Ето съъъм! Ама защо съм?
Обаче: с вас съм

Моята лавандула, която ми се отблагодарява за обичта ми с много цвят, тази година бързо-бързо прецъфтя, заради дъждовете. И сега се радват на твоите, тези на синмката. 

А такаааа 4 часа затишие. Къде стееее? Пак ли аз да хвърлям съчки в огъня? И кафето на Яжка седи недопито
Що така бе, милимоички?

. 

,направо Бог си е бил с вас ,че са се появили такива добронамерени хора. Наистина си е за възхищение ,че все още има такива хора !!! заслужава си да сте им благодарни !!!
имаш моите прегръдки ! Ти си бойно момиче с много оптимизъм! Гледай напред и нагоре! Бог си подрежда нещата !!
ако знаеш колко много се радвам ,че е прието твоето малко ,но умно момиче в желаната специалност. Говорили сме си на тази тема миналата година , как беше когато не успя . Желая и много успехи и късмет !Безпроблемно да завърши и да се реализира по специалността !
бойна приятелко , как смогваш да се оправяш с 4 дечица , с ремонти , двор и какво ли не.... Време е за оставка.. 
много хубаво , че сте още на Костенец . Влади предполагам ,че е доволен с баба и дядо и на балкан и на басеин. Все се каня да ти звънна и все като се сетя , времето неподходящо. Сделката стана и много ви благодаря. Ще се чуем и ще ти обясня повече.
и ти скоро ще си имаш радост..... ще ти се напълни къщата....
радвам се че хубаво си изкалрала в Родопите, а и времето е било с вас. Аз те питах за децата. Чудесно ,че скоро ще си ги гушкаш.
и моите внуци тези дни са неотлъчно до нас.Много им е хубаво , а баба им се вихри и угажда с какво ли не.... за вечеря напълних постни чушки с много зеленчуци и ориз. ММ пък реши да пекне и пилешки пържолки на скарата ,че то само постно не може ...
как сте ????? Все слушам новините ,но нищо подробно не казват, уж примирие , после пък не.... Пиши ,когато имаш възможност..
и ти си много бойна баба......какво да ги правим , като внуците са ни щастието и радоста....
радвам се за анджи , нека сега да се радва на баща си , а и ти да си отдъхнеш малко. И аз като Дидиа ще кажа , дано другата баба да не се изложи пак....
къде изчезна.....,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,направи ли ремонта !!!
и теб те няма много време... къде си.... ????
, Айша
и всички дружки , прегръщам ви....
.Не пиша тук но в фейса се старая да дам подробна информация,която така липсва или ако съществува е изопачената тенденциозно до безобразие.Да не ви развалям повече настроението,пожелавам ви лека вечер а на нас тиха нощ 

вие решихте да се завърнете в София. И аз като теб , най-мразя тези багажи да ги разнасям , а то е цяло лято все на някъде се разнасят чанти. От едно място събирам , после изпразвам , после на друго..... Като се приберем в Пв ,следва пране и после гладене....
къде зачезна ???? Последно време не я виждам да пише тук. Във Фб я срещам чат пат. Дано всичко са е наред при тях.
разбрах ,че и ти си имаш гостенчета от Английско.Радвайте се сега на децата си , а ние сме тук , после ще пишете.