Керем Бюрсин - преди и сега - в очакване на "Seref Meselesi" по Канал Д *Тема 1*

• 52 773
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Снеже  Hug

Ужас  Sad жалко...да почива в мир  Praynig

И нещичко от мен отново  Mr. Green

# 196

Нова снимка на нашето момче  Heart Eyes
Гайе я пуснала Whistling
До колкото разбрах се е върнал в Истанбул така четох из фейса ама колко се вярва на фейса имам опит с него  hahaha

# 197
Охо, кой се е завърнал.  Wink Добре ни е дошъл.  Hug Сигурно е вярно, Диди, и в туитъра е постната снимката.  Wink Уморен изглежда, сигурно е от полета. Hug

Kerem Bürsin Fan ‏@KeremBursinFanx  1h

@KeremBursin İstanbul'a dönmüş! Simple Smile)

Колажите са супер. Wink Hug

Нещо за сериала, май не е ново, но пак го дъвчат. Wink

http://www.ratingkurdu.com/herkes-bu-diziyi-bekliyor/

# 198
Преди два дни от Америка

ПП:И нещо за Ямур почва участие в Медчезир
Хмм чудя се с Оркун ли ще я съберат или ще я пъхат между Ямира  newsm78

# 199
Стара снимка  Mr. Green

# 200
Диди,  Hug мерси за снимките.   bouquet  Отде го е намерила тЪз фенка в Америка, или е някоя близка? Mr. Green

ПП: И нещо за Ямур почва участие в Медчезир
Хмм чудя се с Оркун ли ще я съберат или ще я пъхат между Ямира  newsm78

Ко?  #Crazy Не! ooooh! Хич няма работа там. Peace

# 201
Добро утро. Hug Hug Hug

Керем също е изказал съжалението си от смъртта на Робин Уилиямс. Sad

Комедиен гений, актьор-легенда, този, който винаги ще бъде един от любимците ми. Почивай в мир, Робин Уилиямс... Новини, разбиващи сърцето.

В дизито, с помощта на гугъл,  Wink прочетох, че ще има фрагман на 21 август, както и че Керем бил на сета на ПО. Shocked

Хубав ден ви желая.    bouquet

# 202
Снежее е сега ставам утре ще се явявам че изтървах датите за изпити и сега приемали без такива  Party
Моли се или туркологията или моята специалност дето си я искам да са в списъка  Praynig
Колкото до Ямур ква работа има в ПО наистина надявам се поне ролята да и свястна ,но Керем каква работа има на сета на ПО ?  Joy  Shocked Нали нямаше ЯКер  Joy ?
Колкото до всички момета ми иде ги оскубя щото и аз искам , а трябва да почакам  ooooh!
И виж какво ти направих дано ти хареса напълно съм ЗА тя да бъде Мурка много красиво и нежно момиче е  Heart Eyes
Браво на Керем и на Шукрю на едно мнение сме  Hug невероятен артист беше наистина
Ще си чакаме фрагмана  пък да видим кой с кой ще е Whistling

# 203
ДидиHeart Eyes много благодаря за прекрасния колаж с любимата ми Фахрие.  Heart Eyes  bouquet Дано тя да е Мурка, отдавна искам да я видя с Къванч.  Praynig Ако не стане - надявам се следващият сериал да е с него. Wink

Успех, дано станеш студентка, в каквато специалност искаш. Praynig

# 204
Привет. Hug Hug Hug

По време на ваканцията в Америка, Керем е участвал в благотворителни дейности, ако разбирам правилно. Hug Wink

Kerem Bürsin'in hiç bilinmeyen yönü!

Yakışıklı oyuncu yaz tatillerinde bakın ne yapıyor. Oyunculuk kariyerine Amerika’da başlayan, ‘Güneşi Beklerken’ dizisiyle Türkiye’de üne kavuşan Kerem Bürsin, tam bir hayırsever çıktı. Yakışıklı oyuncu yaz tatilini plajlar yerine Amerika’da kız çocuklarının eğitimi için yardım toplamakla geçiriyor. Geçtiğimiz haftalarda Amerika’ya giderek annesi Çiğdem Bürsin’in de üyesi olduğu bir yardım kuruluşunun toplantısına katılan başarılı oyuncu, yaptığı 5 dakikalık konuşmayla 40’ın üzerinde kişiden 11 kız öğrencinin giderlerini karşılayacak bağış topladı.

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/kerem-bursinin-hic-bilinmeyen-yonu?p=1

# 205
Здравейте , момичета! Hug Hug

Скоро не съм ви чела , но нямах възможност през тази една седмица. Peace Peace

Диде , пожелавам ти да те приемат точно в специалността , която искаш! Много се радвам за теб и успех! Heart Eyes Heart Eyes

Пуснали сте много неща за Керем и новия му сериал! Hug Hug

Пожелавам ви един приятен ден и спокоен ден!  bouquet  bouquet

# 206
Снеже,Габии !!!... Hug Hug Hug
Снеже,да точно така е и до колкото разбрах Ямур няма да играе в Медчезир  Joy
Олекна ми честно ще играе в сериала "Качак" като дъщеря на Халюк Билгинер аз не го гледам тоз сериал ,но ще му метна едно очо  Whistling
Ами какво да ви кажа честито да ми е вечната студентка съм вече  Joy
Ще уча Туркология - Турски и Български език  Laughing

# 207
Снежее е сега ставам утре ще се явявам че изтървах датите за изпити и сега приемали без такива  Party
Моли се или туркологията или моята специалност дето си я искам да са в списъка  Praynig

:Приели са те с оценката от матурата  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 208
Габи, Дидиbouquet  bouquet  bouquet

Абе, голям си е нашият Кер. Wink Hug

Честито, Диди! Hug  bouquet  Пожелавам ти да станеш най-добрата турколожка в България и после да се реализираш, където искаш. Wink Heart Eyes

# 209
Снеже,благодаря ти ама чак толкова едва ли ще стане  Joy
Тери Hug точно така приеха ме ама не съм и единствена някаква от математическата гимназия в нашият град щели да я вземат с 3-ките , а тези които не са си взели матурите щели да ги вземат  и тях ако сега си взели матурите
Причината е че много празни места и търсят бройки и така ама аз се радвам защото в крайна сметка ще науча и езика както трябва ,а това е доста важно
Аз си умрях наистина като научих викам няма да ме вземат няма да ме вземат и то нормално взеха ме с оценките от матурите и дипломата  Hug Peace
Освен това ако съм една от 6-те най-добри отивам 6 месеца в Турция да уча ама това става от 2-ри курс , а иначе излизаш с степен бакалавър за учителка по турски език  Peace ,но имам познати които са завършили в момента момичето работи в туристическа агенция  Peace

Общи условия

Активация на акаунт