Керем Бюрсин - преди и сега - в очакване на "Seref Meselesi" по Канал Д *Тема 1*

• 52 903
  • 729
  •   1
Отговори
# 135

И една снимка на Шукрю  Heart Eyes
Който смятам за голям сладур  Peace

# 136
Намерих нещо интересно от Йойкю,но дали наистина е нейният туит не знам защото не съм я следвала никога ,но ако е нейният изглежда с Керем са приятели и се познават

# 137
# 138
Добро утро !  Hug
Снеже не си единствената спокойно  Peace Mr. Green и приятна почивка Flutter
Да си прекараш хубаво !  Hug Heart Eyes Hug
Боби разбира се че може да ме наричаш така защото все пак това си е моето име  Hug Hug Hug

И за събуждане няколко мои нещица  Hug

Аз все пак исках да те попитам. Simple Smile

# 139
Много ти благодаря за снимките.  bouquet  bouquet

# 140
# 141
Момичета , пуснали сте прекрасни снимки! Hug Hug
Диде , отново с тези твои готини колажи! Невероятни са! Heart Eyes Heart Eyes

И от мен един Керем ..  Mr. Green За фенките му тук с пожелание за приятна и спокойна вечер! Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

# 142
Момичета! Hug
Много интересно около новия проект на Керем. Интересен актьорски състав и познати лица. Благодаря ви за споделената информация! Hug

Габи  Hug добре дошла и от мен в тази тема. Много се радвам, че и ти си тук. И аз съм на мнение, че актьорския състав е интересен. Peace

Боби , добре заварила! Hug Hug

# 143

И една снимка на Шукрю  Heart Eyes
Който смятам за голям сладур  Peace

Диде , много хубава снимка , благодаря ти! Hug Hug
Шюкрю е просто сладур и половина! Heart Eyes

До колкото разбрах с Керем ще играят като братя във "Въпрос на чест" , нали? Звучи заинтригуващо ..  Mr. Green Peace Peace

# 144
  С чаша

за Добро утро  Hug Hug Hug

# 145
Намерих нещо интересно от Йойкю,но дали наистина е нейният туит не знам защото не съм я следвала никога ,но ако е нейният изглежда с Керем са приятели и се познават

https://twitter.com/OykuKarayeel/status/489809000280895488
Диди, преведи на момичетата какво пише тук ...
Успех на темата

# 146
Мери   bouquet
Лени   bouquet мерси за инфото  Hug
Както казах не знам даже кой и е туита защото не я следя пък и в туит не влизам много често  Peace
Туита е фалшив тоест някой го написал уж от името на Йойкю използвайки името на Керем и Йойкю казва че онзи туитър няма нищо общо с нея
Тези фенове по някога ме плашат жестоко дрънчат  ooooh! #Crazy
Колко са жални не е истина  ooooh!
Аз отивам на плаж малко да се попека и ви пожелавам приятен и хубав слънчев ден  Hug Hug Hug

# 147
  Хабер за нов артист,който влиза в сериала

http://televizyongazetesi.com/kerem-bursinin-yeni-dizisine-yeni- … 9167#.U94_CqO5rMw

# 148

Мери   bouquet
Идвам, си бая уморена  Tired вънка е жега и полвина....та не се трае  ooooh!
Правилно си разбрала в сериала влиза нов артист,но името на Йойкю липсва на всякъде и това ме навява че всичко с остава слух  ooooh!
Въобще нищо няма да ни е сигурно докато стане 15 август и почнат снимките    Hug

# 149

Общи условия

Активация на акаунт