Лято, плаж, море, а ФЕВРУАРЧЕТО расте ли, расте!

• 25 841
  • 708
  •   1
Отговори
# 165
Ивелинка, ще ми бъде интересно да пуснеш откъса. А ако ти се четат още такива разкази, има в маймунската тема  Grinning

# 166
  • София
Според този календар, аз съм момче!  Grinning

# 167
Аз също, а децата на колежката ми са момичета (Красимир и Живко) Mr. Green  Laughing

# 168
На мен ми излезе момиче, още не знаем, но аз си мисля, че ще е момче.

Ивелинка, ще ми бъде интересно да пуснеш откъса. А ако ти се четат още такива разкази, има в маймунската тема  Grinning

Като ми я върнат, ще го напиша. Една приятелка я държи от Нова година в нея...  Naughty

# 169
По тази таблица ми излиза момиче , а за сина ми излезе вярно . Wink
Със солта сестра ми ме насоли преди няколко дни  и аз и се чудих , не вярвам на такива работи - момиче се  падна пак  . Laughing
Каквото е бебчето няма значение само да е живо и здраво .  Peace
Утре съм на ФМ и доста ми е притеснено . Confused
И на мен ми е доста издут корема ама не само вечер  Embarassed
Спя   по корем , настрани  както дойде само , че  доста леко,  будя се от най - малкото движение или шум и ставам по тоалетна незнам по колко пъти  на вечер  Rolling Eyes
Предния път фолиева киселина пих до края на седми месец .а сега на Огестана пише  дори и в периода на кърмене се пие .Каквото каже д-ра това ще е .

# 170
Аз също, а децата на колежката ми са момичета (Красимир и Живко) Mr. Green  Laughing

Хехе според едно изследване точността е само 75% Simple Smile

А вие как сте с настроението? По принцип съм най-спокойния човек, сега обаче явно хормоните са ми се разбеснели, защото от около седмица-две всичко ме дразни и много лесно се разпалвам. Колегите даже почнаха да ме избягват  Laughing

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 22:14 от anichkaaa83

# 171
  • Варна
mims 05, на мен ми солиха главата предния път - бяхме се събрали на двора на моето село и всички знаеха освен мен, посоли ми майка главата и аз се почесах по носа и всички изпаднаха в луд смях - момче било - познайте кой се смя няколко месеца по късно когато се роди дъщеря ми  hahaha 

По тази таблица Вики също е момче  Mr. Green

Моето повръщане се завърна  Sick  беше отминало и бях щастлива, а сега отново, едва хапвам нещо и после отива в тоалетната  Sad

Габриел, успех за прегледа утре и те чакаме с добри новини  Hug

# 172

А вие как сте с настроението? По принцип съм най-спокойния човек, сега обаче явно хормоните са ми се разбеснели, защото от около седмица-две всичко ме дразни и много лесно се разпалвам. Колегите даже почнаха да ме избягват  Laughing
[/quote]

Добър вечер дами  Hug
Чета Ви с интерес всеки ден този път ме изненадахте мнооого сте изписали Браво  bowuu  bouquet

Относно настроението  #2gunfire #2gunfire ужасно. Всички ме дразнят и всичко. Нямам настроение за нищо. Станала съм голям хейтър  Sunglasses Stop  и не знам как ме търпи приятеля ми,защото отнася най- голямото хейтване вечер след работа представям си колко е готино, но не мога да го контролирам сериозно ужасна съм. При мен аз започнах да избягвам всички преди да ме изгорят на клада  Mr. Green

# 173
Успех на прегледите утре  Hug

# 174
Здравейте мацки. Бях при док днес. Всичко е наред, доста е рано, но ми каза, че според него ще сме със сини гащи: )
За настроението - и аз се определям като хейтър, определено не съм добра компания  Crazy   Laughing  на 08.08 съм на скрининга, записах се при док. Стратиева от мц Св. Петка.
Лека нощ от мен   bouquet

# 175
Включвам се към хейтърие! Много ме дразнят неща, от най-малкото, дърля с ена всички...роднини, близки..не ми пука кой какъв ми е. Минава ми бързо. Предния път не бх така - кротичка и тиха. Сега ще им го върна!  #2gunfire #Cussing out

# 176
Аз пък напротив станала съм по-спокойна, по-позитивна, понякога изкривявам много и си го изкарвам единствено на ММ (ама ще ми прости Peace)

# 177
Добро утро,

Че съм агресивно настроена, спор няма, но гледам да се държа на разстояние от всички. Не искам да се затормозявам и себе си и околните, и беборана.

Кажете хубав магазин за бременни, мнг ми е трудно да си намеря дънки, туники и панталони (най-вече) гледах в онлайн магазините .. и о, Господи, не стига, че изглеждат ужасно,не стига че са грозни и от изкуствени материи направени, ами са и скъпи. Това е безобразие. Няма една свястна офис дреха (за съжаление в офиса имаме дрескод, който не ми позволява дънки и по спортни дрехи).

# 178
  • София
И на мен ми е проблем това облекло  ooooh!
Също работя в офис и почвам да се чудя какво да нося . Лошото е  ,че живея в малък град и няма такъв магазин . Ще пътувам специално до съседен град да търся дрехи за бременни  ooooh!

И аз се забелязвам ,че съм малко по хейтърски настроена , но понякога пък съм с адски приповдигнато настроение . Ходи ги разбери тия хормони .... на приливи и отливи  Laughing

# 179
  • Бургас
Съни, не се притеснявай толкова за раждането. Аз съм с доста висок диоптер на едното око и въпреки това родих 3 деца нормално. Е, с епидурална накрая първия път и другите 2 със спинална, но това се наложи, защото вече нямах сили накрая и не издържах на болките. Иначе мислех да рждам без упойки.
Но при всеки е различно! Има жени, които раждат много бързо. Аз не съм от тях. Може би поради това, че обичах много да спортувам при раждане всеки път ми съобщават - сакрализирана шийка на матката. Това означава, че бебето иска да излезе, но шийката не се отпуска, а се стяга.
Важното е да е добър екипа, при който ще раждаш, за да реагира адекватно на създалите се обстоятелства.
Дафи,  bouquet много си мила,
А на теб коя упойка ти "допадна" повече. Аз най не харесвам тези упойки,дето все едно частта от тялото не е от теб..

Иначе и аз се изнервям често, само приятелят ми е толерантен май Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт