Дъждовно лято вън царува, Декемврийско бебе не кротува!

• 25 292
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  bouquet Мимченце, благодаря за хубавата тема!

Аз съм на работа след отпуска- така се бях затъжила за работа, че сега съм ей така   261uu
Водихме коремчето на море, много му хареса (просто е длъжен да обича пътуванията, моят бъдещ син)  Crazy Mr. Green
Къпах се в морето, почти не си крих шкембето (но аз така или иначе си стоя под чадър) и сега съм много доволна  Flutter
Прекрасна седмица на всички  Hug

# 91
  • София
Чела съм статии, там пишеше 2009-та или 2010-а, не помня годината.
Но доста свещеници отказват да бракосъчетават без граждански брак.
Моя позната се омъжи миналата година, искаха в една определена църква, питаха , но им отказаха без граждански. В крайна сметка се навиха и на граждански, за да могат да се венчаят църковно.
Мисля си, че може да го правят, защото реално църковния няма никаква тежест и двойката може да реши да се раздели безпрепятствено  Laughing А така са сигурни, че ще са женени, ще имат документ и няма толкова лесно да си вземат чантичките  Laughing Явно им е важно на свещениците.

Поне пред нас не стои този въпрос, ние не смятаме да сключваме граждански брак, за църковен дума не може да става.Не смятаме да кръщаваме и бебето.
Аз си взех кръвните, увериха ме, че кръвната група и RH ще излязат днес следобед...да видим.
Всичко ми е наред, не съм болна от нищо, даже хемоглобина ми е в рамките на нормалното, чак се учудвам.
Вече доста сериозно се замислям за болничен  Rolling Eyes Не ми е добре и май ще ходя да мрънкам на лекарката.

# 92
Благодаря ви, наистина са много разправии, ужас направо...пратила съм свекито да провери може ли да вземе на ММ психо.../искат го в ритуалната зала/.
Оказа се, че "кумата" ни не е кръстена,понеже и баща й не е,та ще стане малко сложна, но казаха,че щели да се кръстят до тогава...
Ам...колкото до гостите, ние нямаме възможността като цяло в момента да си направим огромната сватба и т.н.,както ни се иска, тоест - нито моите,нито неговите родители могат точно в момента да помогнат с нещо, та двамата ще си поемем всичко, само където бяхме предвидили до 7-8 човека със свидетелите, но.... при все,че бяхме на гости миналата седмица и коментирах със свекито,че няма да каним никой,освен тях 2-мата,умишлено, няма да има кичозни рокли и т.н. /искам нещо семпло и готино/, тя ми заявява, че и другия й син щял да дойде, че и майка и, че и внуците, то от там тръгна, че и моите баби трябва да дойдат, че и и лелите ми, а на кумовете родителите са на майка ми и баща ми приятели, та.... познайте от минимален , какъв финансов раздор ни чака...
това беше идеята, ако не се бяха самопоканили хората, нямаше да дойдат и от моята страна..и то оставете,ми за хотел трябва да мислим за 1 вечер поне, че ние сме в апартамент и няма къде толкоз народ да поберем  newsm78 Thinking
то като цяло няма лошо да са с нас, много ще се радвам и т.н., обаче в днешно време е просто.......... една хубава сватба си иска средства,а ние съвсем символично искаме да се случат нещата baby_neutral baby_neutral baby_neutral
така..важно е беба да е добре на прегледа другата седмица, останалото-ще го мислим.....не,че има много време,ама..

Да питам,тези от вас,които надписваха халки,какво се пише?

Успех на всички с ФМ и ЖК, аз имам цяла седмица до тогава и ми е многоооо далечно  Cry искам да видя малчо вече...домиляло ми е цял месец

Успешна седмица Hug  bouquet

# 93
  • София
Еми, защо не ги озаптите малко. Да кажете, че или ще дойдат само родители, или ще си отидете 4-а човека , само с кумовете  Rolling Eyes Те така се натрисат, тези пари може да ги дадете за други по-наложителни неща.
Ако толкова препирят, бих ги пратила да си се черпят някъде с техни си средства  Laughing Много мразя така да ми се натриса някой  Crossing Arms

Аз не съм усещала бебето вече 2-3 дена, не знам на какво се дължи. Понякога сякаш нещо ми тупа по пикочния мехур и усещам, ч мис е дохожда до тоалетна, но не съм сигурна, че е то. Преди това всеки ден през деня и вечер си го усещах  newsm78

# 94
Еми, на нашите халки пише само датата и имената ни.

# 95
fanFar, разбирам те... Аз винаги съм си мислела, че никога няма да сключа брак Simple Smile Така обаче по някое време миналата година с ММ решихме да сложим по една халка  Sunglasses
Получи се страхотно тържество - само аз, той, дъщеря ни и кумовете с тяхното детенце. Усетих си го като супер личен празник, не се притеснявах за гости и организации. Всъщност дори и за толкова малко пак си имаше организация и тичане - рокля, прически, фотограф, ресторант Simple Smile)
Но като цяло съм много щастлива, че всичко се случи точно по този начин.

# 96
Ирайн,
как да ги отрежа,като ще се сджафкаме с ММ, не може... пък сме казали вече на кумовете, не търпи промяна, само където лееекинко нагло беше това от тяхна страна, а пък като роднини, ако им обясним,че не сме имали това предвид ще има нацупени още преди официално да съм им снаха..
Като цяло ние от 5-6 месеца се занимаваме със собствен бизнес /грубо казано/, въртим си магазинче, но като всяко начало не можеш да изкараш милионите, а и не искаме..та може би си мислят,че като имаш магазин и видиш ли си милионер, та няма да ни сбъркат тия пари..което никак не е така,защото всеки който се е занимавал знае колко разходи има,освен това,че си докарваш някакви доходи за месеца..
Наистина за по-важни неща биха ни били по-полезни,факт е..
Не знам,върви се оправяй с тези хора,каквото е такова-здраве да е, аз от вчера съм се изнервила,ама...
Пък да ме карат да им викам "майко" и "татко" не знам как ще стане...ММ не държи, така,че..
другата им снаха им казва, ако ще да я обичат повече, аз не мога да си пречупя езика, имам си едни родители..  Naughty Hug
Спокойно за бебо, просто е много слабичко още и няма как постоянно да го усещаш,виж като заякне си е друга работа. Понякога и едното къркорене на корема е то,а си мислим,че имаме проблеми със стомаха Hug baby_neutral

# 97
  • София
Аз също съм по-мека, неудобно ми  е да отпращам хора. Но ММ е голям бурсук и той веднага още на минутата би казал да не си правят илюзии да идват, после би сменил датата само и само да не дойдат.
Свекърите ми още не знаят, че съм бременна, според него не заслужават да знаят  Joy Та сигурно заради него ми е някак по-лесно да казвам Не. Той го прави преди мен.
Не е важно те да те обичат, а мъжът ти. Пък майка и татко няма смисъл да им казваш ако не го чувстваш.В крайна сметка нито са те направили, нито родили и отгледали.
Аз бих им пуснала в такъв случай един списък със подаръци, така по-големички и ще кажа, че всичко извън списъка да си го носят у тях си  Laughing
На нас толкова проблеми с роднини са ни се натрупали, че вече по-лесно успявам да преодолея неудобството и направо съм на крачка да избухна, само някой да се опита да ми се наложи за нещо.

# 98
Здравейте, сладки мами  Hug Аз докато се включа вие сте изписали 7 страници  Heart Eyes

Нашата Аг ни праща на фетална ехокардиография.  newsm78 В началото не се притесних, все пак е добре специалист да огледа сърчицето на бебо, но като му се обадих за час и чух выпроса - ама нещо притесни ли я или профилактично и малко  #Crazy се филмирах. Чета тук, че са ходили доста мами, но пък вие не сте... Казаха ми,че пращат мами с високо кръвно, но пък моето е нормално... Както и да е, записах си час за 8 август. Трябва да си нося и резултатите от ранния скрининг.

# 99
Запис - връщам се да чета Simple Smile

# 100
Нико няма от какво да се притесняваш. Аз също бях преди две седмици и смятам около 21-та г.с. да отида пак. Моят лекар всъщност доста добре огледа сърчицето, чак и аз разпознах 4-те камери на последното ЖК, но кардио спец. освен  камерите оглежда и някакви клапи, вени и още много подробности. Така че просто се радвай, че скоро пак ще видиш дребното как шава Simple Smile.

# 101

g-style   Hug Heart Eyes благодаря ти много! Гледат те през корема предполагам?  newsm78

# 102
Eми, аз също не мога да си пречупя езика да кажа на някой друг татко или майко..Неудобно ми е и на малко име, все едно сме приятелки..Затова като искам да й кажа нещо на свеки, обръщам се директно и започвам да говоря Laughing Виж на баба му викам бабо, че ми е много сладка и приятна женицата милата, да ни е жива и здрава Simple Smile
Ние на халките си изписахме имена и датата.По принцип може каквото си решиш да пишеш, но ние решихме че ни е прекалено клиширано това "Завинаги", "Винаги заедно" и т.н.

# 103
Здравейте, сладки мами  Hug Аз докато се включа вие сте изписали 7 страници  Heart Eyes

Нашата Аг ни праща на фетална ехокардиография.  newsm78 В началото не се притесних, все пак е добре специалист да огледа сърчицето на бебо, но като му се обадих за час и чух выпроса - ама нещо притесни ли я или профилактично и малко  #Crazy се филмирах. Чета тук, че са ходили доста мами, но пък вие не сте... Казаха ми,че пращат мами с високо кръвно, но пък моето е нормално... Както и да е, записах си час за 8 август. Трябва да си нося и резултатите от ранния скрининг.

Нико, и мен ме пратиха на фетална ехокардиография, в четвъртък ще ходя, при мен е по мое желание и препоръка от лекар, тъй като на скрининга в 12г.с. се видя трикуспидална регургитация, кяото лекарката отдаде на ранната седмица, но аз естествено се притесних много, тъй като баща ми е с порок на сърцето. Сега на феталната морфология в 20г.с всичко беше наред, но въпреки това ще отида. Не се притеснявай, всичко ще е наред, а ти нямаш изобщо повод, ако имаше такъв ,със сигурност биха ти казали. Късмет! Hug

# 104
  • София
И аз ще ходя на фетална ехокардиография. Нищо обезпокоително няма, просто ми го препоръчаха и мисля да отида.
Аз питах назад, но съм си записала и ФМ в същия ден(през 15 минути са прегледите).Но се чудя дали да не я отложа и да си отида само на това за сърцето  newsm78
Ходих преди седмица на ФМ, май не ми се ходи пак на 14.08. А ще си запиша за 28-30 седмица  newsm78 Според вас така ли да постъпя?
Защото по ЖК всеки път ме гледат на ехограф , ходих наскоро на ФМ, а на ехокардиографията все ще се види нещо  Rolling Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт