Лидл - тема 46

• 70 326
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Понеже на предните страници имаше питанки за туристическите обувки- вчера си взех от дамските, високите. Приятелка има такива и ги е купувала преди 3 години май, а тя е планинар човек и е много доволна. Не пропускали. Не ми харесват особено цветовете, но все пак са за планина. Искахме да вземем и за мъжа ми, но мъжките цветове бяха направо ...ужасни за нашия вкус и мъжът ми директно се отказа.
Според мен са една идея уголомене. Аз обувки нося 38, но маратонки и ботуши- 39. Сега си взех 39 и са ми свободни, без да са ми много широки с дебел чорап. 38 ми бяха полепнали, с дебел чорап щяха да ми стягат.

# 301
Дайте още мнения за тенджерите, моля! От предния път ги гледам, нямах възможност тогава, но този път искам да си ги купя. Как са като качество, загарят ли много, тежки ли са, как е дъното ? От много време си търся хубави тенджери, обаче не ми се дават по 40 лв. за бройка.... Тези добър вариант ли са ?
Извинявам се за спама ,но в АИКО продават подобни за 70лв.  Peace (Имам ги и са перфектни)
Да, но във Варна няма Айко .... Иначе изглеждат по-добре от тези на Лидл

Имат онлайн магазин
Peace

# 302
Другата седмица видях, че ще има едни много симпатични детски етажерки с кутии. Някакви отзиви за тях ако ги е имало преди? Кутиите с колелца също са много симпатични - от тях със сигурност ще взема поне 2.

# 303
  • Варна
На тези етажерки и аз им хвърлих око, доста практични изглеждат.

# 304
  • София
Точно лидлски етажерки не съм виждала, но преди имаше по немските магазини такива.
Хубави са, но кутиите са много дребнички и побират малко. Аз лично предпочитам икейските етажерки с контейнери, естествени и цената е друга.

# 305
Като го спомена се сетих,че наистина съм виждала такава етажерка точно в един немски магазин близо до нас.
Наистина са малки, но пък са ми много симпатични. Ще го поумувам и като ги пуснат ще преценя на място май.

# 306
# 307
Сега разглеждам новата брошура от 11 август .........
 Гледам че има промоция от днес на кюфтета татарски-хубави ли са ?

На нас ни харесват.  Peace

# 308
Може ли линк към детските етажерки  Praynig
Видях, че и уред за к. мляко ще пускат от 11.08. Заслужава ли си? Извинявам се ако сте коментирали вече уреда.

# 309
# 310
Мисля, че и друг път са ги пускали. Някой ако има етажерката да сподели доволен ли е Simple Smile

# 311
И аз харесах етажерките, но ми се струват малки: 60см като го разделиш на 3 и стават егати "чекмедженцата". Иначе са симпатични. Кутиите на колелца и на мен ми харесват.

Също чакам отзиви за машината за кисело мляко.

# 312
Другата седмица видях, че ще има едни много симпатични детски етажерки с кутии. Някакви отзиви за тях ако ги е имало преди? Кутиите с колелца също са много симпатични - от тях със сигурност ще взема поне 2.

Детската етажерка я имаме от поне година. Много съм доволна... май нямам забележки...
За детски играчки е все пак и малкия като ги напълни трябва да може сам да се справя с теглото.
Побират доста дреболии.

# 313

Детската етажерка я имаме от поне година. Много съм доволна... май нямам забележки...

Рядко ходя рано сутрин на първия ден на промоцията, но този път май ще отворя магазина. Днес си говорехме с другите майки в градинката и всяка й е хвърлила око Simple Smile

# 314
  • Бургас
Още един глас ЗА детските етажерки. Нашата е от година също може би и доста тормоз е видяла, но нищо ѝ няма! За мен не са малки кутиите и събират доста играчки (дребни, разбира се,но точно тези, дето най се пръскат и моткат из къщи), а малкият спокойно си ги вади и прибира. Кутиите са и изненадващо държеливи на сгъване, разгъване, сядане в тях, плуване с тях вместо лодка и какво ли още не. Освен всичко етажерката е в симпатични цветове и чисто естетически си ми харесва (новата е малко по-различна цветово от нашата), така че не съжалявам изобщо за дадените пари Peace

Споделям и един глас за оформящите сутиени - лекички, удобни и наистина успява да ми прибере и оформи всичката плът Mr. Green Поръчах си черен, а днес допълних и с телесен, за да си имам и такъв Peace

Общи условия

Активация на акаунт