Лидл - тема 46

• 70 325
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Добре де, ако млякото Пилос е изкуствено, как ще става за закваска?
Да не би да се бъркате с Пилос Чуден - точно то не е хубаво!!!

Ето и моята рецепта за гофрети /от един павилион, в който ги правеха/:
СМЕС ЗА ГОФРЕТИ
ЗА 2Л.
1.   4 ЯЙЦА
2.   1 БАКПУЛВЕР
3.   1 ЛИТЪР МЛЯКО
4.   700-800 ГР. БРАШНО
5.   1 ВАНИЛИЯ

Тук ми липсва мазнина  Thinking

# 451
Здравейте  Simple Smile Някой може ли да ми препоръча инстантно кафе от Лидл? На първа страница сред продуктите не открих.

# 452
 Аз пия това

другите два вида не съм опитвала .

# 453
Аз пия това

другите два вида не съм опитвала .

У нас пием зеленото. Laughing

# 454
  • София
Добрютро, има ли друг мъж, който стана в 6, за да иде в магазина и да си купи безценните инструменти!?!?!
Между другото е имало някакъв човек, който е купил 6 уреда от един вид!!!!

# 455
  • София
Зависи от инструмента Simple Smile Имаше нещо дето го пускаха само в един ден, та ходи...малко след отварянето на магазина и вече ги бяха изкупили Simple Smile

# 456
Като ви прочетох и веднага се обадих на ММ да ходи да си купува и той инструменти, че си е харесал нещо. Laughing

# 457
  • В една слънчева къща...
Цитат
Няма мазнина. Сместа е подобна на палачинкова, но по-гъста. (В моите палачинки мазнината е само тази за пърженето /капвам по 1 капка в тигана/.) А и нали уредът се маже с нещо?

# 458
Цитат
Няма мазнина. Сместа е подобна на палачинкова, но по-гъста. (В моите палачинки мазнината е само тази за пърженето /капвам по 1 капка в тигана/.) А и нали уредът се маже с нещо?

Аз не мажа, но в моята рецепта има масло и няма нужда от мазане.

# 459
  • Deutschland/HE
Цитат

Аз не мажа, но в моята рецепта има масло и няма нужда от мазане.

Във всички рецепти за гофрети/вафли е имало мазнина. Според мен ще залепват, защото няма как да мажа след всяка гофрета.

# 460
Купих 2 кутии от детските с колелца. Имаше един дядо напълнил количката с 8 кутии. Още се чудя за етажерката с платнените кутии - малко малка ми идва, ама пък е симпатична. Ще си помисля, пък ако не ги разграбят докато умувам ще взема.

# 461
  • Варна
Малко е трудно да се намаже равномерно гофретник с всичките му ръбчета  Laughing

# 462
  • Бургас
Малко е трудно да се намаже равномерно гофретник с всичките му ръбчета  Laughing
Никак не е трудно със силиконова четка. Simple Smile

# 463
  • Варна
Е, аз съм отявлен мързел и не бих си го причинила, след като мога да пусна мааалко мазнинка в сместта Simple Smile

# 464
Аз имам металните формички за яйца, от преди 2-3 години и си стават добре яйцата.
В случая ползвам тефлонов тиган без мазнина или съвсем малко - няколко капки като за палачинки. Важно е тигана да е добре нагрят, слагам формата и чуквам яйцето и леко му помагам със шпатула да се разнесе равномерно белтъка във формата и готово.      chef
Като недостатък е, че трудно се отделя като полепне яйцето и после при миенето трябва да го чегъртам а при силиконовите може би няма да залепва.

Също така ги ползвам да нарязвам бутер тесто или друго тесто на формички за банички или пък оформям с тях картофено пюре или ориз, за да им придам форма в чинията, за да се кефи дребосъка.

Засилила съм се за уреда за кисело мляко... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт