които пускат и можете ли да ми кажете каква е мощноста им?

# 155
Angel_Dust, не мога да отворя линка. Имам ДМ наблизо, за кой точно техен препарат споменаваш? Може и на лични да ми отговориш, защото не е по темата.

ПП Успях да ги видя  Peace

# 156
Здравейте! Някоя от вас има ли впечатления от ютията, която пускат в четвъртък?

# 157
И аз ги гледах вчера тези шалварки,много ми харесаха,но не си взех,че и мойта пупа много голяма сега и не мога да преценя.Най-големите май бяха 40-ти номер и ми се струва ,че ластика ще ме стиска.Ще им се почудя още малко. Simple Smile

Arilche Ние май ходим в един и същи Лидл/на Опълченска/. Ще си ги гледаме шалварите и двете след като родим Simple Smile

# 158
Тези шалвари докога ще са намалени?

# 159

Докато ги има налични в магазина Laughing

# 160
  • Варна

Докато ги има налични в магазина Laughing

Не бих казала, че са намалени - нов асортимент са.  Rolling Eyes

# 161
Гледах реклама и помислих, че ги пускат за седмица в рамките на някаква промоция, явно не съм разбрала. Щом е така ще мина до края на седмицата да ги видя.

# 162
  • Пловдив
Здравейте! Някоя от вас има ли впечатления от ютията, която пускат в четвъртък?

и аз се присъединявам към питането

# 163
  • София
Angel_Dust, не мога да отворя линка. Имам ДМ наблизо, за кой точно техен препарат споменаваш? Може и на лични да ми отговориш, защото не е по темата.

ПП Успях да ги видя  Peace

Линкът е към Лидлските препарати универсалните.
ДМ препарат с оцет е този http://media0.yopi.de/product_images/46/46359/list_large/denk-mi … mit-apfelduft.png

# 164
  • София
Някой опитвал ли е артишока в консерва? Иска ми се да взема, но не знам дали е хубав.

Общи условия

Активация на акаунт