Здравейте всички, пиша тук защото се чувствам обидена и шокирана от 5 звездното обслужване във въпросният хотел. Бяхме там на почивка през 2013 и много ни хареса, останахме доволни и приятно изненадани.....но това за 2013г. Както казваме "всяко чудо за 3 дни" така и тук.. Реших да направя изненада на семейството и резервирах и за това лято без да казвам на децата и мъжът ми. Те останаха изненадани но само първият час.....стаята която получихме за 200 лв на вечер не беше чистена от миналото лято: прах под дивана около 1 см, балконът пълен с шума и мърсотии, в спалнята някакви наилонови опаковки и калбета от прах.....УЖАС!!! Подът не беше мит от миналото лято. Нямаше и чаши за вода дори.....предадах на Рецепцията и помолих за чаши.....ефект никакъв....явно че някой беше влизал и се опитал да почисти но липсваше само шумата и се бяхме сдобили с аромат на ПОТ!!!. Мъжът пак мълчи а на мен ми става лошо и ми се иска веднага да си тръгнем.
На закуската идваме 20 мин преди 10 а вече нямаше хляб.....чакахме 20 мин за две филийки хляб а през това време "любезните" сервитьори съскат как до обяда със закуската щели да се занимават.....леле хора направо ад беше....
Външният им басейн студен децата едвам издържат и 2мин. Вътрешният се ползува след допълнително заплащане от 70 лв.....
На изпроводяк ни сформираха такъв театър че направо не ми се вярва още как е възможно това. Питат ме дали сме консумирали от бара. И бар ли има?? ние чаши нямахме и ценоразпис не съм видяла дори! Каде този бар?? В кухнята .....кухня??? То имаше само едно малко шкафче....явно било хладилник. Чистачката звъни на пожар изяли сме един шоколад и ядки!! Мъжът вика не съм аз, и аз не съм. От рецепцията ми дават съвет че децата яли тайно, да питаме тях. Строявам ги и двете и питам за шоколада. Те горките виждат че съм вече пред избухване и отговарят че дори не са видели хладилника.....ето ние така можем да докажем, защо да ги лъжем не разбирам!! Ще спестим ли 12 лв като сме дали 1000!!!не можах да разбера. Това ОТМЪЩЕНИЕТО НА ЧИСТАЧКАТА ЛИ Е!!! Защо в един 5 * хотел се вярва на чистачката а не ка клиента/ госта на хотела.
Рецепционистката също се държа вулгарно и надменно....много ни стана тъжно на всички и децата така и не разбраха защо бяха подложени на разпит и унижени така. Мъжът ми който е чужденец не разбра защо ни нарекоха ЛЪЖЦИ и каде е уважението към клиентът....
Пиша тук защото писах до хотела запитване но отговор не получих. Исках да ми обяснят защо на чистачките се вярва а на нас не!!! Все пак си мислех че клиентът винаги има право.....НО НЕ И В LONG BEACH RESORT Шкорпиловци ...
Пожелавам на всички приятно лято