Най-големият парфюмериен и козметичен гигант вече и в България

• 7 324
  • 21
  •   1
Отговори
  Parfimo.bg е най-големият вносител и онлайн търговец на качествени парфюми и козметика в България.
  Интернет магазинът предлага маркови оригинални продукти в наличност на ниски цени. Сайтът е лесен и удобен за ориентиране за крайния потребител. Над 320 000 продукта са категоризирани в секции: "Парфюми за жени", "Парфюми за мъже", "Козметика на промоция", "Парфюми на промоция", а за тези, които търсят подарък за себе си или любим човек, добро решение са подаръчните комплекти и подаръчните колекции. За тези, които следят новостите в този бранш, е секцията "Нови предложения".
  Фирмата е основана преди 14 години в Нова Пака, Чехия. Отначало започва като малък дистрибутор на парфюми и козметика, но нестихващото желание за развитие и растеж превръща Parfimo в лидер в пафюмерийната и козметична индустрия. В момента има офиси в доста европейски страни, а вече и в България, и продължава да развива своята експанзивна стратегия и на други пазари – новооткритите офиси в Америка и Украйна са доказателство за това.
  Високата конкуренция на този пазар не е повод за притеснение за фирмата, защото тя има собствена формула за поддържане на успех.
  Приоритетите на Parfimo не са се променили от започването на бизнеса до днес. Качеството на първо място, отношението към клиента и непрестанното развитие ще бъдат водещи за фирмата.
  Parfimo винаги се стреми да постигне максимално добро съотношение между качество и цена, което да е достъпно за всеки потребител.

Формулата за успешен бизнес в България е трудна за определяне, но фирма Parfimo има своя формулировка – "удовлетворяване на желанията на потребителите, лоялни клиенти, качествен продукт и добро обслужване".
  Parfimo.bg си партнира с големи фирми в Централна Европа – доставчици на продукти, както и сътрудничи в различни търговски  проекти.

Последна редакция: пт, 25 юли 2014, 15:27 от Адри́

# 1
Защо ми се струва, че Парфимо е Енцо? Седалищата и на двата онлайн магазина са в Сливен, а складовете в Западна Европа  Grinning

# 2
Нямат нищо общо двете фирми по между си. Гарантирам Ви!

# 3
Нямат нищо общо двете фирми по между си. Гарантирам Ви!
Явно доста съвпадения.
Пожелавам Ви много успехи!!

# 4
Благодарим Ви. Бъдете здрава и красива!

# 5
Новата серия на Керастаз "Дисциплин" кога ще е налична при Вас?

# 6
До две седмици ще я видите на нашият сайт. Тя е специална серия създадена по повод 50 годишнината на фирмата. Очакваме я съвсем скоро!

# 7
А в Чехия (и в множеството европейски страни) под какво име е известен този онлайн търговец? Не успявам да намеря сайт с такова име.

# 8
Във всяка страна фирмата работи под различна търговска марка с обща визия и политика- за Чехия е: www.elnino.cz

# 9
А имате ли нещо общо с този сайт?
http://www.perfumesclub.co.uk/
Благодаря!

# 10
  • Варна
Защо сайта ви постоянно дава проблем и не може да се отвори?

# 11
Много високи цени!
 Laughing

# 12
Защо сайта ви постоянно дава проблем и не може да се отвори?
На мен ми отваря  Peace

Не бих казала, че са високи. Особено козметиката за лице и коса  Flutter

# 13
  • Варна
Ех, пробвах с различни браузъри и пак не иска Crossing Arms сутринта си харесах няколко неща и след това спря да го отваря Laughing Значи повредата е в моя телевизор...

# 14
  • София
Ех, пробвах с различни браузъри и пак не иска Crossing Arms сутринта си харесах няколко неща и след това спря да го отваря Laughing Значи повредата е в моя телевизор...
Ами, не мисля така. На мен също не се отваря.

Общи условия

Активация на акаунт