Лято, плаж, море, а ФЕВРУАРЧЕТО расте ли, расте!

• 25 847
  • 708
  •   1
Отговори
# 435
Аз искам едно синьо и едно розово щъркелче  newsm04   stork-boy stork-girl, много съм нахална  Mr. Green Може и две сини stork-boy stork-boy Simple Smile
Тук няма да ми кажат поне до 16 г.с., ако и тогава кажат. Казват ти пола, ама да се застраховат, не дават 100 % гаранция. Аз ще мина живот и здраве през 4Д и тогава ще знам Simple Smile

# 436
  • София
Здравейте мами, днес бях на преглед при д-р Папукчиев , беби е добре, расте и се развива нормално - 10 г.с. сме Wink Все още кървя, но е малко... продължавам си утрогестана и фолиевата и чакаме всичко да тече нормално Simple Smile При нас още е рано за пола Simple Smile  #Crazy

МагиР, Честит Рожден ден на малкия голям батко Simple Smile 

О, каква приятна изненада, да се следим при един и същи лекар. А за пола - изненадана съм. Този лекар винаги дава от рано супер точни предположения за пол. Как познава не мога да си обясня, защото на практика прогнозите му са, когато бебето е едва точица. newsm78

# 437
Момичета кога се ходи на 4D?

# 438
Но все пак ако се наложи няма къде да ходя, ще се допитам и до второ и до трето мнение ако трябва.

Не се колебай, отиди и виж, какво ще ти кажат други доктори. Препоръка, не споделяй мнението на твоята докторка и виж на къде духа вятъра. 
Моята братовчедка два пъти, здрава права все и намират нещо, та да роди секцио ( в клиника Мазнейкова), парите са повече, а усилията са им по-малко. Всичко останало е за наша сметка. Със секцио после мъжа ти ще се чуди теб ли да гледа или бебето... минимум две седмици след това няма да можеш да си адекватна в грижите за детето, ако можеш да си го спестиш (мое лично мнение ) , ако не в разрез с състоянието ти, спести си го, роди нормално.
Винаги съм се чудила на това, как някой дами предпочитат да не се мъчат (макс един ден) за да родят, са ок с това да търпят болки две седмици (това е минимума при който се чувстваш зле и не можеш да полагаш самостоятелни грижи за себе си, та камо ли за бебето). И все пак се подлагат на операцията.
Имам въпрос дали искате половинката ви да присъства на раждането ? Аз искам, но за момента срещам отпор, не иска да ми угоди Simple Smile Казва, че го е страх, а е стабилен мъж, въздържан (покрай бебето видях друга негова страна).

# 439

Имам въпрос дали искате половинката ви да присъства на раждането ? Аз искам, но за момента срещам отпор, не иска да ми угоди Simple Smile Казва, че го е страх, а е стабилен мъж, въздържан (покрай бебето видях друга негова страна).
Аз много искам. Не искам да вися сама с часове в една стая и да минава сестра да види колко ми е разкритието. Определено би било много по хубаво ако и той е там, поне ще имам с кой да си говоря когато не ме боли. Иначе ще чакам само следващата болка. Но и аз срещам отпор. Но като мине 6-ти месец ще го питам пак Simple Smile

# 440
И аз искам, обаче тук в Бургас навсякъде се плаща и не ми се дават безбожни суми за една глезотия Simple Smile Той не  е много ентусиазиран да присъства точно на този момент ама ако беше безплатно или поне по-евтино, щях да го накарам  Joy

# 441
Здравейте момичета! Включвам се при вас в 11 г.с., втора бременност. Живот и здраве да е моето мъниче ще е от "стара коза яре", защото годинките ми вече са 41...   newsm03. Ще ви следя с интерес!

# 442
Дали да присъства само ако мъжът настоява и както си го познавате ще издържи психически. Аз лично не искам. Първо ще ми е по-напрегнато, второ е гадна гледка цялата история, да те шият кръв, плацента...ужас. Ако пък се обърка нещо, дори и да не е толкова страшно този човек ще е потресен, защо да му го причинявам. По-добре да си почине и да види бебето чистичко, а мама в що годе нормално състояние!

# 443
  • София
Много сте изписали, няма изчитане.  Laughing Ние в къщи сме на вълна нова кола, събота я капарирахме, вчера я взехме и 2 дни беше голямо търчане за документи и т.н. Бях много притеснена как от малка кола ще карам ван (голям), още повече, че от автокъщата я подкарах, сега отпускарския сезон всеки пътува и трябваше сами да се оправяме. Но слава Богу много бързо свикнах, голям кеф е, само с паркирането още съм като арабин в пустиня.  Laughing

Гледам мъжете обсъждате. Моят не е присъствал на ражданията, и сега не иска, ужасява се от мисълта са се мъча и той да стои безучастен. Гадно му е и да ходи по болници и прегледи, придружавал ме е по прегледи, но не е еуфориран. Но към мен е много внимателен и търпелив, радва се на корема ми. Знам, че като родя тогава ще е еуфорията и радостта.

Аз пък купих количка вече. Simple Smile Изпадна ми много добра оферта и реших да я взема, но това ще ми е количката, която ще ползвам в колата. Основната съм я избрала, но ще я вземем по-натам, и без това има време.

# 444
Мисля че и в София се плаща да присъства мъжът на раждането.В държавните МД ,ТК и Шейново поне е платено.

Аз съм раздвоена в мислите по този въпрос...питах го той по-скоро не иска, но няма да е проблем да го накарам. Аз от една страна ще съм по-спокойна да съм с близък човек и ще се държа по-геройски пред него, защото винаги така е било  Blush . Друга хубава страна на присъствието на таткото е , че ако има някоя зла акушерка или сестра пред мъжът надали ще си позволи да тормози родилката както само този персонал умее  bowuu
От друга страна в един такъв момент можеби не ти е до този човек и трябва да се съсредоточиш в действията си а не да се правиш на герой или да изпадаш в истерии заради присъствието на някой...
В крайна сметка всеки сам преценява. Важното е родилката да се чувства добре и спокойна   Flutter

Пак да попитам, че не ме отрази никой. Тези които знаят пола на бебето на 4D ли ходихте или на обикновен преглед Ви го казаха ????

# 445
Краска, май на обикновен са ходили повечето.

ММ изобщо не го искам при мен. Аз деца ли ще разждам, него ли ще гледам дали няма да припадне. И без тва хич не обича болници. Не искам да го мъча, а и на мен ще ми е по-добре да дойде при крайния резултат  Laughing Но за прегледите с ВЗ му казах твърдо до мене, и без това ми е супер притеснено, да слуша и гледа и той, иначе може да изтърва нещо важно  Embarassed

ДОбре дошли на новите  Hug

# 446
  • Варна
И аз не го искам въобще. Не обичам да ме виждат в моменти на слабост, а и ми звучи страстоубийствено да стане свидетел на такава гледка като естествено раждане и всичките му там придружаващи го неудобства - епизотомия, плаценти, кръв и прочие. Sick
Но това си е мое лично усещане. Peace

# 447
Ние за сега искаме да си посрещнем бебчо заедно.Мъжа ми не го е страх и най-вероятно ще е до мен Simple Smile

# 448
  • Бургас
Моя иска да идва, ама и аз много искам, винаги ми дава сила и кураж, аз съм си страхливичка bowuu Laughing

# 449
  • Варна
Краскас, още вчера когато попита ти отговорих - всички измервания и органи се гледат на 2Д , тоезт обикновен ехограф, 4Д е по-скоро за кеф. Аз ходих на 4Д на 17.07 - и видяхме пола на обикновен режим, на 4Д имам само клипчета как мърдаме  Peace

Аз таткото не го искам вътре, не го исках и предния път, не го искам и сега - неискам да ме вижда в това състояние, нищо че родих за 30 мин без да кажа "ох" просто гледката не е приятна. Питах го и него тогава, без да знае мнението ми и каза - не бих понесъл да те видя как те боли и да не мога да направя нищо, но ако ме искаш - там съм. Затова пък прави всичко друго за да съм аз добре, постоянно ме пита и разпитва как съм, искам ли нещо, идва с мен на лекар, интересува се, гали ми корема, говори му, не съм готвила, не съм чистила и не съм измила една чиния откакто видяхме 2-те черти, предния път беше същото.....Супер се тревожи милия че все още повръщам и все пита - има ли нещо с което мога да помогна   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт