Лидл - тема 46

• 70 326
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
ol-благодаря за инфото  Hug

# 481
Разпродажбата включва най-разнообразни артикули събрани от повечето,предполагам, магазини в страната. От детски зимни якета до матраци на смешни цени. Както навън така и Лидл, явно си разчистват складовете от стока и правят тази разпродажба. Тя ще бъде в склада на магазина. Неудобството е ,че всичко ще е струпано в едни метални колички, без да е сортирано по тема и ще падне голямо ровене. Но и няма друг начин, просто стоката е адски много.
Благодаря ти за разяснението ,явно ще трябва да измисля вариант да оставя децата някъде.

# 482
  • Варна
разгледах брошурата за следващата седмица и имам два въпроса:
1. корнито вътре в кутията с индивидуална опаковка ли е всяко?
2. двустранните флумастри как са като качество, ще изкарат ли една учебна година? при положение, че почти не ги ползват, но поне да не изсъхнат от стоене  Rolling Eyes

# 483
Добрютро, има ли друг мъж, който стана в 6, за да иде в магазина и да си купи безценните инструменти!?!?!
Между другото е имало някакъв човек, който е купил 6 уреда от един вид!!!!

И моя мъж е тази сутрин стана рано за инструментите Simple Smile

# 484
  • Русе
разгледах брошурата за следващата седмица и имам два въпроса:
1. корнито вътре в кутията с индивидуална опаковка ли е всяко?
2. двустранните флумастри как са като качество, ще изкарат ли една учебна година? при положение, че почти не ги ползват, но поне да не изсъхнат от стоене  Rolling Eyes
1.Да в индивидуална опаковка е всяко  Peace
2.Миналата година ги купихме на сина ми за 1-ви клас,доволна съм,според мен са добри като качество.

# 485
Днес си купих уреда за кисело мляко и веднага поръчах от една жена от село прясно мляко и кисело в буркан /нейни са си, от години продава домашно краве мляко и сирене/. Нямам търпение да опитам довечера да подквася. Досега не съм го правила в специален уред. Те да видим как ще се получи пък с него. Харесва ми много идеята за малки бурканчета- едно бурканче- една порция. За мен е много удобно така.

# 486
И аз вече се сдобих с уреда за кисело мляко, заредила съм го и утре ще докладвам.

Имам въпрос: newsm78
От новата брошура ще е на промоция прах за пране ОМО ХХL 5,6 кг. за цветно - заслужава ли си и изпира ли хубаво?
А ФОРМИЛ в големи кутии става ли? newsm78

# 487
  • оттам, откъдето започва България
Има хубави отзиви за праха Формил. Аз пера с течния Формил за бяло и цветно, но сега съм решила да си взема от прахообразния за бяло пране и да го пробвам, макар че кутията е доста голяма като за проба.  За лидълското ОМО не съм чела хубави отзиви, но и не съм го пробвала лично.

# 488
  • София
В нашия Lidl в кв. Св. Троица има вече огледало. Simple Smile

# 489
И аз днес забелязах, че има огледало.
Интересува ме Формилът за черно пране дали е добър? Не ми трябва за петна, а по-скоро за освежаване цвета на дрехите.

# 490
  • София
Здравейте, Искам да си взема стойката за подреждане на играчки, но в белия вариант, който е за момиче, заради розовите кутии. На мен ми трябва за момче, за това исках да попитам някой от темата, който си я е купил вече за момиче дали би искал да разменим розовите кути?

# 491
И аз днес забелязах, че има огледало.
Интересува ме Формилът за черно пране дали е добър? Не ми трябва за петна, а по-скоро за освежаване цвета на дрехите.
Ето, тук има мнения: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=603861.420 и тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=615030.120. Въобще като напишеш в търсачката на Гугъл: Формил за черно пране и ще ти излязат доста мнения.

# 492
  • Бургас
Цитат
Вдясно от самия вход на магазина. Има и насочващи табели. Става въпрос за филиала в Меден Рудник,Бургас. Тази година разпродажбата ще е там.

И аз се чудя за какво са тези стрелки.  ooooh! А тя разпродажбата ще е встрани. Ще видим какво ще има.

Не знам по-напред дали сте коментирали, но сладоледа на клечка от 0.74лв е страхооотен.  Heart Eyes

# 493
  • София
Не знам, дали сте коментирали промоционалните чопъри. Да ви кажа честно, за цената си са супер!

# 494
И аз си го харесвам, но моят е червен. ММ ми го купи за 3 лв. намален преди година.

Общи условия

Активация на акаунт