Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 10

• 60 964
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
shimbite, ако не са много над 6г твоите, най-добре в някоя книжарница разгледай и прецени според децата. Това е най-важното, иначе която е да е преценка за възстраст е само ориентировъчна.

# 226
Времето навън ме подсети да проверя какво интересно сме изпуснали от този списък:)
Честит първи сняг!
Коледно-зимно-снежни книжки и откъси от книги на тази тематика:
Спомням си, че още книжки впоследствие мислех да добавям, но сега не се сещам кои точно..  така че, пишете, ако вие се сетите за още, ще обновя списъка!

# 227
   Ние нещо не бяхме възхитени от тях, доста отдвна ги бях купила, прочетохме ги веднъж и веднага ги подарихме..
Скрит текст:

И ние така...За Хелоуин,ще ги подарим! Grinning

Във връзка с този празник,вчера и подарих 3-те повести на Отфрид Пройслер- "Малката вещица" , "Малкият воден дух",  "Малкият призрак" . Прекрасно е написана и е много увлекателна!С две ръце  я препоръчвам! Grinning

За зимния списък- от "Малката вещица",главите- Продавачът на кестени", "По-сигурно от седем поли" , "Снежко,Снежко,Снежко-Пух"
Скрит текст:
Има и филмче,но е на немски

# 228
Roo Roo, мерси за напомнянето за книжката, аз отдавна съм я взела, ще я предложа сега. Hug

Добавих доста нови книжки в последните постове на темата за Детски електронни книги, на който му е интересно, може да погледне. Wink

# 229
Нова книжка у нас по повод наближаващия празник:

# 230
  • Sofia
Честита да ви е, Сиси!  Simple Smile
Благодаря, че я показа, аз ще я оставя за другата година евентуално, но пък покрай нея открих поредицата, която ме заинтригува.  Simple Smile

# 231
Morenka, не са лоши книжките, добре систематизирана и подбрана е информацията, на сравнително достъпен език, прави си сверки с тях като има да готви нещо за училище, имаме 4-5, купувам ги перидоично..

# 232
  • у дома
И ние имаме доста от тази поредица-купувани най-вече тематично по поводи  Peace

# 233
Момичета, моля дайте съвет, от къде мога да поръчам книжки от поредицата за Зайчето Питър, но не целия комплект от десет книжки, а по отделно.
Първо, ми е над възможностите да платя наведнъж около 50 лева, плюс доставката, и второ, въпреки добрите отзиви, не съм сигурна дали ще се хареса.
До тук имаме позитивен опит с поредицата за Петсън и Финдъс на Норквист, която буквално изгълтахме; но, примерно, Боско въобще не се възприе. Книжките от поредицата за Лисичата гора, също  почнахме да ги "преслушваме" една по една  Crazy

# 234
  • Sofia
Мириам, може би е вариант да купиш старото издание - http://knizhen-pazar.net/index.php?search=%D0%91%D0%B8%D0%B0%D1% … amp;searchin=name

# 235
*Мириам*, библиотека?! И само да допълня, че в старото издание не са включени всички, а пък "Труд" незнайно защо не са включили "Мисис Мишимаус", така че въсщност общо са 11, а не 10 приказките.

# 236

Усилено издирвам тази книжка..."Коледни приказки" Астрид Линдгрен

Ако имате идея къде мога да я намеря,помагайте! Hug

# 237
  • Sofia
И аз така, Ру... от много време, ама е неоткриваема. Както и "Швейцарското семейство Робинзон" и някои други...  ooooh!

Така е, Сиси, ама аз подозирам, че те иначе са и повече, но на бг 11.  Имам едно прасенце от героите на Б. Потър, коeто в нашенските приказки го няма (имам и двете издания - ново и старо).  Ей този тук в ляво -

# 238
Морена, благодаря за идеята за старото издание.

Сиси, живеем в малък град, където на библиотеката не може да се разчита; опцията ми е или да купувам, когато имам ходене до София, или да поръчам онлайн.

Реших да попитам, защото когато в началото на лятото пак писах в темата, едно от момичетата беше дало линк и мисля, че мернах Зайчето Питър на бройка, а не като комплект.

Благодаря  bouquet

# 239
И аз съм все нащрек за "Коледни приказки" на Астрид Линдгрен, даже миналата година писах писмо на изд. ПАН защо не ги преиздават, но нямах отговор! Може пак да им пиша, пишете и вие, и може да ни зарадват за Коледа. Wink

*Мириам*, разбирам! За съжаление наистина не се намират, но все пак си мисля, че колкото и да е зле библиотеката ви, може би откъс стари издание ще се намира по нещичко, опитайте..

Моренка, о, да, със сигурност са повече, имах предвид издаваните общо въобще тук, иначе предполагам прасенцето е Робинсън, като се цъкне на името й излизат и другите, рабира се и в Уикипедия, предполагам.. И да използвам възможността отново dа ти благoдаря за филма, което ми препоръча, малко тъжен, но чуден - http://www.imdb.com/title/tt0482546/.

Общи условия

Активация на акаунт