КГБ = Клуб на Готините Баби - 148.

• 61 524
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Добро утро красавици  bouquet
На ранобудните момичета МАРИ М и ФУРИЙКА, затова, че са се погрижили да имаме по чашка кафе и   настроение-благодаря! От мен-такива цветя  bouquet  bouquet  bouquetМного ми е муден и-нета, та е мъка, като реша да сложа картинка.
АЙША, давай, не се отказвай. Зор ще е докато направиш първия милион, а нататък е лесно. Прав е Стоичков: Който играе, пИчели, който не играе, не пИчели...
ЯЖКЕ,  welcome Чети, пиши и ти ни липсваше.
ЖАБКЕ, Hugслед толкова гости и емоции, след чистене и подредба, почивай момиче. eat beer smile3546 kaffeetrmker_2  sleepuu
ЯНЧЕ и аз успях да видя снимките. Hug
ГЪБКЕ, вчера моите треволяци имаха почивен ден. Времето беше мръчкаво, преваляваше, та им се размина. Днес е същото.
ЛУСИ, ЛУСИ, много работа сте свършили, миличка. Жалко за нанесените щети, жалко за труда на хората, но срещу природата не можем да ритаме. newsm78градушка през нощта???
ДИДИМИТИ, радвам се, че сте изкарали хубаво и двете мероприятия. Да ви е живо и здраво кръщелничето. Как се казва малкото юначе? Пусни снимки да ви видим Simple Smile
ТАНУ, и коткодиска, и кучкопека, и вицовете, по шестобалната-6.
Споменах тези, които са писали, но това не значи, че не мисля за другите, които веят поли насам, натам. И на едните, и на другите,  Hug и   love001

# 661
  • София
Да ни е честит третия дъжд. Laughing
 Сетих се за един виц:.
Това лято валя два пъти. Първия път 45 дни ,а втория 35.
Луси  Спомних си ,че 98. година на 23 май в 4 сутринта в Богров валя незапомнена градушка. Не остана листо по дърветата и асмите. С лопати хората ринеха.
Янче Анжелка е прелестна на снимката а Криско е пич голям. Хубава сватба.
 Янче а ти къде си,що не се снима?
 Ех Рига,там ми беше абсолвентския бал. Ходи ми се в Русе ,ама не стана среща там- Янчето помня ,че бе организирала и накрая  нъц. Sad
Дидимити вие сте били страхотни кръстници. Радвам ви се.
Жабче и аз съм мързелива със зимнината,правя по малко,защото ние не ядем нещо дето го имаме....
Римар и Дидия нещо се скриха. Ехооооо.
Да ви се похваля от Елина. Много е щастлива и доволна в новата градина,само бере цветя иноси за госпожите и е възхитена от всичко.
 С Вели продължаваме заниманията понаучи таблицата ,само с 7 и 8 бърка .
 Чете всеки ден,пише ама грозно и не му е любимо.
 Да си намерите приятни занимания,и се усмихвайте.  bouquet

# 662
  • София
   Добро утро ! До като се намоткам и станало ДОБЪР ДЕН.От сутринта се ослушвам,два пъти се чу един звук/като от тромба/,но еднократно,много силно и преди да осъзная от къде идва-спира.Първия път реших,че е от вън.После съмнението ми падна на лаптопа/нали е преинсталиран,разбъзикан.../но не можах да си го обясня.И като обиколих къщата неколкократно,намерих германския тел на Жоро зарязан под един вестник.Тъкмо го оглеждах подозрително,когато някой кликна и се чу същия звук.Не мога да разбера,как може човек да си избере такъв сигнал на тел! Станах за смях пред себе си и загубих цяла сутрин в детективски разследвания.
   Шпунц,браво на Вели! Таблицата за умножение не се ли учи във втори клас или вие предварително се подготвяте.Вики е учила само събиране и изваждане с числа до 20.Тя се справя отлично по математика,но по четене срича.Донесла е книжки и чете,но не познава всички думи и това я прави плаха.Доста е понаучила,превежда ми детски филмчета,но ми се струва,че някои неща превежда по смисъл.
   И аз видях Анжелка и Криско на снимките.Пораснали са децата и са вече сериозни ученици.Но не разбрах на кого е сватбата,нещо явно съм прескочила.
   Танита,най-после видях клипчетата на Асп.бриз.Преди не можех да гледам клипове,нито имах звук на лаптопа.Сега ви видях,много сте хубави с тези дрехи и много хубаво пеете.Ти пак си се намърдала между хубави кавалери. Joy
   Днес за последно си имам момче и утре заминава да си прибере семейството/при сватята са/и от там ще тръгнат през Видин .Оставам пак сама,но вече започнаха да ме търсят за работа.Имам и предстоящ ремонт на покрива,че летните бури ми отнесоха капаците на билото.Само се чудя какви майстори да наема,защото има много кандидати да ми вземат парите,но никой не иска да свърши работата както е редно.

# 663
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
  bouquet Привет , привет! Hug
Айде и днес да отметна. Пийвам си кафето на Мари и
очаквам тромбата да изсвири сбор и тръгвам по кафенета с дружки.  Laughing
Яжка и моя тел. е с тромба за СМС-ите. Mr. Green
И теб още малко и те завъртва ежедневието без гости ,но
заредена за дълго с мили спомени и очакване на следващата среща. Hug
Шпунц , таз таблица и Краско го мъчи със 7,8 и 9.
Ще свикнат децата , малко по малко. Peace
Фло , отмарям вече. Тая нощ си спах непробудно и се чувствам отпочинала.  Hug
Фури и аз опуквам всичко к'во има в портфейла , любимо занимание.  Laughing
Ма тъй де , те са за т'ва , нЕма да се вмирисват , я?! Mr. Green
Айде до скоро. Хубав и слънчев ден! Hug Hug Hug

# 664
  • ВАРНА
 wavey Hug Heart Eyes

cook wash hang kaffeetrmker_2 smile3546

# 665
Е това вече не е честно. Писах половин час нещо от рода на "война и мир" по дължина, обърнах поименно внимание на всички писали последните два три дни и като исках да сложа едно емотиконче всичко се изтри #Cussing out
А в момента у нас всеки мъжага си е довел приятелче, малкия пък двама, общо 7 парчета трябва да им приготвяме вечеря. Абе то приготвянето  гледам стана по телефона, всеки момент ще се доставят пици.
Яжка радвам се че най сетне се появи.Жабче а на теб завиждам че си се отправила след гостито вече, а у нас реорганизацията е под пара.Местим, изхвърляме, подновяваме да не скучаем  hahaha
Фло, смъкнаха ли вече гипса?
Абе беше се появила една нова баба, писа два три поста и тя изчезна.Дори не успях да я поздравя с добре дошла. 
Опа пицата звъни, дано успея утре да си възстановя по памет "романа", да не помислите че пропускам някоя от вас, щото не е верно и всички си ви споменавам редовно.Но засега бабешкия дълг ме зове. Целувки на всички ви мили девойки  Heart Eyes Hug

# 666
  • Кубрат/ Пишурка

Здравейте, милимоички! Ето съм!
Шпунци, мене пак са ме изтървали за фотосесията! Сега надеждата ми е в Галя от София, ама като знам колко се справяяяя....ще почакам доста. Нищо, когато - тогава! Не може да не се покажа с новата прическа - нали чак на фризьор ходих да се правя хубава Joy Ще ти пусна нещо на лични.
Яжке, сватбата беше на племенник на ММ, женен за румънка. Та беше трета поред Joy Влез в профила ми във фейса - има и клип.
Кари, чак ти се радвам, че вече пишеш за ежедневни неща Hug Гледай си юнаците, а ние ще ти дадем маТриал за ново поименно писане!
Танчето и тя се изгуби някъде по тъча newsm78

# 667
Привет, момичета! Чета ви с удоволствие, винаги ме карате да се усмихвам.
Аз съм малко притеснена за ММ и щерката и затова много не ми се пише ( като ми поотмине ще ви споделя).
Вече започнах работа и ми е много приятно с колежките.Тези дни вземам внучката след градината, а пък тя ми се цупи, че рано я вземам.....

# 668
  • София
Добър вечер, момичета. Ето ме пак в изповедалнята. Времето в наше село е като в цялата страна-мрачно, вали. Току що здраво заваля-ужас! То от запад дойде тази лошотия. Какво ли се чудя? Всичко лошо идва от запад Joy Лежа, седя, чета, решавам судоку и кръстословици-скукааааааа. Днес приготвих обяда-изпекох чушки, направих ги с олио, оцет, чесън и магданоз. Направих таратор, скара, картофки, За десерт-диня. Работи ми се, ей, работи ми се. С ходовата част съм добре. Навехнатия глезен мазах с какво ли не-Репарил гел, Фастумгел, едно мазило от ветеринарна аптека, което се ползва за добитък, а и сватята ми даде някакъв мехлем. Тя обикновено идва с много илачи, та и за моя крак се намери цяр в походната й аптека. Налагах го със зелеви листа и ракия, масажирах го в топла вода с домашен сапун. Не знам от какво ми мина, но вече не ме боли.
КАРИ,аз си мислех да ми свалят гипса на 1.09, но доктора ми беше в отпуска, надявах се на 5.09 да го свалят, но накрая доктора си каза тежката дума-6.09. 10.30 ч.и така, ще чакам още няколко дни. В петък се прибираме в София. Как съм се затъжила за срещичка...Къде ли са МАМСИ, ДЖИЛИ, ДИДИА newsm78 МАРИНКА и тя вече трябва да се прибере. Вярвам, че съвсем скоро ще се срещнем. От мен-толкова. На всички лека нощ и приятни сънища Hug

# 669
  • София
Още мърдам.
Фло, чакам те  Hug
На всички без изключение  Hug Hug Hug

# 670
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Joy Ще мърдаш , 'де ще 'одиш?! Hug
Айде , чакам те да се нагласиш и да наминеш насам.  Peace

Фло , скоро ще има бягащи крачета.  Hug

Днес нещо много ме напече жегата и мислА да опна патилата и
да гледам ТВ , пък кога отмъркам тогава. Crazy

Лека нощ!  Hug И дано е прохладна за мен.  Laughing

# 671
Среднощен привет и от мен...мили приятелки !!!
Да се разпиша ,че утре  едва ли ще ми остане време...
Почти съм готова за гостите.... напълних една голяма тава чушки ,направила съм и други  заготовки за хапване....
Потготвила съм спалните комплекти ,само остана да забърша праха утре.
Фло Hugмила приятелко,не остана до махане на гипса....Геройски издържа,но  и  мирна  не стоиш, все гледаш нещо да поработваш.....
Кари Hug наистина си е за ядосване ,като пишеш , пишеш и после изчезне.... Наскоро и на мен ми се случи същото....Радвам се ,че нещата при вас се нормализираха и вече спокойно децата  ще ходят на училище  .
Янче Hug видях в снимките от сватбата... Анжелка и Криско много пораснали... Големи сладурчета са... Същото и аз се запитах ,ти къде си ????
Шпунц Hugбраво на Вели за таблицата , а на Елинка ,че с мерак ходи на градинка.....  Видях ги на снимки във ФБ
 Яжка Hugсмях се с DSM на сина ти....
Жабче Hug и ти цяло лято беше гара разпределителна , но вече си шапка на тояга... що се отнася до колета , нямаш никакъв проблем , а за по сигурно може да стане като си дойдете ,ще скокна до София...
Римарче Hug
Кремче Hug дано тревогите ти по близките по скоро да отминават и да ти се отпусне душата.
Фури ,Мари ,Гъбче.... Hug Hug Hug Hug Hug , а и всички....останали.. Hug Hug Hug  love001  love001  love001  love001  love001
Момичета ще ви кажа лека и спокойна нощ ,че много ми се спи !!!
Като имам време , пак ще се обадя....

newsm51  love001  love001  love001  love001 smile3524 smile3524 smile3524 1countingsheep 1countingsheep

# 672
  • ВАРНА
Луси Hug, остави на мен да броя овцете а ти заспивай, че бодра да посрещаш гости Simple Smile
И дано е прохладна за мен.  Laughing
Жабче  Hug, а дано и за мен, че тук не вали, само се лигави и е задушно.
Римарче  Hug , пребори ли вредния навик, или като мен още  smile3546
Фло, мъжко момиче си! Възхищавам ти се Hug
Кремче  Hug, дано притесненията ти са напразни
Янче  Hug, Анжелка насрои ли се за училище. Снимки ще гледам друг път, че нямам достъп.
Каролинче  Hug, не се ядосвай. В мир и спокойствие пак ще го напишеш.
Яжка  Hug, браво на Вики!
Шпунци  Hug Hug, радвам се за Елинка, а за грозното писане на Вели, не знам какво да кажа. Моят синковец как ли не го мъчих, късах листи, тетрадки /по метода на майка ми, спрямо мен/ е не става. Купих тетрадки за техническо писане - пак не става и така. За сметка на това пък, с лекота му се отдават други работи и съм се примирила с грознописа му.
Фури  Hug, на теб и Янчето оставям да поднесете кафето и музиката, че в 7 отлепям извън града.

Момичета неспоменати,  и за всички вас много  Hug и  Heart Eyes

Лека нощ!

# 673
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро! Мари, кафето идва:

И аз ще ставам, че и Анжелка иска днес да е с мен и трябва да я вдигам. То едно мрачно на вън и го дават пак да вали, ама...
Днес Мариела щеше да стане на 29. Бог да я прости Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 674
Добро утро КГБ-рапорт даден-поопекох се както аз си зная-като за последно-чак ме боли та за капак и кръста си секнах обръщайки се на плажа-извода е да не ходя вече сама...Снощи спах с неопренов колан та ме поотпусна е и аз поброих овцете...Но не съжалявам-на воля се къпах в морето-водата бе чудесна а и най-смешното-заспала съм и кумичката ми звънна от Камчия да ме провери-иначе съвсем опържена щях да бъда-чак клепачите на очите ми изгоряли.
Янче-мила прегръдки-каква орисия имаме-и нашия Митко като Мариела трябваше да е на 29 години-значи са връстници-напуснали ни толкова рано...

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 12:31 от дидимити

Общи условия

Активация на акаунт