АЗ ЛИ СЪМ ПЪРВОТО "АПРИЛЧЕ"

• 26 457
  • 692
  •   1
Отговори
# 210
I love love, дано всичко да е наред! Стискам палци, да пишеш след лекаря  Hug

# 211
  • София
I love love добре дошла, ще стискаме палци всичко да е наред този път! Ако не си правила изследвания след миседа е хубаво да си пуснеш едно ТСХ  Peace

На мен от вчера май започна да ми се гади по малко  Sick, след обеда стана даже зле за малко да повърна на няколко пъти. Това много ме радва!Ще видим дали днес ще продължи така  newsm78 Сега съм си взела пълнозърнести рогчета и айран и помага доста.

Аз също си пия кафенце всяка сутрин. Не мисля че вреди по едно кафенце сутрин. Иначе ще заспивам цял ден на работа  Crazy

Лек ден Мами!  bouquet

# 212
 maceto85,мерси за съвета   bouquet,но аз това го правя всеки месец ,защото съм с оперирана щитовидна жлеза преди 4 години.Месец юни ми се беше вдигнало Тсх,и се наложи да ми увеличат дозата на Л-тироксина.Сега Тсх-то ми е добре,върти се някъде около 2 Wink.
При мен няма нито гадене,нито болезнени гърди,чак се чудя вече да не съм дефектна.. Mr. Green

# 213
  • София
I love love спокойно ето на мен в 6 седмица започнаха да ме наболяват леко гърдите и малко да ми се гади, всичко ще е наред!  Hug

# 214
Добро "утро" и от мен!  Whistling Ние с дребосъка се излюпваме все към 10, та денят ми почва към обяд ...  hahaha
Добре дошли, момичета! Лека бременност на всички! По принцип неразположенията трябва тепърва да започват /към 6 г.с./ и аз още не мога да повярвам, че ми се разминава, понеже предният път по това време вече бях като парцал ... Rolling Eyes Дано този път успея да се насладя на последното си бременеене!  Whistling

# 215
I love loveЧестито мила  bouquet и добре дошла. Да се отчетеш след прегледа Heart Eyes , само да имаш едно на ум че е доста рано на няколко дни закъснение и може да не се види много Peace.
Doly_dog Съчувствам ти. С предната Б имах същия проблем, даже не можех един душ като хората да си взема Crazy имах чувството че струята вода е метеоритен дъжд и няма да оживея  hahaha
Веси ааа не се знае дали ще ти е последната - където 2, там и 3 деца Mr. Green. Може след някоя и друга годинка пак тук да се срещнем Heart Eyes

# 216
Момичета,сега се прибирам от разходка и се чувствам като парцал  Sad Имам чувството,че на краката са ми вързани камъни и ми е много отпаднало,гади ми се и само като хапна нещо горе долу отминава...

# 217
Здравейте! И аз се присъединявам към вас Simple Smile Правих си тест и отчете положителен резултат, но все още не съм ходила на лекар. Ще изчакам още малко, за да се види нещо. Толкова много го чакахме и искаме, че сега още не може да се осъзнаем:)

# 218
  • София
amy_lee точно в десетката е описанието за душа ! Simple Smile Точно така се чувствам и аз. Добре дошли на всички! Групичката ни се увеличава  Hug

# 219
Здравейте и от мен, добре дошли на новите попълнения Hug Много се радвам, че групата се увеличава.
Аз снощи най- сетне успях да спя, макар и пак да се въртях като лудите до никое време, но поне няколко часа поспах.
Но от сутринта такова гадене имам, че не е истина. За капак ми се вие и свят. Та и аз се чувствам като парцал Confused Хапвам бисквити, пия сокове.. Но не ми минава гаденето. Май като си тръгвам от работа ще отида до аптеката да си взема нещо за него.

# 220
Уффффф Силки и аз съм така с гаденето. От два дни хапвам само кисело мляко -таратор, бисквити и варени картофи. Вече намразих повечето храни, единственото което ми притъпява гаденето е вода с капки лимон вътре или да дъвче парче лимон. Иначе на мен към следобед ми е непоносимо. Дано в аптеката ти препоръчат нещо, сподели по късно тук.  Laughing

# 221
Аз гадене нямам и ще ми е много странно ако се появи защото с първата бременност нито повръщах,нито нищо,а такъв апетит имах  #Cussing out
Да ви кажа иначе днес ходих на лекар,за пръв път ходя при него..Никак не останах доволна,гледаше набързо да претупа прегледа,не каза нищо,не пита пия ли фолиева киселина например..Видя плоден сак и ембрион,каза да отида след 10 дни за да чуем сърчице.Питах го как стоят нещата с болничните,той почна да ми развива някакви теории,как той например можел да ми осигури лукса да си почивам по време на бременноста,ама чак от 18-та седмица..Не било честно работодателя да плаща,а аз да лежа в къщи.. На работа е тежко,по цял ден съм права,физическото и психическото напрежение е голямо.Много колежки докато разберат,че са бременни и излизат в болнични..Ядоса ме тоя доктор.То не е и честно да върша още хиляда неща освен задълженията си,не е и честно да се отнасят с хората като с животни ама..Както и да е,ще си потърся друг лекар и ще изляза в болнични възможно най-рано Peace
На всички вас искам да кажа,карайте го по-спокойно,намалете темпото,радвайте се на това,което ви предстои.Сега е момента за много неща,за които преди сте нямали време  Peace

# 222
Дидолино, ходих до аптеката, но аптекарката ми каза, че не ми препоръчва да си взимам никакви лекарства, пък било то и хомеопатични. Тя ми е позната, знае, че и с първата бременност имах подобни проблеми и само се тъпках с Деган, но така и не ми помогна.
Та сега ме посъветва да си правя джинджифилов чай с няколко резенчета лимон вътре. Така и ще направя. Ще си изцедя и няколко лимона и ще си ги разнасям в шишенца двете неща в чантата Blush Пък дано има ефект. И ментови бонбони били помагали, та и това ще пробвам.
Каза ми и за нещо, което се прави със сода, кайсиев сок и още нещо... newsm78 Не мога да се сетя, ама като се прибера после ще потърся в интернет.

# 223
Писана За съжаление повечето лекари са така, все едно ги вадят от джоба си тез болнични ooooh! Tired. Лекаря, при който ще се запиша (предния път пак бях при него) не ми е сред фаворитите. Любезен е,разбран но както казваш - претупва нещата. Единствената причина да съм при него са болничните, с които няма проблем. За другите неща ще ходя на частно.

# 224
Силки, благодаря  bouquet. Това с джидифила ми го споменаха също преди малко, че действа.. Ама не схванах  newsm78, дали може и като студена напитка да се пие като охладнее или само топла..
Дано мине бързо. Аз след теста и след това хапвах като за световно всичко, а сега съм като врач- виждам храната и вече знам дали ще ми понесе Sad

Общи условия

Активация на акаунт